Gem job

Pædagogisk leder til Slangerup Skole

- afdeling Byvang

Vi søger en faglig velfunderet pædagogisk leder, der er synlig i dagligdagen og kan være med til at udvikle vores dygtige medarbejdere. Du skal sikre et godt læringsmiljø samt have fokus på kerneopgaven på Slangerup Skole.

Ansvar og opgaver
Du skal sikre et målrettet fokus på børnenes læring, udvikling og trivsel. Vedligeholde et højt, fagligt og professionelt niveau samt give faglig sparring og feedback.
Det gør du bedst ved at sikre tydelighed og overblik og samtidig skabe følgeskab til nye ideer og tiltag samt at lede implementering af professionelle læringsfællesskaber i de enkelte teams. Vi arbejder blandt andet systematisk med læringsledelse, synlig læring, LP-modellen og Cooperative Learning.

I stillingen er også opgaver med specialpædagogiske behov i inkluderende læringsfællesskaber. Her er det dit ansvar at se muligheder og løsninger i komplekse pædagogiske opgaver. Du har måske erfaring fra specialområdet.
Det kræver, at du har du blik for, hvad der skal til for det enkelte barn, klassen eller for lærerne. Du er modig, tålmodig og har stærke relationskompetencer. Du skal sikre et anerkendende samarbejde mellem skole og hjem.

Vi søger en leder, der kan drive den pædagogiske udvikling på afdeling Byvang og resten af skolen i tæt samarbejde med det øvrige ledelsesteam. Vi består af en skoleleder, en administrativ leder samt fem pædagogiske ledere.

Du bliver del af et tværgående ledelsesteam, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med fokus på fælles planlægning, udvikling og sparring både fagligt og ledelsesmæssigt. Du er en del af et hold og derfor holdspiller.

Faglig profil

  • Læreruddannet og gerne solid erfaring med lærergerningen
  • Erfaring og/eller uddannelse inden for inklusion, special pædagogik og AKT
  • Ledelseserfaring eller tilsvarende
  • Robust og tydelig
  • Lederuddannelse eller være parat til at påbegynde en uddannelse
  • Vedholdende, målrettet og systematisk i din opgaveløsning
  • Gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt

Om Byvang
Byvang har elever fra 0. - 6. klasse, i alt ca. 300 elever og der er gode pladsforhold udendørs såvel som indendørs. Der er en søster-afdeling Lindegård der også har elever fra 0. - 6. kl. og overbygningseleverne er samlet på afdeling Kingo. Skolen har i alt ca. 900 elever.

Personalet er engageret og fagligt dygtigt og brænder for at lave god skole i en åben og uformel omgangstone. Vi er en udviklingsorienteret og velfungerende skole med vægt på både det faglige, det sociale og det praktiske indhold i alle fag.

Vi mener selv, at vi har en dejlig arbejdsplads med rige muligheder for at præge den hverdag, man selv er en del af og er en skole, der er klar til de mange spændende udfordringer, fremtiden bringer.

Du kan læse mere om afdeling Byvang på Slangerup Skolens hjemmeside.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Jens Fenger Nielsen telefonisk på 51 70 09 15 eller via mail på jfnie@frederikssund.dk for spørgsmål og uddybende beskrivelser af skolen og arbejdsopgaver.

Praktisk
Ansøgningsfrist torsdag den 15. april 2021 kl. 12.00 og der vil være ansættelsessamtaler mandag den 19. april og 2. runde torsdag den 22. april. Der vil indgå test mellem de to samtalerunder, herunder en mundtlig tilbagemelding samt indhentning af referencer.

Stillingen er på fuld tid, ledig nu og ønskes besat senest fra 1. juni 2021. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende regler og aftaler.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
1. juni 2021

Kontakt
Skoleleder Jens Fenger Nielsen telefonisk på 51 70 09 15

 


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.