Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til Børnehuset Stjernehuset

Børnehuset Stjernehuset, der er en del af Distrikt Baltorp, søger en erfaren pædagogisk leder, som kan få øje på det betydningsfulde i at udøve nærværende og anerkendende personaleledelse. I Stjernehuset er der ansat 2 pædagogiske ledere, og du skal have lyst til at ”gribe bolden” og være indstillet på at samarbejde med den anden lederkollega i et ligeværdigt teamsamarbejde.

Stillingen er med tiltrædelse 1. april 2021.

OM BALLERUP KOMMUNE
I Ballerup Kommune satses der på god ledelse og ledelsesudvikling. Vi arbejder ud fra værdierne i social kapital: Tillid, retfærdighed og samarbejde. Vi arbejder med ledelse tæt på kerneopgaven, som gør en positiv forskel for kvaliteten i vores dagtilbud.

OM DISTRIKT BALTORP
Vi er et Distrikt med 6 børnehuse. Vi er 10 pædagogiske ledere, som i samarbejde med distriktslederen varetager ledelsen i distriktet. Vi har ansat 150 medarbejdere, og vi kan modtage 650 børn i aldersgruppen 0-5 år.

Distriktet afholder fælles arrangementer så som uddannelsesdage, kompetenceudvikling og temaaftener samt arrangementer, hvor børnene er inddraget.
Vi værdsætter og støtter op om, at børn og personale kan møde hinanden på tværs i Distriktet.
 
Vi er i øjeblikket ved at afslutte beskrivelsen af ”Den styrkede pædagogiske læreplan og evalueringskulturen”. Sideløbende er vi i gang med at implementere modellen ”Ballerups Analyse af Læringsmiljøer”, i daglig tale kaldet BAL. I 2021 igangsættes et 3 årigt udviklingsprojekt i Ballerup Kommune med titlen ”Sammen om børn”, hvori alle børnehuse i Distrikt Baltorp skal medvirke i et samarbejde med vores nabodistrikt.

OM BØRNEHUSET STJERNEHUSET
Børnehuset er normeret til 42 børn i vuggestuen og 67 børn i børnehaven. Børnetallet kan variere.

Du og din lederkollega skal lede 26 engagerede og ansvarsfulde medarbejdere, som er repræsenteret med et højt fagligt niveau. Der samarbejdes om at skabe læringsmiljøer, som sætter fokus på børns trivsel, udvikling og læring samt deltagelsesmuligheder i små og store fællesskaber. Vi ønsker, at Stjernehuset skal opleves som et sted, hvor børn har plads og rum til at være børn.

Vores børne- og forældregruppe afspejler området vi bor i med mangfoldighed som den største fællesnævner. Vi vægter forældresamarbejdet og ser forældrene som vigtige samarbejdspartnere. Vi vægter ligeledes samarbejdet med vores tværfaglige samarbejdspartnere i PPR.

PERSONLIG PROFIL
Du er en person, der udstråler engagement, besidder humor, og som er nærværende og autentisk. Du er rummelig, nuanceret og interesseret i de mennesker, du omgiver dig med - dette såvel børn og forældre som personale. Du er nysgerrig på dine omgivelser og er i stand til at adskille egne værdier fra andres. Du evner relations arbejdet og kender børnene ved navn. Du ser vigtigheden i at være tilgængelig og skabe naturlige kontakter til personale, forældre og øvrige samarbejdspartnere. Du har en naturlig autoritet og udstråling, der kan sikre følgeskab og opbakning på en anerkendende og medmenneskelig facon.

PERSONALELEDELSE
Som personaleleder er du tillidsskabende og troværdig. Du går ikke af vejen for at medinddrage og involvere personalet, og du kan se det hensigtsmæssige i at uddelegere opgaver i overensstemmelse med personalets kompetencer. Du formår i en travl og spændende hverdag at bevare overblikket og være i stand til at navigere og håndtere uforudsete udfordringer, der hvor personalet har behov for deres leder. Du ser vigtigheden i et positivt afstemt samarbejde både i forhold til personale, forældre og andre samarbejdspartnere.

Du er bevidst om, at du arbejder i en politisk styret organisation og evner at omsætte politiske beslutninger, så de får gennemslagskraft i børnehuset. Du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, så du kan formidle og sikre et højt informationsniveau. Du ser vigtigheden i et godt samarbejde for at skabe engagement, ejerskab og gennemsigtighed.

FAGLIG LEDELSE
Du har et solidt fagligt fundament og er optaget af den pædagogiske udvikling. Du har indsigt og kendskab til at lede processer i den pædagogiske praksis i et samarbejde med personalegruppen og din lederkollega. Du kan indgå i sparring med personalet og gennem undren skabe en anerkendende tilgang, ”tilpasse forstyrrelser”, der kan være med til at fastholde refleksion og udvikling af praksis. Du støtter op om og udviser inddragelse af personalet, når nye tiltag skal implementeres og i forbindelse med koordineringsopgaver med tværfaglige samarbejdspartnere. Du forstår og evner at ”gå foran, bagved og ved siden af”.

DISTRIKTSLEDELSE
Du refererer til distriktslederen og bliver en del af et aktivt og samarbejdsvilligt ledelsesteam, som udover dig består af ni lederkollegaer. Ledelsesteamet mødes ugentligt til ledelsesmøde. Teamet samarbejder om at lede Distriktet, sætte retning og skabe udvikling.

Teamet har et godt og udviklende samarbejde. Vi har brug for hinanden, og vi interesserer os for hinanden. Alle er parate til at give et godt råd eller en hjælpende hånd. Vi deler hinandens erfaringer og medgiver god energi og inspiration til hinanden.

Vores ledelsesfællesskab medvirker til ”at spille hinanden gode” med afsæt i at forudsætningen for at vi ledelsesmæssigt kommer i mål som Distrikt er, at alle vore børnehuse skal lykkes.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Der indhentes reference og børneattest på personer, der ansættes i dagtilbud.

YDERLIGERE INFORMATION
Du er meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jeanette Lund på
telefon 4477 6480 for yderligere oplysninger om stillingen eller for aftale om besøg i Børnehuset Stjernehuset.

ANSØGNINGSFRIST: 3. MARTS 2021
Der vil blive afholdt samtaler løbende.  

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune
ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.