Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder med ansvar for Specialfritidsinstitutionen ved Øresundsskolen - KKFO

Genopslag

Udvidelse af chancen for at blive vores nye kollega!

På grund af situationen med corona og manglende mulighed for at afholde samtaler, udvider vi nu chancen for at komme i betragtning til at blive vores nye KKFO-leder på Øresundsskolen.

Vi søger en ny leder, som brænder for at skabe sammenhæng i hverdagen for børn med særlige behov. En leder, som prioriterer nærvær tæt på børn og medarbejdere samt i ledelsessamarbejdet, hvor vi har mange bolde i luften hver dag.

I alle fora ser vi hinanden som forudsætninger for at skabe det bedste skole- og fritidstilbud til vores børn. Vi håber, at du kommer med en god portion ledelseserfaring og navigerer sikkert i mange forskellige sammenhænge i løbet af en dag. Erfaring med specialområdet er ikke en forudsætning. Du vil få den nødvendige indsigt gennem en meget dygtig og engageret medarbejdergruppe og i tæt samarbejde med ledelsesteamet, som vægter mulighed for ledelsesudvikling og uddannelse højt.

Øresundsskolen er en folkeskole, som varetager specialundervisning og KKFO-fritidstilbud for børn med vidtgående psykiske og fysiske funktionsvanskeligheder, herunder børn med multiple funktionsvanskeligheder og børn med autisme. Vi arbejder i et integreret pædagogisk, organisatorisk og administrativt samarbejde mellem skole og specialfritidsinstitution i gode fælles fysiske rammer på Ydre Østerbro.

Kan du se dig selv i at have mangeartede ledelses- og driftsopgaver, fx:

 • At have det ledelsesmæssige ansvar for, at vores KKFO-tilbud udvikles i samspil med skoletilbuddet og det fælles værdigrundlag ”Sammenhængskraft på Øresundsskolen”
 • At du leder ud fra en fælles forståelse af kerneopgaven, hvor systematik og refleksion er en naturlig del af din måde at arbejde på
 • At være nærværende teamleder og samarbejde med vores eksterne ressourcepersoner fra Børnecenter København
 • At have et samarbejde og udvikling med de tre andre vidtgående specialskoler i Københavns Kommune, blandt andet omkring vores fælles udviklingsarbejde ”Alle i Mål”. Et fælles fagligt sprog for elever på et førskoleudviklingstrin
 • Have øje for dialog og stærkt samarbejde med Specialklyngen, botilbud, aflastningstilbud og STU-tilbud
 • Planlægning og drift af skolelukkedage og skoleferier
 • At sætte en ære i at have styr de fundamentale rammer som fx arbejdstidsregistrering i KAS, udarbejde og lede ud fra vagt- og mødeplaner
 • At komme med en nysgerrighed og lyst til ledelsesudvikling og lederuddannelse, hvis du ikke har det i forvejen
 • Og en masse flere spændende ting i vores hverdag, hvor vi også vil se ind i dine kompetencer!

Sammen gør vi en forskel!
På Øresundsskolen er vi i dette skoleår 112 elever fra 0.-10. klassetrin. Vi er omkring 100 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på 32 pædagoger, 40 lærere, 3 ergoterapeuter og 25+ pædagogmedhjælpere og to sekretærer.

Vi har en flad struktur, hvor vi vægter videndeling og gerne vil sparre og lære af hinanden. Fællesnævneren for os alle er, at alle har blik og hjerte for en fantastisk og mangfoldig børnegruppe.

Derfor er Sammenhængskraft på Øresundsskolen vigtig. Vi har formuleret værdierne:

 • Helhedssyn
 • God kommunikation
 • Bærende relationer
 • Meningsfuldhed
 • Positivitet og glæde

Vores ledelsesteam består af en skoleleder, en souschef, en afdelingsleder (vakant stilling) og dig. Vi vægter ærlighed, nysgerrighed, refleksion og dialog højt. Vi lægger vægt på at udvikle os som samlet ledelse og som individer. Humor og en uformel tone i hverdagen er vigtig for os.

Vi håber, at du med ovenstående korte introduktion til Øresundsskolen, har fået lyst til at høre mere om det vi selv synes, er en spændende og udfordrende arbejdsplads i et specialområde, der er i stor faglig udvikling. Vi opfordrer til, at du læser mere om Øresundsskolen på www.oeresundsskolen.kk.dk, hvor du også kan orientere dig i seneste tilsynsrapport for 2019.

P.t. er der desværre ikke mulighed for at komme på besøg på skolen, som vi ellers meget gerne ville invitere til, men du opfordres alligevel til at kontakte skoleleder Susanne Bardrum på 30317090 for at få en snak og høre mere.

Ansættelsesforhold
Stillingen er en overenskomststilling, hvor ansættelse de første tre måneder finder sted på prøve. Er du i forvejen tjenestemandsansat i Københavns Kommune, vil du bevare din ansættelsesform. Tiltrædelse snarest muligt eller den 1. juni 2020.

Løn i overensstemmelse med gældende overenskomst og forhåndsaftaler mellem Københavns Kommune og LFS. Det er en forudsætning, at du har en uddannelse som pædagog.

Børne- og Ungdomsforvaltningen indhenter straffe- og børneattest som led i rekrutteringen.

Søg via nedenstående link senest mandag den 13. april 2020
Indkaldelse til samtaler vil ske den 14. april, telefonisk i tidsrummet kl. 15-18.

1. samtalerunde gennemføres mandag den 20. april i tidsrummet kl. 15-20 og 2. runde samtaler gennemføres torsdag den 23. april i tidsrummet kl. 15-20. Med forbehold for ændringer.

Der vil til samtalerne blive stillet en opgave eller en case.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.