Pædagogisk leder


Vi søger endnu en pædagogisk leder, der kan lede og tage ansvar for/bidrage til den pædagogiske udvikling for vores 0.-4. årgang i såvel undervisning som i SFO.

På Houlkærskolen er børn og voksne sammen hele dagen igennem, og børnene benytter ikke mobiltelefoner i skoletiden. Værdierne på skolen er ansvarlighed, mangfoldighed, samarbejde og faglighed, og det kan mærkes i vores dagligdag.

Der er knapt 700 børn på skolen, og de bor meget lokalt. Endvidere er der ca. 60 lærere, ca. 15 pædagoger, 1 konstitueret SFO-leder, 1 Pædagogisk leder/souschef, samt 1 skoleleder.

Vi arbejder i høj grad med sammenhæng i børnenes læring, så det er nødvendigt, at man kan forholde sig til læringen på hele skolen. Sammenhæng er også et centralt begreb, når der arbejdes med børnenes trivsel. Der skal både kunne arbejdes internt på skolen og tværfagligt med eksterne samarbejdspartnere omkring dette.

Houlkærskolen er en attraktiv og moderne skole og et læringssted, hvor der lægges vægt på et højt fagligt niveau, elevernes trivsel og et godt skole-hjem-samarbejde.
 
Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

   • At arbejde med sammenhæng og overgang fra børnehaver til skole og internt på skolen
   • At have særlig fokus på børn med udfordringer og at have ansvar for, at den tværfaglige model håndteres. Heri ligger vedligeholdelse/udvikling af godt teamsamarbejde på skolen og tværfagligt samarbejde. Det tværfaglige består fx i et samarbejde med PPL og Familieafdelingen.
   • At tilføre ny inspiration til lederteamet.
   • Udvikling af læring og trivsel.

 
Du vil som vores nye leder få en central plads i vores ledelsesteam, og du skal være med til at præge skolens udvikling i fremtiden. Du får, i samarbejde med skolens personale, ledelsesteam og skolebestyrelsen, medansvar for udvikling af skolens pædagogik og kultur.

Du har en relevant uddannelse inden for pædagogik og didaktik. Du har naturlige lederevner og en lederuddannelse eller er påbegyndt en sådan.

Løn og ansættelse
Vores nye leder skal tiltræde den 1. maj 2018. Løn efter gældende forhåndsaftale. Der holdes to samtaler. Hvis du går videre til anden samtale, skal du være indstillet på at deltage i en profiltest i kommunens HR-afdeling, og at der indhentes referencer.

Samtaler 
1. samtale afholdes mandag den 5. marts 2018  
2. samtale afholdes tirsdag den 13. marts 2018
Der vil mellem 1. og 2. samtale blive foretaget personlighedstest af Viborg Kommunes
HR-afdeling.
 
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte skoleleder Pernille Lilliedahl på tlf. 87 87 22 01 eller souschef Finn Højly Bugge på tlf.: 87 87 22 02.

Hvis du ønsker at besøge skolen, skal du lave en aftale med Lotte Frandsen på tlf.: 87 87 22 00.
 
Du kan se mere om skolen på vores hjemmeside www.ho.viborgskoler.dk
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her