Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til Mikkelborg og Stockholmsgave Centrums medarbejdere og børn i skønne grønne rammer

Genopslag

Kom og vær med, hvis du interesserer dig for natur, grøn omstilling og samtidig vil være lederen, der med engagement, anerkendelse og empati kan lede og i fællesskab drive vores dejlige institutioner.

I institutionerne Mikkelborg og Stockholmsgave Centrum er vi ikke helt som de andre. Vi har valgt at have en tydelig naturfaglig profil, der går igen på den måde vi – børn, medarbejdere, forældre – arbejder sammen.

Vi har et stærkt og velfunderet pædagogisk værdigrundlag og en klar holdning til, hvad det gode børneliv er. Naturen indgår som det fælles genstandsfelt for børnenes sociale læring. Målet er at udvikle børnenes ansvarlighed overfor klodens ressource (naturen) og give dem konkrete erfaringer med den. Vores værdier er anerkendelse, dialog og forandring, og vi har en aktiv og klar målsætning om, at disse værdier kan måles i vores daglige arbejde og i vores tilgang til arbejdet med børn, forældre og samarbejdspartnere.

Du får

  • en erfaren medarbejdergruppe med stort fagligt engagement, drivkraft og masser af vilje og gåpåmod - og med fokus på små og store arbejdsfællesskaber
  • et ledelsesteam, der har et tæt samarbejde på tværs af enhederne
  • en ressourcestærk og engageret forældregruppe
  • en dejlig opgave med at drive og udvikle, snarere end at rydde op og slukke brande

Om Stockholmsgave Centrum
Udflytterbørnehaven Stockholmsgave Centrum ligger i naturskønne omgivelser ved Dyrehaven med 66 børnehavebørn i alderen 3-6 år. Børnehaven råder over en stor naturgrund på 17.000 kvm, der udgør børnenes legeplads. Børnehavens hovedfokus er natur og udeliv.
Læs mere om Stockholmsgave her.

Om Mikkelborg
Mikkelborg er en integreret institution, der består af Mikkelborg Vuggestue i Rømersgade i Indre By og Mikkelborg Udflytterbørnehave på Rungsted Strandvej i Hørsholm, helt ud til vandet. I Mikkelborg har vi 68 børn i alderen 0-6 år, fordelt på 44 børn i børnehaven og 24 børn i vuggestuen. Vi har vores naturfaglige profil til fælles og arbejder tæt sammen, når det giver mening og god sammenhæng for børnene.
Læs mere om Mikkelborg her.

Om klyngen
Stockholmsgave Centrum og Mikkelborg er en del af Indre By/Østerbro Klynge C (Klynge IBØ C), som desuden rummer fem andre enheder. Du indgår i IBØ C’s klyngeledelsesteam og med udgangspunkt i klyngen vil du arbejde tæt sammen med klyngelederen og de fem pædagogiske lederkollegaer.
Læs mere om Klynge IBØ C her.

Om dig
Vi søger en pædagogisk leder, der har lyst til at arbejde med den naturfaglige profil. Du kan desuden skabe visioner for og sætte retning til løbende at udvikle det naturfaglige element sideløbende med de andre pædagogiske tiltag i tæt samarbejde med medarbejdere og det øvrige ledelsesteam.

Hvis du har naturlig pondus og overblik, og du med respekt for de givne rammer formår at skabe motivation og energi i arbejdet med en anerkendende ledelsesstil, så er det dig, vi er på udkig efter. Desuden:

  • har du en uddannelsesmæssig baggrund som pædagog og ledelseserfaring
  • bliver du motiveret af at gå forrest og være inspirator, og kan forene engagement, vilje og stærke meninger i et fagligt fællesskab med plads til forskellighed
  • vil du være med til at bibeholde og videreudvikle et allerede velfungerende arbejdsmiljø, hvor vi prioriterer Trio-samarbejdet og MED-aftalen højt
  • har du fokus på det gode forældrepartnerskab
  • forventer vi, at du sætter dig ind i og bevidst vil arbejde med de mål i Børne- og Ungdomsforvaltningens klyngeledelsesprofil, som vi alle arbejder for i København

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsesområdet er Københavns Kommune. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at vi ved en eventuel ansættelse indhenter straffe- og børneattest og tager referencer.

Yderligere information
Hvis du ønsker yderligere oplysninger og/eller en rundvisning, er du velkommen til at kontakte klyngeleder Rikke Sjøgren på  2348 7659 alternativt konsulent Susanne Bentkjær 2125 2314, Mercuri Urval, som assisterer i rekrutteringsprocessen.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Søg via nedenstående link senest søndag den 20. september 2020
Vi afholder ansættelsessamtaler den 24. september.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.