Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til Hou Skole og Børnehus

Har du visioner for børns trivsel og læring, og vil du medvirke til at styrke børns faglige og sociale kompetencer? Så er jobbet som pædagogisk leder på Hou Skole og Børnehus måske noget for dig.

Vi søger en dygtigt leder, som i samarbejde med den øvrige ledelse og medarbejdere brænder for at udvikle Hou Skole og Børnehus og landsbyordningerne som helhed.
Du vil være daglig leder af skolen, SFO og klubben i Hou.

Om landsbyordningerne
Skole- og dagtilbudsområdet i oplandet er organiseret i fire landsbyordninger i Gylling, Hou, Hundslund og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordningsmodellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. Naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer sikrer optimale vilkår for læring og udvikling.
Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor og den fælles ledelse samt den fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.

Om Hou skole og Børnehus 
Hou er en landsby med stærke traditioner og et rigt skole- og foreningsliv, hvor Hou Skole og Børnehus spiller en væsentlig rolle som en del af lokalsamfundet. Det betyder også, at du som leder har en betydningsfuld rolle i at tegne landsbyordningen udadtil.
Landsbyordningen består af Hou skole med 110 elever fra 0.-6. klasse og Hou Børnehus med integreret institution med 50 børn i alderen 0-6 år, SFO og juniorklub samt en lille skole og institution på Tunø. Undervisningen på Hou skole er organiseret som aldersintegreret undervisning. Vi er en flok engagerede og erfarne medarbejdere, der glæder os til at inddrage dig i arbejdet med børnene og i vores fællesskab. 
Du kan læse mere om Hou Skole og Børnehus på vores hjemmeside.

Om stillingen 
Som pædagogisk leder skal du stå i spidsen for Hou Skole, SFO og klub. Du får reference til skolelederen for de fire landsbyordninger i Odder Kommune og vil indgå i den samlede ledergruppe for landsbyordningerne, som både består af pædagogiske ledere for skole og dagtilbud. Du vil endvidere blive en del af den faglige ledergruppe på hele skoleområdet i Odder Kommune, og bliver dermed en aktiv medspiller i den faglige udvikling af området som helhed.

De opgaver der venter er 

 • Implementering af Odder Kommunes nye børne- og unge politik.
 • Pædagogisk ledelse tæt på praksis og udvikling af den aldersintegrerede undervisning.
 • Års-, arbejdstids- og skemaplanlægning.
 • Udvikling af arbejdsmiljøet i Hou Skole og Børnehus.
 • Fortsat udvikling af inkluderende læringsmiljøer samt opbygning af fælles adgang til ressourcepersoner på tværs af landsbyordningerne.

Om dig 
Erfaring og faglige kompetencer
Vi har et ønske om, at du

 • er læreruddannet
 • har erfaring med ledelse af pædagogiske læringsmiljøer
 • har erfaring med ledelse af medarbejdere og mestrer at balancere faglig ledelse og personaleledelse
 • har erfaring med pædagogiske udviklingsprocesser og indsigt i skabelse af inkluderende læringsmiljøer
 • har erfaring eller kendskab til aldersintegreret undervisning, undervisningsdifferentiering og NEST-principper
 • har driftsøkonomisk indsigt
 • har diplomuddannelse i ledelse eller lignende lederuddannelse, eller er indstillet på at gennemføre diplomuddannelse inden for de kommende år

Personlige kompetencer
Vi forventer, at du som person

 • brænder for skolens kerneopgave - læring, trivsel og dannelse - og ved at inddragelse af børnene er vigtigt
 • kan og tør arbejde med pædagogisk ledelse tæt på
 • er tydelig, nærværende og empatisk
 • har stærke relationelle kompetencer og vægter et tillidsfuldt samarbejde med medarbejdere og forældre højt – og trives med en ”åben dør”
 • evner at lede med naturlig autoritet og troværdighed
 • udstråler ro og nærvær og evner at bevare overblikket selv med mange bolde i luften
 • er en tydeligt og kompetent formidler og kommunikator, såvel internt som eksternt

Ledelse i Odder Kommune 
Odder Kommunes ledelses- og organisationsgrundlag (LOG) danner rammen og et fælles sprog om god ledelse. Med LOG skabes synlighed og gennemsigtighed i ledelseskæden i form af fem lederprofiler, der nærmere beskriver forventninger til lederrollen i form af Kapabiliteter, Adfærd og Resultaler.
Stillingen som pædagogisk leder er defineret som Leder af medarbejdere, og du skal derfor kunne se dig selv i denne lederrolle.
Du kan finde ledelses- og organisationsgrundlaget  i sin helhed og beskrivelsen af lederprofilen på Odder Kommunes HR-portal. Her kan du også læse mere om, hvordan vi arbejder med ledelse sammen og på tværs.

Vil du vide mere om stillingen og ledelsesopgaven kan du kontakte skoleleder Vivian Anditsch: 3016 7235 eller viceskoleleder og pædagogiske leder i Hundslund Janni Thorstensen: 2177 7442.

Proces og ansættelsesvilkår 
Ansøgningsfrist: 13. april 2020
Udvælgelse af kandidater til første samtale: 15. april 2020
Første samtalerunde: 20. april 2020
Anden samtalerunde: 27. april 2020
Tiltrædelse: 1. juni 2020

Vi forventer at kunne indhente referencer mellem første og anden samtalerunde.

Løn- og ansættelsesvilkår: Stillingen forhandles efter aftale med Lærernes Centralorganisation og efter gældende overenskomst.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.