Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk assistentelev

Guldborgsund Kommune søger Pædagogisk Assistent elever

Vil du arbejde med børn, unge eller voksne i et pædagogisk miljø? Så skal du søge om at blive en af vores nye Pædagogisk Assistent elever med start den 09. august 2021.

Pædagogisk Assistent uddannelse
Den Pædagogiske Assistentuddannelse kvalificerer dig til pædagogisk arbejde med børn og unge, samt borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. 
Uddannelsen varer ca. 2 år og 1½ måneder og veksler mellem stort set lige dele skole og praktik. Skoleforløbene er på SOSU-skolen i Nykøbing F. og du kommer i praktik på 2 forskellige praktiksteder i Guldborgsund Kommune i løbet af din uddannelse. Praktikken kan finde sted i vuggestue, børnehave, SFO, klub og specialtilbud til borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.
Under uddannelsen lærer du, hvordan du kan være med til at støtte børn og unge i deres trivsel, læring og udvikling. På SOSU-skolen får du undervisning i bl.a. pædagogik og psykologi, i samfund og sundhed, og i at være sammen på en god og udviklende måde. Du lærer også om betydningen af kost og motion, og at arbejde med konflikthåndtering.

I praktikken arbejder du med at lære og anvende din faglige teoretiske viden i praksis med målgruppen. Her afprøver du nogle af de aktiviteter og metoder, som du har lært på skolen. Gennem hele praktikforløbet modtager du vejledning af en praktikvejleder. Når du vender tilbage til skolen efter en praktikperiode, arbejder du med at anvende din viden og erfaring i klassen.

Vi forventer:

  • At du har gennemført eller er ved at gennemføre Grundforløb 2 mod Pædagogisk Assistent eller dele af Grundforløb 2 mod Pædagogisk Assistent på en SOSU skole.
  • At du tager uddannelsen seriøst, er mødestabil, engageret og bidrager aktivt, både i skole- og i praktikperioder.

Vi tilbyder:
  • Dygtige undervisere og vejledere på SOSU-skolen.
  • Dygtige kolleger og faglig sparring i praktikken.
  • Faste kontaktpersoner i Guldborgsund Kommune gennem hele uddannelsen.

Løn og Ansættelsesforhold:
Du bliver ansat 37 timer om ugen. Du får elevløn gennem hele uddannelsen ifølge gældende overenskomst for Pædagogisk Assistent elever.

Ansøgningsfrist og samtaler:
Ansøgningsfristen er den 2. maj 2021. Vi lægger vægt på en motiveret ansøgning, hvor du begrunder, hvorfor du gerne vil være Pædagogisk Assistent elev. Til ansøgningen vedhæfter du dokumentation for at du har gennemført Grundforløb 2 mod Pædagogisk Assistent på en SOSU-skole.

De bedst kvalificerede ansøgere indkaldes til samtale mandag den 10. maj 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.