Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder søges til Børnehuset Reden

Pædagogisk leder søges til Børnehuset Reden

Vil du være med til at danne fundamentet for mange børns muligheder i livet? Brænder du for at skabe et godt arbejdsmiljø blandt dine medarbejdere og skabe et fantastisk udviklingsmiljø for børn? Så læs mere omkring denne spændende mulighed!

Unik stilling tilbydes

Til at lede vores udvikling af det pædagogiske læringsmiljø, styre det administrative, inspirere personalet med ny pædagogisk viden og fortsætte den administrative sammenlægning af vores børnehuse, søger vi en dygtig og engageret pædagogisk leder. Du får mulighed for at drive en igangværende proces, hvor vores to huse, skal sammenlægges til ét integreret hus. Du får opbakning fra medarbejderne og skal sikre praktisk organisering samt et velfunderet pædagogisk læringsmiljø.   

Et hus med mange facetter og en fantastisk placering i Roskilde

I Børnehuset Reden er vi kendetegnet som værende en stabil, tryg institution med en høj faglighed. Vi er et hus med mange facetter og består af en børnehave, vuggestue samt en basisgruppe for børn med særlig behov. Vi er placeret på to matrikler, hvor der hver dag er 90 glade børn og 25 entusiastiske voksne. Naturen omkring os byder på grønne områder, Roskilde station er i gå-afstand og vi har fire skønne legepladser.

Tæt sparring med lederkollegaer i området

Du kommer til at være del af Område Øst med syv andre institutioner og en områdeleder. Vi har et tæt samarbejde i det daglige med fokus på sparring med kollegaerne, engagerede møder og tæt opbakning fra områdelederen. Dine kommende lederkollegaer er både nye og gamle i området, så der vil være god mulighed for du også sætter dit præg på teamet. Når du starter vil der være et grundigt introduktionsprogram med indflyvning til opgaverne og møder med alle de kommende samarbejdspartnere.

Vi forestiller os at du:

  • Er lyttende og involvere dit team i det daglige arbejde og beslutningsprocesser
  • Sætter retning, kan inspirere den praktiske pædagogik og sikre et velfungerende børnehus, med trivslen i top for både medarbejdere og børn
  • Har erfaring fra en lignende lederstilling og dermed også er hjemmevant i det administrative arbejde
  • Bidrager til et positivt arbejdsmiljø og skaber en bæredygtig arbejdsplads

 

”I Børnehuset Reden danner vi fundamentet for mange børns muligheder i livet. Hos os får du ansvaret og muligheden for at være med til at sikre et trygt, sjovt og udviklende læringsmiljø – og får fuld opbakning af mig til at drive det”, Michael Hoff, Områdeleder. 

 

Bliv en del af et ambitiøst team i et dagtilbud af høj kvalitet

I Roskilde Kommune er vi ambitiøse, når det gælder kommunens børn. Vi vil være kendt for at have dagtilbud af høj kvalitet, hvor børn trives, udvikler sig og lærer nyt hver dag. Vi har gennem en årrække arbejdet intensivt med at øge kvaliteten af vores dagtilbud, bl.a. gennem udvikling af gode læringsmiljøer.  

 

Vi forventer at afholde 1. rundesamtaler 21/1 og 2. rundesamtaler i uge 4

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte områdeleder Michael Hoff på michaelhoff@roskilde.dk eller på telefon 2116 1855

Vi ser frem til at modtage dine ansøgning senest den 17. januar 2021 og gerne snarest muligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.