Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder søges til nystartet privat daginstitution

Vil du være med til at forme det pædagogiske indhold i en helt ny daginstitution, hvor der lægges vægt på kerneydelsen og det gode samarbejde? Den private integrerede daginstitution Lille Fod søger en daglig pædagogisk leder med forventet tiltrædelse april 2018.

 

Om Lille Fod

Lille Fod er en ny privat integreret daginstitution beliggende i Auning med plads til 13 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn, som forventer at slå dørene op april 2018.

 

Vores kerneværdier er tryghed, nærvær, respekt og sundhed. Med Lille Fod ønsker vi at skabe et trygt miljø for både børn og voksne, hvor alle føler sig velkomne og som en del af huset. Vi vægter samarbejde højt, og vi ser det som en fælles opgave at skabe den bedst mulige start på livet for alle husets børn.

 

Om stillingen

Stillingen som pædagogisk er på 37 timer. I Lille Fod prioriterer vi tid og nærvær med børnene, og stillingen som pædagogisk leder vil derfor primært være på gulvet som pædagog. En administrator ansættes til at varetage økonomi og drift, og kontortid vil derfor kun omhandle pædagogisk ledelse samt personaleledelse.

 

I tæt samarbejde med ildsjælene bag Lille Fod bliver den pædagogiske leder en vigtig brik i at gøre Lille Fod til et børnehus med fokus på det gode børnemiljø med plads til alle.


Vi ønsker os en engageret pædagogisk leder med overblik, godt humør, fleksibilitet og et ønske om at skabe et helt unikt børnemiljø. Som pædagogisk leder i Lille Fod får man en enestående chance for at være med fra start og dermed sætte sit eget præg på det pædagogiske indhold.

Vi forventer

- At du er uddannet pædagog. Ledererfaring er en fordel, men ikke et krav. 
- At du brænder for Lille Fods værdier, og vil være med til at skabe et trygt miljø for både børn og voksne.

- At du ser muligheder og fordele ved en 2-delt ledelse og vil indgå i et tæt samarbejde med vores administrator. 

- At du trives i et hus, hvor alle medarbejdere har medindflydelse og medbestemmelse på vores fælles arbejdsplads og vores daglige arbejde. 
- At du har erfaring og indsigt i pædagogiske værktøjer og er villig til at agere sparringspartner for medarbejderne. 
 

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

 

Det praktiske
Hvis du spørgsmål til lederstillingen, er du velkommen til at kontakte Sine Dannemand Sørensen på 29 82 50 45 eller sine_dannemand@hotmail.com.
 
Ansøgningsfrist er d. 9. Februar og vi forventer at afholde samtaler i uge 7 og 8. Ansøgninger sendes til sine_dannemand@hotmail.com

Der vil blive indhentet Børneattest på den person, der tilbydes ansættelse i stillingen.

Alle henvendelser og ansøgninger bliver naturligvis behandlet i fortrolighed.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her