Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til den integrerede institution Mågodtland på Østerbro

Genopslag

Er du faglig velfunderet og brænder for udviklingsprocesser, som understøtter det gode børneliv, børnefællesskaber og læringsmiljøer?
Har du lyst til at arbejde med et gensidigt respektfuldt forældresamarbejde?
Og kan du arbejde med klare mål og forventninger i dagligdagen, så alle medarbejdere arbejder i en fælles retning?

Så har vi lige nu brug for dig som vores nye pædagogiske leder i Mågodtland.

Da den tidligere pædagogiske leder for Mågodtland på Østerbro har fundet andet job, søger vi nu en pædagogisk leder, der kan stå i spidsen for Mågodtland i Indre By/Østerbro og både fortsætte og sætte tempo på vores udvikling af læringsmiljøer på vuggestue- og børnehaveområdet samt være en aktiv medspiller i vores klyngeledelsesteam.

Mågodtland som institution
Mågodtland er en stor 0-6-års institution, der består af en vuggestueafdeling med 60 børn fordelt på fem grupper og en udflytterafdeling med 96 børn fordelt på fire grupper.   

Vuggestuen holder til i Odensegade, mens alle 96 børn i børnehaveområdet hver dag kører afsted til børnehaven, som ligger i Allerød.

Du vil få ledelsesansvar for de 33 pædagogiske medarbejdere i institutionen, hvoraf to er køkkenmedarbejdere. Dertil kommer, at du i din organisation har en teamkoordinator for udflytterafdelingen. Der er derfor tilknyttet en stor del personaleledelse til stillingen.

Mågodtland er et hus med fokus på børns overgange og har bl.a. god erfaring med hjemmebesøg ved opstart af vuggestuebørn i forhold til forældresamarbejde/partnerskab, og derved styrkes det lille barns overgang fra hjem til vuggestue. Vi arbejder ligeledes med overgange gennem hele dagen samt de lidt større overgange fra vuggestue til børnehave og børnehave til skole.

Læs mere om Mågodtland på vores hjemmeside.

I Mågodtland arbejder vi med fælles årshjul ud fra læreplanstemaerne, og vi er i en proces med at etablere fælles nyhedsbreve, således at der skabes en fælles retning i de to afdelinger. Du skal derfor gennem din ledelse understøtte dette arbejde med at skabe fælles information, kommunikation og retning på tværs af institutionen. Et eksempel herpå er, at vi i år 2020/2021 har valgt at have et fælles fokus på kunst og kultur, herigennem børns leg og dannelse, for afslutningsvis at afholde fælles fernisering.

Vi er derudover i gang med at implementere de nye styrkede læreplaner, og sammen med anbefalingerne fra sidste års pædagogiske tilsyn arbejder vi bl.a. med at etablere læringsmiljøer i begge afdelinger med udgangspunkt i lige muligheder for alle børn. Du skal derfor gå foran og sætte retningen for vores implementeringsproces, så vi systematisk og målrettet får forankret arbejdet med læreplaner og anbefalinger fra kommunens egne konsulenter inden for kommunens pejlemærker.

Dine primære opgaver vil således være personaleledelse, faglig ledelse og overordnet styring af ressourcer. Du vil blive administrativt understøttet af et fællesskab under kommunen, der varetager daglig administrativ drift såsom løn, økonomi, HR, bogholderi m.m., så du kan være en faglig og ledelsesmæssig retningssætter for dit personale.

Dit lederfællesskab i klyngen
Mågodtland indgår i klynge E sammen med fire andre institutioner, der ligger centralt omkring Trianglen. I alt består klyngen pt. af fem integrerede 0-6-års institutioner alle med udflytterafdelinger – Villa Rose, Rosengården, Mågodtland, Børnegården og Grantoften, og du vil derfor indgå i et ledelsesfællesskab med fire ledelseskolleger og jeres fælles klyngeleder.

