Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til Skovsgård Børnehave og Vuggestue

Skovsgård Børnehave og Vuggestue søger afdelingsleder. Institutionen er en ud af tre afdelinger i Område Brovst, og du vil således blive en del af et samlet ledelsesteam, bestående af overordnet dagtilbudsleder og tre afdelingsledere. Et velfungerende, professionelt læringsfællesskab, hvor vi i et trygt og konstruktivt miljø videndeler, sparrer, udvikler og hjælper hinanden.

Du vil som afdelingsleder blive en del af et team og en organisation, hvor vi har øje for at spille hinanden gode. Motiveres du samtidig ud fra et ressourceorienteret perspektiv, hvor barnets trivsel, læring, udvikling og dannelse er i centrum, vil du i denne funktion kunne udfolde dit potentiale for pædagogisk ledelse tæt på kerneopgaven.

I Jammerbugt Kommune danner Kvalitetsnotatet – i forlængelse af lovgrundlaget vedrørende Styrket Pædagogisk Læreplan det pædagogfaglige fundament for vores arbejde. Du kan finde Kvalitetsnotatet her:
https://www.jammerbugt.dk/media/3502923/kvalitetsnotat-godkendt-kmb-170316.pdf

Din profil
Som Afdelingsleder skal du have lyst til at udforske den ledelsesmæssige side af dig selv og have en bevidsthed om, at du i den daglige praksis tegner den ledelsesmæssige profil i institutionen. Stillingen indeholder både børnetid og ledelsestid, hvorfor det er vigtigt, at du formår at arbejde systematisk med blik for prioritering af dine opgaver (Pt. ca. 8 timers ledelsestid og resten hos børnene). I stillingen er der således i høj grad gode forudsætninger for at lede tæt på praksis.

For at løfte kerneopgaven som afdelingsleder skal du være nysgerrig på egen og kollegaers tilgang til børn og voksne, og derigennem sikre et sundt og udviklende børne- og arbejdsklima. Med overblik, en god indlevelsesevne samt omstillingsparathed skal du være tydelig i institutionens pædagogiske profil og motivere medarbejderne gennem din faglige indsigt.

Din interesse for pædagogisk ledelse skal være synlig i din tilgang til både at inddrage medarbejdere i opgaveløsningen og samtidig delegere opgaver, så medarbejderne føler sig mødt, anerkendt og inspireret i deres arbejde. Desuden vil du fungere som medarbejdernes nærmeste sparringspartner, ikke mindst hvor opgaverne udfordrer mest.

For at sikre et inddragende og åbent samarbejde, både med forældre, eksterne samarbejdspartnere og de øvrige daglige ledere i teamet, forventes det, at du har en bevidsthed om egen styrke til at kommunikere og informere dialogorienteret.

Du skal turde bringe dig selv i spil på mange arenaer og tage ansvar, samtidig med at du har forståelse for den organisatoriske opbygning, hvor du vil have til opgave at facilitere beslutninger, der skal sikre mest mulig trivsel i det store fællesskab.

Vi søger en afdelingsleder med erfaring og kendskab indenfor 0-6 års området, og vi giver mulighed for efteruddannelse.

Vi har brug for en leder der

  • Skaber tydelig struktur for børn og medarbejdere og selv arbejder struktureret
  • Er god til at skabe og formidle overblik
  • Arbejder for at skabe sammenhængskraft i huset
  • Har fornemmelse for, hvornår det er hensigtsmæssigt at gå henholdsvis forrest, bagest eller ved siden af personalet
  • Vægter børnenes udeliv højt.

Vi beder dig om i din ansøgning at forholde dig til ovenstående.

Hvad kan vi tilbyde
Institutionen er normeret til 9 vuggestuebørn og 30 børnehavebørn. Vores institution er kendetegnet ved en mangfoldighed i børnesammensætningen, og vi bestræber os på at imødekomme børnenes forskellige behov. Vi arbejder ud fra principperne i ICDP.

Institutionen er beliggende i et mindre lokalsamfund, og vi finder det vigtigt at være en aktiv del af det omgivende samfund. Vi har pr tradition en god forældreopbakning, og i tæt samarbejde med lokalsamfundet er en grøn profil et højt prioriteret indsatsområde. Dette kommer bl.a. til udtryk gennem arbejdet med Grønne Spirer.

Ansøgningsfrist
8. juli.

1. samtalerunde 20. august og anden samtalerunde 27. august 2020.
Tiltrædelse: 1. oktober eller snarest derefter

Du vil blive ansat på lederoverenskomst, og lønnen vil være efter denne overenskomst.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til overordnet dagtilbudsleder Bente Graakjær på tlf. 21 16 21 31 eller pædagogisk konsulent Linette Rosenskjold, tlf. 41 91 15 87.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.