Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til Børnehuset Askelunden

Børnehuset Askelunden, der er en del af Distrikt Baltorp, søger en erfaren leder som har oplevelser med, at lykkedes i sin ledergerning. Vi søger en leder, der kan få øje på det betydningsfulde i at udøve nærværende og anerkendende ledelse. En leder som kan lede alene og i tæt samarbejde med andre. En leder som vil medvirke til at skabe udvikling i distriktet og være med til at videreudvikle et velfungerende børnehus, som er kendetegnet med et højt ambitions niveau og en høj social kapital.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor der er lederkollegaer og ledelse tæt på, og hvor der er en personalegruppe, som ”brænder” for det pædagogiske arbejde i samarbejde med børn og forældre.

Stillingen er med tiltrædelse den 1. april 2021.

OM DISTRIKT BALTORP
Distriktet er beliggende i Ballerup Midt og består af 6 børnehuse. Der er ansat 10 pædagogiske ledere, som i samarbejde med distriktslederen varetager ledelsen i distriktet. Der er ansat 150 medarbejdere og distriktet kan modtage 650 børn i alderen 0-5 år.

Distriktet afholder uddannelsesdage, kompetenceudvikling, temaaftener samt arrangementer hvor børnene er inddraget. Arrangementer som støtter op om, at børn og personale kan mødes på tværs i distriktet.

OM BØRNEHUSET ASKELUNDEN
Askelunden er normeret til 24 børn i alderen 0-2 år og 40 børn i alderen 3-5 år. Børnetallet kan variere. Askelunden er et børnehus, der altid er i udvikling, både fagligt og personligt. Vi er et hus, der vil børnene, forældrene og hinanden. Hos os vægter vi i den grad omsorg, nærvær og tryghed for børn og forældre.

Personale gruppen er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og anerkendende tilgang og så er der en høj social kapital i huset. Her hos os må man gerne være uenige. Vi respekterer og er nysgerrige på hinandens perspektiver, så vi sammen bliver klogere på verden og livet. Hos os investerer vi også i hinanden uden for arbejdstid i form af sociale arrangementer og forskelligt definerede kulturelle oplevelser. Vi har masser af humor og forventer det samme fra vores kommende leder.

Om os bliver der sagt: ”Der er en positiv stemning og atmosfære, når man træder ind i Askelunden.”

PERSONLIG PROFIL
Du er en person, der udstråler engagement, og som er nærværende og autentisk.
Du er rummelig, nuanceret og interesseret i de mennesker, som du omgiver dig med. Du besidder evnen til at møde børn, forældre og personale i øjenhøjde. Du er nysgerrig på dine omgivelser og er i stand til at adskille egne værdier fra andres. Du evner relations arbejdet og kender børnene ved navn. Du ser vigtigheden i, at være tilgængelig og skabe naturlige kontakter til børn, personale, forældre og øvrige samarbejdspartnere. Du har en naturlig autoritet og udstråling, der kan sikre følgeskab og opbakning på en anerkendende, motiverende og medmenneskelig facon.

PERSONALELEDELSE
Du skal være eneste ledelsesperson i Børnehuset Askelunden. Som personaleleder er du tillidsskabende og troværdig. Du er i stand til at indtage forskellige positioner i forhold til at skabe de bedste miljøer for alle børn og voksne, og du er en leder, der er i stand til at sætte retning i samarbejde med det pædagogiske personale. Du går ikke af vejen for at inddrage og involvere personalet, og du kan se det hensigtsmæssige i at uddelegere opgaver i overensstemmelse med personalets kompetencer. Du formår i en travl og spændende hverdag, at bevare overblikket og være i stand til at navigere og håndtere uforudsete udfordringer, hvor personalet har behov for deres leder.

Du er bevidst om, at du arbejder i en politisk styret organisation og evner at omsætte politiske beslutninger, så de får gennemslagskraft i dit børnehus. Du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, så du kan formidle og sikre et højt informationsniveau.

FAGLIG LEDELSE
Du har et solidt fagligt fundament, som bygger på den systemiske anerkendende tilgang, og du er optaget af den pædagogiske udvikling. Du indgår i sparring med personalet, og du skaber gennem undren og en anerkendende tilgang ”tilpassende forstyrrelser”, der kan være med til at fastholde refleksion og udvikling af praksis.

Du kan få øje på personalets forskellige kompetencer, og er i stand til at sætte dem i spil, således at personalet spilles gode. Du støtter op om personalet og medvirker til inddragelse af personalet, når nye tiltag skal implementeres. I forbindelse med koordineringsopgaver mestrer du et tæt, konstruktivt og udviklende samarbejde med tværfaglige samarbejdspartnere i Center for Børne-og ungerådgivningen.

DISTRIKTSLEDELSE
Du skal have lyst til at indgå i et tæt samarbejde med ni lederkollegaer og en distriktsleder. Ledelsesteamet mødes ugentligt til ledelsesmøde. Teamet samarbejder om at lede distriktet, at sætte retning og skabe udvikling. Teamet har et godt og udviklende samarbejde. Vi har brug for hinanden, og vi interesser os for hinanden. Alle er parate til at give et godt råd eller en hjælpende hånd. Vi anvender hinandens erfaringer og medgiver god energi og inspiration til hinanden. Vores ledelsesfællesskab medvirker til ”at spille hinanden gode” med afsæt i, at forudsætningen for at vi ledelsesmæssigt kommer i mål som distrikt er, at alle vore børnehuse skal lykkes.

LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Der indhentes reference og børneattest på personer der ansættes i dagtilbud.

YDERLIGERE INFORMATION
Du er velkommen til at kontakte Ghita i Askelunden på telefon 4477 2135 for yderligere oplysninger og/eller aftale om besøg i børnehuset. Du er ligeledes velkommen til at kontakte pædagogisk leder og souschef for distriktet Maiken Rishøj på telefon 4477 1666.

ANSØGNINGSFRIST: 3. MARTS 2021
Der vil blive afholdt samtaler løbende.  

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.