Vi er et nyt ledelsesteam, som sammen skal udvikle en klyngeorganisation med fokus på kerneopgaven og et højt fagligt niveau. Du får derfor mulighed for at træde ind i et nyt engageret ledelsesteam og kan være med til at sætte klyngens hjørneflag.

Vores fælles, målrettede opgave i ledelsesteamet er at få skabt et team, hvor vi støtter hinanden og arbejder forpligtende sammen som ét ledelsesteam. Dette er både i form af kollegial sparring, så vi udvikler os selv og hinanden, men er også i forhold til at dele vores ledelsesrum med hinanden, så vi kommer til at arbejde sammen i ét ledelsesrum.

Din profil
Du har en høj pædagogisk faglighed, du har gerne ledelseserfaring og du har bred viden om dagtilbudsområdet. Det er væsentligt, at du kan arbejde målrettet med kerneopgaven og arbejdsfællesskabet, så det understøtter en reflekterende og motiverende praksis, som skaber trivsel og udvikling omkring børnene og udvikler dine medarbejderes faglige og personlige kompetencer. Du skal have lyst til at være leder for en stor institution og kunne se de muligheder, det giver.

Derudover er det en fordel, at du:

  • er nytænkende og løsningsorienteret, kan skabe struktur og udvikle klyngens pædagogiske praksis
  • kan analysere faglige og ledelsesmæssige udfordringer og facilitere faglige dialoger
  • mestrer dialog og forstår betydningen af god kommunikation med børn, forældre, medarbejdere og ledelseskollegaer samt tværfaglige samarbejdspartnere
  • kan lede det pædagogiske personale gennem retningsvisende dialog, involvering og medbestemmelse

Succeskriterier
Idet situationen og omstændigheder til stadighed vil sætte nye kriterier for succes, vil det være vigtigt, at du inden for de første 12 måneder er lykkedes med at:

  • have fået følgeskab af personalet, så I sammen er på vej i arbejdet med det faglige
  • have påbegyndt implementeringen af de styrkede læreplaner og anbefalingerne fra det interne pædagogiske tilsyn (kommunens egne konsulenter)
  • have fået skabt dig et godt kendskab til organisationen – både Mågodtland og klyngen
  • have etableret en god systematik og samarbejdsflade i forældresamarbejdet og derigennem fået skabt en god kommunikation med forældrene
  • være faldet til og er begyndt at bidrage med at skabe retning i det fælles ledelsesteam i klyngen – herunder en fælles ledelsesforståelse

Proces og tidsplan
Vi holder indledende samtaler den 26. oktober og 2. samtaler 3. november 2020. Mellem samtalerne gennemføres test, interview og referencetagning af Mercuri Urval.

Tidsplanen ser således ud:

Ansøgningsfrist den 20. oktober 2020.
Udvælgelse af kandidater til indledende samtalerunde den 22. oktober 2020.
Indledende samtaler den 26. oktober 2020
Test, personvurdering og referencetagning den 27. oktober til den 2. november 2020.
Rapportering og anden samtalerunde den 3. november 2020.
Forhandling og ansættelse i uge 45-48
Tiltrædelse den 1. januar 2021.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem LFS og Københavns Kommune. Der indhentes referencer samt straffeattest og børneattest ved ansættelse.
Vi vil meget gerne understøtte din lederudvikling og som en del af lønpakken tilbydes derfor et understøttende lederudviklingsforløb, så du kommer godt i gang.

Yderligere information
Alle med interesse for stillingen, er velkomne til at kontakte Mercuri Urval ved director Mie Heinfelt på 2179 6509.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 20. oktober 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Pædagogisk leder til KKFO Skibet v/Skolen på Islands Brygge

Fritidsinstitutionen ved Skolen på Islands Brygge/Skibet

København S
I forbindelse med sammenlægning af tre selvejende fritidsinstitutioner og KKFO søger KKFO Skibet v Skolen på Islands Brygge en pædagogisk leder pr. 1. december 2020 eller snarest derefter. Stillingen er nyoprettet og på 37 timer ugentligt. Du vil in...
Indrykket:28. september 2020

Vi søger motiverede og servicemindede medarbejdere, der har afsluttet folkeskolen eller efterskolen og ønsker et sabbat...

