Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til den integrerede daginstitution Grøftekanten

Genopslag

Er du klar til en spændende udfordring? Har du mod på at videreudvikle institutionen sammen med en engageret gruppe af medarbejdere og ledelseskolleger? Så er du måske den leder, vi søger til Grøftekanten!

Om Grøftekanten
Grøftekanten er en mindre, integreret institution med tre vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. Vores børnegruppe har mange nationaliteter og kommer med forskellige kulturelle og sociale baggrunde. Grøftekanten har i snart to år været med i et KIDS-forløb og der er sket en stor udvikling i det pædagogiske arbejde samtidig med, at huset er blevet istandsat og legepladsen totalrenoveret.

Om klyngen
Grøftekanten er en del af Amager Klynge D, som består af i alt seks enheder: vuggestuerne Solstrålen og Smørhullet, de integrerede institutioner Gullandsgården, Elverhøj, Stjernehimlen og Multiverset.

Vi arbejder ud fra en fælles værdigrundlag, men giver også plads til mangfoldighed og forskellige tilgange til at løse opgaverne.

Vi arbejder med en stor uddelegering af ledelsesansvar til den enkelte pædagogiske leder med ansvar overfor klyngeleder og den samlede klyngeledelse.

Personlig profil
Du er en person, der udstråler engagement, besidder humor og som er nærværende og autentisk. Du er rummelig, nuanceret og interesseret i de mennesker du omgiver dig med, både børn, forældre og personale. Du skaber gode rammer for relationsarbejdet og ser vigtigheden i at være tilgængelig og skabe naturlige kontakter til medarbejdere, forældre og øvrige samarbejdspartnere. Du har en naturlig autoritet og udstråling, der sikrer følgeskab og opbakning på en anerkendende og medmenneskelig facon.

Faglig ledelse
Du har et solidt fagligt fundament og er optaget af den pædagogiske udvikling. Du har indsigt og kendskab til at lede processer i den pædagogiske praksis i samarbejde med personalegruppen. Du er tæt på den pædagogiske praksis og indgår i sparring med medarbejderne om denne. Du skaber undren og en anerkendende tilgang (tilpasse forstyrrelser), der er med til at fastholde refleksion og udvikling af praksis. Det er vigtigt, at du interesserer dig for arbejdet med børn, der har forskellige behov og forudsætninger for at indgå i fællesskaber.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Det er et krav, at du har en pædagogisk uddannelse. Stillingen er ledig den 1. maj 2020.

Hvordan kommer du videre?
Du er velkommen til at kontakte klyngeleder Henrik Ditlevsen på 3045 3546 eller konstitueret pædagogisk leder Henriette Andersen på 2931 1671. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest fredag den 6. marts 2020
Første runde samtaler finder sted mandag den 16. marts og anden runde samtaler finder sted 18. marts.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.