Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til Bryrup Skole

Bryrup Skole er en velfungerende skole med omkring 275 børn og knap 30 medarbejdere fordelt på 0. – 9. klasse og samhørende fritidsafdeling. Skolens grundlæggende værdier engagement, faglighed og fællesskab, er vores drivkraft og vi udvikler os ved at prøve nye veje. Skolen ligger midt i Danmarks smukkeste natur med masser af muligheder for udfoldelse i bakker, skov og sø.  

Vi søger en pædagogisk leder, der med engagement, vilje og godt humør skal være med til at drive den pædagogiske udvikling på hele skolen i tæt samarbejde med det øvrige ledelsesteam, der udover dig selv, består af en skoleleder og en pædagogisk leder.

På skolen er vi optagede af at skabe sammenhænge på tværs i elevernes hverdag og har fokus på læring og trivsel i arbejdet med at udnytte alle elevers potentiale bedst muligt. Skolen er velanset i lokalområdet og vi har et godt og velfungerende samarbejde med børnehaven, borgerforeningen og resten af lokalsamfundet.  

Skolen er præget af en grundlæggende positiv stemning og en udpræget samarbejdsånd – begge dele noget vi ofte oplever, at der bliver kommenteret på fra eksterne samarbejdspartnere, praktikanter eller andre der kommer forbi vores skole.

Dine ledelsesopgaver aftales endeligt i ledelsesteamet, men et par hjørnesten i dit virke vil være den generelle udvikling af skolens pædagogiske praksis, den pædagogiske sparring med skolens personale omkring elevernes læring og trivsel samt varetagelse af den daglige ledelsesopgave i vores udskolingsafdeling. Udover de pædagogiske opgaver forventes der også flair og lyst til enkelte administrative opgaver, herunder blandt andet vikardækning og afviklingen af folkeskolens prøver. Ledelsesopgaven udgør ca. 60% af arbejdstiden. I den resterende del vil du skulle tage del i hverdagen ude blandt eleverne i form af undervisningsopgaver e.l.

Vi kan tilbyde

 • glade og lærevillige børn
 • et selvstændigt og dygtigt personale
 • engagerede, interesserede og tilfredse forældre
 • en aktiv skolebestyrelse
 • et erfarent og veletableret ledelsesteam
 • en dejlig arbejdsplads med mulighed for at præge den hverdag, man selv er en del af
 • en åben og uformel omgangstone
 • samt et tæt samarbejde med pædagogiske ledere fra andre skoler gennem kommunens læringsnetværk
Vi forventer, at du
 • er et visionært og engageret menneske med empati og et stort hjerte for børnenes læring og trivsel
 • kan igangsætte og fastholde pædagogiske udviklingsprocesser,
 • vil være en del af et fleksibelt og udviklingsorienteret miljø, hvor der er fokus på anerkendelse og tillid
 • er dygtig til at kommunikere, skriftligt såvel som mundtligt, både internt og eksternt
 • er læreruddannet
For yderligere information kontaktes:
Skoleleder Bo Buhl Andersen på tlf. 89 70 24 51 eller 24 98 69 79 (her kan også aftales en rundvisning på skolen) eller skolebestyrelsesformand Jesper F. Nielsen på tlf. 28 68 03 26

Du kan læse mere om skolen på https://bryrup-skole.aula.dk/

Grundlag for skoleledelse i Silkeborg Kommune og job- og personprofil for mellemleder og pædagogisk leder kan findes her: http://silkeborgkommune.dk/Kommunen/Job/Bliv-leder-hos-os/Job-og-personprofiler. Det forventes, at ledere i Silkeborg Kommune løbende kompetenceudvikler sig i relation til deres ledelsesopgave.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende regler og principper om ny løn.

Tiltrædelse
Forventet tiltrædelse: 1. december 2020.

Ansøgningsfrist torsdag 17. september. Første samtale forventes afholdt tirsdag 29. september og anden samtale tirsdag 6. oktober. Kandidater, der går videre til anden samtale, må påregne at skulle gennemføre en Garuda kompetenceprofil med personlig tilbagemelding til anden samtale.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.
Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.