Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder for indskolingen til Funder-Kragelund Skole (Genopslag)

Da vores leder for indskolingen gennem 26 år har valgt at gå på velfortjent efterløn, søger vi hendes afløser.

Én skole på to matrikler – i et af vores skønne naturområder i Silkeborg Kommune.

Vores vision for Funder-Kragelund Skole er klar og tydelig. Vi ønsker, gennem en dannelses- og læringsproces, at udvikle livsduelige børn og unge, der er rustet til at tage ansvar i det samfund og den verden, de er en del af. Vi vil udvikle og understøtte den enkeltes lyst og evne til læring gennem forskellige lærende fællesskaber, der er båret af kreativitet, refleksivitet og nysgerrighed. Alle skal opleve sig som en aktiv del af skolens forpligtende fællesskab, hvor forskellighed ses som en ressource.

Vi er en udviklingsorienteret skole, hvor der er fokus på arbejdet med Professionelle Læringsfællesskaber og Professionel Kapital. Vi er en ambitiøs, engageret og udviklingsorienteret personalegruppe, som består af lærere, pædagoger og andet pædagogisk personale samt en sekretær. Som pædagogisk leder vil du blive en del af et velfungerende ledelsesteam, som står tæt sammen om opgaveløsningen. Vi lægger stor vægt på tillid, åbenhed og humor. Ledelsen består af en skoleleder og tre pædagogiske ledere fordelt på afdelingerne på de to matrikler. Vi er i gang med at omorganisere os i ledelsesteamet, og som ny pædagogisk leder for indskolingen vil du blive en naturlig del af denne proces.

Funder-Kragelund Skole er en distriktsskole med flere afdelinger bestående af en undervisningsdel og en fritidsdel.  Vi har ca. 510 elever – fordelt med to spor i afdeling Funder og 1 spor til og med 6. klasse i afdeling Kragelund.

Vi arbejder kontinuerligt med at skabe en fælles kultur med plads til hver enkelt afdelings særkende og ressourcer, men ud fra én vision og fælles værdier og en rød tråd i den pædagogiske linje. Vi arbejder med aldersblandede børnegrupper i indskoling og mellemtrin, men også funderet på årgange og storhold. Fritidsdelen på begge matrikler er funktionsopdelt og aldersblandet i hhv. sfo og klub.

Vi er optagede af at eksperimentere med undervisningsformer, herunder tværfaglige projektdage/uger, teknologiforståelse, Fablab og inspirerende læringsmiljøer.

Samtidig er vi i gang med en stor ombygningsproces, hvor du har rig mulighed for at være med til at sætte dit præg på fremtidens skole i et meget naturskønt lokalområde i Silkeborg Kommune.

Vi forventer, at du:

 • har erfaring med pædagogisk ledelse og løser dine opgaver i tæt samspil med dine medarbejdere i afdelingerne.
 • har ledererfaring og har gennemgået eller har lyst til lederuddannelse på diplomniveau.
 • formår at være pædagogisk leder for såvel pædagoger som lærere på to matrikler og har fokus på hele opgaven – såvel undervisningsdel som fritidsdel.
 • arbejder tillidsbaseret og anerkendende sammen med ledelsesteamet, skolens medarbejdere, børn, forældre samt skolebestyrelsen
 • er vant til at lede pædagogiske processer for en afdeling med en lyttende og tillidsfuld tilgang og respekt for det fælles fundament, vi allerede har
 • er en synlig pædagogisk leder – både over for børn, forældre, medarbejdere og lokalområdet
 • holder dig velorienteret på pædagogiske og didaktiske områder
 • ser vigtigheden af det flerprofessionelle samarbejde mellem lærere, pædagoger og andre faggrupper og er bevidst om de forskellige faggruppers ressourcer og kompetencer i forhold til skolens virke
Vi tilbyder:
 • en skole der er beliggende tæt på naturen med mange ”Outdoor-muligheder”. Begge afdelinger er omdrejningspunkt for lokalsamfundet. Vi samarbejder med de lokale børnehaver og andre institutioner samt foreningslivet og lokalrådet. Området er i stor vækst, så elevtallet er voksende.
 • en stor personalegruppe som er kendetegnende ved samarbejde, engagement og energi.
 • et engageret ledelsesteam, som er optaget af at udvikle og løfte skolens opgaver i fællesskab og gennem medinddragende processer.
Ansøgning og kontakt:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Charlotte Juhl Andersen på tlf. 60 51 13 48 eller pædagogisk leder Mette Thule Frank på tlf. 23 99 42 55.

Du er også velkommen til at besøge skolen. Rundvisning kan du aftale på ovenstående telefonnummer.
 
Læs mere om os på https://funder-kragelund-skoler.aula.dk/sp.

På Silkeborg Kommunes hjemmeside kan du læse mere om kommunens strategiplan og ledelsesgrundlag for pædagogisk ledelse samt job- og personprofil for pædagogiske ledere ”Bliv leder hos os”.

Løn:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse

Tiltrædelse:
1. april 2020.

Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte navn og telefon nummer

Ansøgningsfrist søndag 16. februar 2020.
Første samtale forventes afholdt onsdag 19. februar og anden samtale tirsdag 25. februar.
Kandidater, der går videre til anden samtale, skal gennemføre en Garuda Kompetenceprofil.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.

Øvrige links: 
Principper for kvalitetsudvikling på skoleområdet
Lærings- og Trivselspolitik 2021
MindSet for inklusion på 0-18 års området
Lærings- og udviklingsmål i Silkeborg Kommunes skolevæsen


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.