Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til børnehus og dagpleje i Jægerspris

Vandkunsten Børnehus søger en ny pædagogisk leder fra 1. november 2020.

Børnehuset er beliggende i Jægerspris by og rummer ca. 30 børn i 0-6 års alderen fordelt på 1 vuggestue- og 1 børnehavegruppe.
Til børnehuset er knyttet en dagplejegruppe med 7 dagplejere. Dagplejens legestue er beliggende i Vandkunsten, og den pædagogiske leder af børnehuset har ledelsesansvaret omkring dagplejerne.

Vi søger en leder, der kan sætte retning og rammer for det pædagogiske arbejde med børnenes udvikling, trivsel, læring og dannelse.
Du skal være en god vejleder og rollemodel i hverdagen og være synlig og nærværende i forhold til børn, forældre og medarbejdere.
Det forventes, at du i varierende omfang og efter behov indgår i det konkrete arbejde omkring børnene.

Du kommer til at stå for den daglige personaleledelse, og vi lægger vægt på, at du kan skabe engagement og motivation gennem en inddragende og anerkendende ledelsesstil.

Du får ansvar for den pædagogiske udvikling og faglighed i børnehuset herunder at realisere målsætninger og implementere nye tiltag på området.
Du skal have erfaring og interesse i at arbejde med den nye styrkede læreplan og læringsmiljøer, herunder dokumentation og evalueringskultur, ligesom grundlæggende færdigheder indenfor IT er en forudsætning.

Vandkunsten Børnehus hører til området Hornsherred, der tæller 10 børnehuse samt dagpleje i Skibby og Jægerspris.
Du bliver en del af vores lokale ledelsesteam bestående af områdets øvrige pædagogiske ledere og områdeleder. I teamet kan du hente sparring og inspiration og bidrage til at udvikle samarbejdet og pædagogikken i området.
Vi har et velfungerende samarbejde med Jægerspris Skole med fælles møder og planlægning af aktiviteter på tværs for de kommende skolebørn.

Som leder vil du få nært samarbejde med fagpersoner, herunder psykolog, familieafdeling, logopæd og sundhedsplejerske samt special- og udviklingspædagoger.
Dette samarbejde er bla organiseret i månedlige Tværsteammøder i området, hvor børnesager kan drøftes med henblik på sparring og videre opfølgning.
Vi arbejder på dagtilbud og skoleområdet ud fra LP-modellen, som det vil være en fordel, hvis du har kendskab til.

Indsatsområder i Frederikssund Dagtilbud er bla. pædagogisk idræt, IT i børnehøjde samt aktivitetsforløb med kommunens kulturinstitutioner.
Desuden har alle børnehuse de seneste år arbejdet med indsatsområdet Levende Læringsmiljøer, som tager udgangspunkt i den ny styrkede læreplan.
Læs mere om nogle af disse tiltag på Frederikssund Kommunes hjemmeside under Dagtilbud.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Ulla Larsen på tlf. 29 33 23 13 eller ulars@frederikssund.dk

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst samt efter principperne om Ny Løn.
Stillingen er indplaceret på løntrin 44 + 2 trin for dagplejeledelse.

Ansøgningsfrist mandag den 21. september 2020

Ansættelsesforhold
Fuld tid

Tiltrædelse
01. nov 2020

Kontakt
Områdeleder Ulla Larsen på tlf. 29 33 23 13 eller ulars@frederikssund.dk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.