Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til udskolingen på Vestskolen

Brænder du for udskolingen, er du engageret og udviklingsorienteret, og har du en stærk pædagogisk profil, så er du måske vores nye pædagogiske leder på Odder Kommunes byskole Vestskolen med placering på afdeling Skovbakken.

Da vores nuværende pædagogiske leder i udskolingen er blevet skoleleder, søger vi et nyt medlem til vores ledelsesteam, der består af to pædagogiske ledere på Vestermarken, to pædagogiske ledere på Skovbakken, en skoleleder og en administrativ leder. Du får det daglige ansvar for udskolingen på Skovbakken i et tæt samarbejde med det øvrige ledelsesteam.

Vestskolen er etableret ved en sammenlægning af de to skoler Skovbakken og Vestermarken i forbindelse med implementeringen af en ny skolestruktur i Odder Kommune pr. 1. august 2017. Begge skoler er velfungerende, og en af ledelsens vigtigste opgaver er at videreudvikle skolerne og sikre fælles fodslag på områder, hvor vi forventer, at det vil give en synergieffekt.

Vestskolen har i skrivende stund 907 elever og 109 ansatte fordelt på de to matrikler. Skovbakken i sin nuværende form stod klar som helt nyopført skole i august 2017. Udskolingen på Skovbakken er firesporet med ca. 100 elever på hver årgang og omkring 25 lærere.

Vi søger en person, der kan nikke genkendende til det meste af følgende:

 • Du brænder for skoleledelse og pædagogisk udvikling, og du holder dig løbende opdateret på de pædagogiske og teoretiske strømninger.
 • Du har en pædagogisk baggrund og et solidt kendskab til Folkeskolen samt en god forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation.
 • Du er god til at analysere, kan tænke strategisk og har en involverende tilgang, inden de nødvendige beslutninger tages.
 • Du er en teamplayer, der bidrager til teamets samarbejde og resultater på en uhøjtidelig og uformel måde.
 • Du har et solidt kendskab til og erfaring med/interesse for de opgaver, der hører til i en udskoling, som f.eks. prøveafvikling, uddannelsesparathed, samarbejde med ungdomsuddannelser og erhvervsliv.
 • Du har en tillidsbaseret ledelsesstil, er god til at sætte tydelige rammer, og du har modet til at give personalet et veldefineret råderum, hvor der er plads til prøvehandlinger.
 • Du har gode relationelle og kommunikative evner og tror på, at de bedste løsninger opnås i god dialog med personale, elever, forældre og andre interessenter.
 • Du har fokus på personalets og elevernes trivsel og udvikling.
 • Du er en synlig og nærværende leder, der er deltagende i skolens aktiviteter og traditioner.
 • Du er god til både at se skolens udfordringer og udviklingsmuligheder i et helikopterperspektiv og fra børnehøjde.

Til gengæld tilbyder vi:

 • Arbejde i en kommune med fokus på faglighed, trivsel og dannelse med udgangspunkt i elevcentreret læring frem for ensidig målstyret læring.
 • Et velafstemt og udviklingsorienteret ledelsesteam, hvor vi står sammen om opgaverne og er bevidste om vigtigheden af at spille hinanden gode.
 • Faste ledermøder og løbende sparring.
 • Ledelsesteamet er forholdsvis nyt, så opgave- og ansvarsfordeling vurderes på ny og fastsættes, så der kan tages hensyn til vores nye kollegas kompetencer.
 • Deltagelse i videreudviklingen af to gode skoler med dygtige og aktive medarbejdere.
 • Godt samarbejde mellem lærere og pædagoger i et helhedssyn omkring børnenes læring, trivsel og dannelse.
 • Et godt arbejdsmiljø præget af involvering og dialog.
 • Et stærkt skoledistrikt med engagerede forældre og bestyrelse, der bakker godt op om skolens aktiviteter.
 • En organisation, hvor personale og ledelse arbejder sammen om at skabe en god skole og en god arbejdsplads.
 • Et tæt dialogbaseret kommunalt samarbejde.

Ledelse i Odder Kommune

Odder Kommunes ledelses- og organisationsgrundlag (LOG) danner rammen og et fælles sprog om god ledelse. Med LOG skabes synlighed og gennemsigtighed i ledelseskæden i form af fem lederprofiler, der nærmere beskriver forventningerne til lederrollen i form af kapabiliteter, adfærd og resultater.

Stillingen som pædagogisk leder er defineret som leder af medarbejdere, og du skal derfor kunne se dig selv i denne lederrolle.

Du kan finde ledelses- og organisationsgrundlaget og lederprofilen på Odder Kommunes HR-portal.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes tiltrådt den 1. oktober 2020.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til gældende overenskomst med indplacering på løntrin 48 plus aftalt tillæg.

Yderligere information

Hvis du ønsker stillingsopslaget uddybet, er du velkommen til at kontakte skoleleder Erik Mønster på telefon 21140082.

Ansættelsesproces

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 14. august 2020. Der afholdes første samtale den 19. august 2020 og anden samtale den 27. august 2020. For kandidater, der går videre til anden samtale, vil der blive gennemført test samt indhentet referencer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.