Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til Børnehuset ABC

I Børnehuset ABC baner vi vejen for lige muligheder for alle børn. Det gør vi godt, og vi lykkes med at skabe fremskridt og udvikling. Vi søger nu en dedikeret leder, der sammen med os vil skabe endnu flere succeser. 
 
Som leder af Børnehuset ABC er du en del af ledelsesteamet i Klynge G som sammen:

 • sikre den daglige drift i husene
 • sætter retning og skaber kompetenceløft hos personalet
 • kan nytænke og skabe udvikling
 • samt være en del af ledelsesfællesskabet på dagtilbudsområdet
 
Vores pædagogiske udviklingsrejse centrerer sig i 2020/2021 om legens betydning. Derfor har vi i Klynge G valgt at have særligt fokus på udvikling af børns socio-emotionelle kompetencer, relationsdannelse og barnets evne til at gå ind og ud af grupper, sige nej på en god måde, hjælpe hinanden, etc. Vi arbejder med LAHOPL, KIDS og aktionslæring.
Vi har brug for en leder, der kan hjælpe os videre ad denne vej, sætte tydelig pædagogisk retning og løbende skabe det nødvendige kompetenceløft.
 
Børnehuset ABC har tidligere fungeret som 2 adskilte huse med stueopdeling. I dag er vi på vej mod et fuldt integreret børnehus og teamsamarbejde. Vi er nået et stykke af vejen, og som leder sætter du retning og implementere den sidste del fuldt ud, herunder skal vi sammen omdanne rum og legeplads til at understøtte den pædagogiske retning bedst muligt.
 
Du bliver leder for et hus med et kulturelt børneliv
Vi har en dejlig mangfoldig børnegruppe, som afspejler den kulturelle bredde i kommunen. Det kræver høje ledelsesmæssige ambitioner, interesse for tværkulturelt arbejde, sproglige læringsmiljøer og forældresamarbejde.
 
Sprogudvikling er i ABC en vigtig pædagogisk opgave. Vi arbejder med udgangspunkt i sprogtrappen, og sprog er en naturlig del af dagligdagens samvær. Vi arbejder med det danske sprog og sætter tydelige ord på de ting barnet ser, føler, smager, lugter og oplever.
 
Du bliver en del af et veletableret forvaltnings- og ledelsessamarbejde
I Høje-Taastrup Kommune er der en lang række tværfaglige funktioner, der kan sættes i spil og en forvaltning, som forstår at understøtte gode læreprocesser og opgaveløsninger. Vi er på en fælles rejse, og ambitionen er at skabe Danmarks bedste dagtilbud.
 
Det er vigtigt, at du har motivationen for at udvikle og vedligeholde gode samarbejdsrelationer, og ser dig selv som en del af en større organisation, der løfter i flok. Vi forventer, at du er en aktiv leder på både pædagogisk niveau, ledelsesniveau og forvaltningsniveau.
 
Børnehuset ABC er en del af klynge G, som består af 3 daginstitutioner og et fælles ledelsesteam med klyngeleder og to pædagogiske ledere. I vores ledelsessamarbejder er vi åbne, deler viden og arbejder sammen i et tillidsfuldt rum, hvor vi tror på, at vi sammen er stærkest. I dit daglige virke, referer du til Klyngeleder Susanne.
 
Børnehuset ABC ligger tæt på offentlig transport og naturskønne områder som Hedeland og Gammelsø. Vi benytter de mange faciliteter i området som springcenter, tumlesal, hoppeborg, legepladser og bibliotek. Vi låner ofte klubbens minibus til turer. Derudover har vi et tæt samarbejde med det boligsociale område, SFO, klub og skole.
 
Vi søger en nærværende og synlig leder med en stærk faglighed.
Desuden er det vigtigt at du:
 • er tydelig og sætter retning
 • har høje ambitioner for både personale og børn
 • har stor motivation for pædagogisk ledelse
 • har interesse for tværkulturelt arbejde
 • sætter dig selv igennem og har lyst til at gå forrest
 • tager opgaven med kompetenceløft af personalet
 • tager initiativ og går med bolden
 • er nærværende og ved, hvad der foregår i huset
 • stiller dig til rådighed som sparringspartner og deler viden og pædagogiske refleksioner
 • tager dig tid til at grine sammen med personalet
 
Det er en fordel, hvis du har Diplom i ledelse, og hvis ikke, kan du tage den hos os.
 
Yderligere oplysninger
Jobbet er fuldtid og med start 1. februar 2021. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn.
 
Ansøgningsfristen er tirsdag d. 1. december 2020
Første samtalerunde holdes den 7. december og anden samtalerunde den 11. december. Mellem første og anden samtale besvares et spørgeskema til en personlighedsprofil.
 
I forbindelse med ansættelse indhentes der børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser.
 
Ansøgning, CV, og anden relevant dokumentation skal sendes elektronisk via kommunens rekrutteringssystem.
 
Har du spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, så ring endelig og kom også gerne forbi og besøg os. Kontakt klyngeleder Susanne Henriksen på tlf. 22 84 26 54
eller dagtilbudschef Maja Wirenfeldt Vad Pedersen 21 16 71 15.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.