McDonald's

København K
Vi søger ledertalenter med drømmen om at nå til tops McDonald s er stolte over at have vundet Danmarks Bedste Arbejdsplads® tre år i træk. Og det er ikke en tilfældighed. Titlen som Danmarks Bedste Arbejdsplads® er resultatet af et intensivt arbejde...
Indrykket:7. oktober 2020

Analytisk stærke medarbejdere til at drive udvikling i Økonomienheden i Landbrugsstyrelsen

Landbrugsstyrelsen

København V
Analytisk stærke medarbejdere til at drive udvikling i Økonomienheden i Landbrugsstyrelsen Har du lyst til at bringe dine kompetencer og idéer i spil i en stærk statslig økonomifunktion, hvor du kan arbejde med økonomistyring, udvikling af ledelsesi...
Indrykket:15. oktober 2020

Leder af Financial Controlling - Deloitte Danmark

Deloitte Danmark

København K
Sæt dit præg på et af Danmarks skarpeste finansielle teams Har du relevant erfaring med at lede og drive månedsafslutning og regnskabsprocesser, og trives du med at sætte dit præg på optimeringsprojekter for proces og system, så er det dig, vi leder...
Indrykket:16. oktober 2020

Swapper Copenhagen

Swapfiets

København K
Job description Kender du byen som din egen bukselomme? Er du en multitasker, der kan betjene kunder høfligt og samtidig starte bilen op ad bakke? Leder du efter et deltidsjob ved en hurtigt voksende startup? Din søgen kan stoppe nu! Det er vores mi...
Indrykket:20. oktober 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Pædagogisk leder til KKFO Skibet v/Skolen på Islands Brygge

Fritidsinstitutionen ved Skolen på Islands Brygge/Skibet

København S
I forbindelse med sammenlægning af tre selvejende fritidsinstitutioner og KKFO søger KKFO Skibet v Skolen på Islands Brygge en pædagogisk leder pr. 1. december 2020 eller snarest derefter. Stillingen er nyoprettet og på 37 timer ugentligt. Du vil in...
Indrykket:28. september 2020

Vi søger motiverede og servicemindede medarbejdere, der har afsluttet folkeskolen eller efterskolen og ønsker et sabbat...

McDonald's

København K
Vi søger ledertalenter med drømmen om at nå til tops McDonald s er stolte over at have vundet Danmarks Bedste Arbejdsplads® tre år i træk. Og det er ikke en tilfældighed. Titlen som Danmarks Bedste Arbejdsplads® er resultatet af et intensivt arbejde...
Indrykket:7. oktober 2020

Analytisk stærke medarbejdere til at drive udvikling i Økonomienheden i Landbrugsstyrelsen

Landbrugsstyrelsen

København V
Analytisk stærke medarbejdere til at drive udvikling i Økonomienheden i Landbrugsstyrelsen Har du lyst til at bringe dine kompetencer og idéer i spil i en stærk statslig økonomifunktion, hvor du kan arbejde med økonomistyring, udvikling af ledelsesi...
Indrykket:15. oktober 2020

Leder af Financial Controlling - Deloitte Danmark

Deloitte Danmark

København K
Sæt dit præg på et af Danmarks skarpeste finansielle teams Har du relevant erfaring med at lede og drive månedsafslutning og regnskabsprocesser, og trives du med at sætte dit præg på optimeringsprojekter for proces og system, så er det dig, vi leder...
Indrykket:16. oktober 2020

Swapper Copenhagen

Swapfiets

København K
Job description Kender du byen som din egen bukselomme? Er du en multitasker, der kan betjene kunder høfligt og samtidig starte bilen op ad bakke? Leder du efter et deltidsjob ved en hurtigt voksende startup? Din søgen kan stoppe nu! Det er vores mi...
Indrykket:20. oktober 2020