Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til Frisholm Skole

Frisholm Skole søger pr. 1. juni 2021 en pædagogisk leder for indskolingen og fritidsdelen med passion for trivsel, læring og ledelse.

Frisholm Skole er beliggende i Them – et lokalsamfund med ca. 2.300 indbyggere og 13 km syd for Silkeborg. Them er en by i vækst med et nybyggerkvarter tæt på skolen. Frisholm Skole har 434 elever fordelt på to spor og 45 engagerede og ambitiøse medarbejdere.

Vi er en åben skole med masser af samarbejde med de lokale idrætsforeninger, erhvervslivet, medborgerhuset, kirken m.fl. Området er fyldt med stærke lokale kræfter, som understøtter aktiviteter til børn og unge. Vi har naturen tæt på, nogle fantastiske og rummelige fysiske rammer og adgang til svømmehal og sportshal lige overfor skolen.

Vi tilbyder dig:

 • at blive pædagogisk leder af indskoling og fritidstilbud, at varetage AKT-opgaver eller andet indenfor det specialpædagogiske område samt tid med børn
 • gode muligheder for, at du med dine kompetencer og værdier aktivt kan sætte præg på den fortsatte udvikling af Frisholm Skole
 • at blive en del af et erfarent og dynamisk ledelsesteam, der tænker ledelse som et håndværk og som med ideer og gejst vil samarbejde og sparre
Vi forventer, at du:
 • er lærer- eller pædagoguddannet
 • kan være tovholder omkring AKT-indsatser, har interesse for AKT eller erfaring med specialpædagogiske indsatser/aktiviteter/opgaver
 • er et engageret og tillidsskabende menneske, der har et anerkendende og inkluderende børnesyn for alle elever
 • kan understøtte alle aspekter af barnets læring og trivsel i en hel dag, der både rummer skole og fritid
 • kan møde medarbejdere og forældre i et ligeværdigt og anerkendende rum – også i de svære samtaler
 • har gode kommunikationsegenskaber, skriftligt såvel som mundtligt – internt og eksternt
Vi lægger vægt på, at du er en robust, struktureret og handlekraftig person, der trives med et til tider hektisk og travlt miljø blandt glade børn, engagerede forældre og ambitiøse medarbejdere. Det er væsentligt, at du har både didaktisk og pædagogisk indsigt, kan vejlede og supervisere lærere og pædagoger i opgaveløsningen samt være sparringspartner for forældre.

Vi forventer, at du med dine kompetencer kan:
 • være centreret omkring hverdagsledelse tæt på elever, medarbejdere og forældre i indskoling og fritidstilbud
 • medvirke til at understøtte den faglige udvikling af undervisnings- og fritidsdelens medarbejdere gennem bl.a. pædagogisk sparring og feedback på den enkeltes og teamets professionelle roller og opgaver
 • understøtte, videreføre og videreudvikle skolens kerneopgave med pædagogisk og ledelsesmæssig indsigt
 • medvirke til at skabe fælles retning for det pædagogiske arbejde gennem klare forventninger, tydelige værdier og fastlagte mål samt involverende processer.
 • arbejde for et lærings- og arbejdsmiljø, som værdsætter vidensdeling, udvikling og samarbejde i professionelt lærende fællesskaber
 • være i stand til at skabe overblik, prioritere og følge op på dine arbejdsopgaver i en kompleks hverdag
 • sikre rammerne for at såvel den enkelte medarbejder som teams af medarbejdere etablerer de bedst mulige læringsmiljøer for alle elever
Lokalt vil du møde
 • en flok levende, nysgerrige børn, som skal blive til nogen og ikke blot noget
 • en engageret, passioneret og ambitiøs medarbejderstab
 • en aktiv og medspillende skolebestyrelse
I det fælles skolevæsen vil du møde
 • et tæt samarbejde med pædagogiske ledere fra andre skoler gennem kommunens læringsnetværk
Hvis du kan se dig selv i ovenstående, modtager vi meget gerne din ansøgning.

Ansøgning og kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Betina Duedal på tlf. 4046 9038 eller skolebestyrelsesformand Rikke Skjoldan Kjær på tlf. 2337 5181.
Som forberedelse til at søge stillingen, er du velkommen til at besøge skolen. Du kan aftale rundvisning med pædagogisk leder Jane Vibjerg på tlf. 2967 1203.

Du kan finde yderligere oplysninger på skolens hjemmeside: https://frisholm-skole.aula.dk

På Silkeborg Kommunes hjemmeside kan du læse mere om kommunens strategiplan, ledelsesgrundlag samt eventuel job- og personprofil mv.: "Bliv leder hos os".
https://silkeborg.dk/Kommunen/Job/Bliv-leder-hos-os

Det forventes, at ledere i Silkeborg Kommune løbende kompetenceudvikler sig i relation til deres ledelsesopgave. Hvis du ikke allerede har en lederuddannelse, må du være indstillet på at tage en.

Principper for kvalitetsudvikling på skoleområdet
MindSet for inklusion på 0-18 års området
Den Sammenhængende Børne- og Ungepolitik 

Lønnen fastsættes efter aftale med den aftaleberettigede organisation. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Tiltrædelse: 1. juni 2021.

Ansøgningsfrist søndag 11. april 2021. Første samtale forventes afholdt mandag 19. april og anden mandag 26. april. Kandidater, der går videre til anden samtale, skal gennemføre en Garuda kompetenceprofil. 
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. 
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.