Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til Luna og Himmelrummet på Østerbro

Genopslag

Vil du være med til at gøre en forskel for børnene på Østerbro og sikre høj faglighed i vores to huse? I Himmelrummet og Luna ønsker vi os en pædagogisk leder, som sætter faglighed på dagsordenen i en travl hverdag, og som er god til systematik og samarbejde.

Alle børn fortjener en tryg og udviklende hverdag, og som vores nye leder skal du sørge for, at vi har de bedste forudsætninger for at kunne lykkes med den opgave.

Vi har allerede en klar retning, vi bevæger os mod, og der er styr på de værktøjer og systematikker, som skal hjælpe os derhen. Nu mangler vi bare dig, som vil føre os helt i mål og arbejde med at implementere vores tiltag ude på stuerne. Vi har blandt andet et mål om, at børn ikke skal opleve ventetid i hverdagen – og at alle stuer har ret til ét fedt stuemøde om ugen.

En af dine første opgaver bliver at sætte det rigtige team og rekruttere personale, så vi har de rette kræfter og kompetencer i husene. Til denne opgave får du god mulighed for support og understøttelse fra forvaltningen.

Vores ønsker til dig
Du er uddannet pædagog og har erfaring med ledelsesopgaver – om du har erfaring som pædagogisk leder, har været teamkoordinator eller noget helt tredje er mindre vigtigt, så længe du har gjort dig erfaringer med faglig ledelse. Det, du endnu ikke har erfaring med, skal vi nok lære dig.

Vi ønsker os en synlig, konkret og anerkendende leder, som brænder for fagligheden på 0-6-års området og vil arbejde helt tæt på praksis, så personalet kan se dig og ved, hvilken retning de skal gå i. Det kræver, at du har lyst til at observere ude på stuerne, så du ved, hvad der foregår, og kan give den rette sparring og faglige support til personalegruppen.

Som vores nye leder skal du være med til at løfte vores forældresamarbejde gennem inddragelse, synlighed og dialog. Derfor skal du være god til at kommunikere og se forældrene som vigtige ressourcer i målet mod det gode børneliv her i Luna og Himmelrummet.

Du bliver en del af et ledelsesteam
Luna og Himmelrummet er en del af Klynge J i området Indre By/Østerbro. Vi er et småt, men tæt og godt ledelsesteam, som hjælper og sparrer med hinanden. Størrelsen på vores ledelsesteam gør også, at du kan få hyppig og tæt sparring fra vores klyngeleder Katia, som også vil sikre, at du kommer godt ind i alle dine nye opgaver.

Vores klynge er præget af, at vi er visionære og nytænkende, og børnenes perspektiv kommer forud for alt, vi gør. Vi har et fælles pædagogisk fundament og en struktur for arbejdsgangene, som vi har udviklet sammen i klyngen, og vi håber, du vil bidrage med dine gode idéer.

Om Luna og Himmelrummet
Luna og Himmelrummet er to mindre institutioner, som drives under samme ledelse. Vores to dejlige huse ligger på ydre Østerbro med en kilometers afstand, så du let kan være til stede på begge matrikler. Luna har 36 vuggestuebørn, og Himmelrummet har 36 vuggestuebørn og 42 børnehavebørn. Vi har en skøn og mangfoldig børnegruppe og nogle engagerede forældre.

Vil du vide mere?
Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen eller vores to huse, så er du meget velkommen til at kontakte klyngeleder Katia Dahl Bøgvad på 2630 1415.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi referencer samt straffe- og børneattest.

Vi håber, at du kan starte senest den 1. august eller snarest herefter.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Søg via nedenstående link senest fredag den 25. juni 2021
Vi forventer at holde samtaler løbende i uge 25 og 26.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.