Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til Virklund Skole

Vores pædagogiske leder er blevet skoleleder på en anden skole. Derfor søger Virklund Skole nu en pædagogisk leder, der brænder for pædagogisk udvikling samt er engageret i arbejdet med at sikre læring og trivsel for elever og medarbejdere.
 
Virklund Skoles børn siger: "Jeg ER med”. Det er ånden på Virklund skole, og det skal børnene have med sig, når de forlader skolen. Virklund Skole arbejder for et anerkendende, trygt fællesskab og et udviklende læringsmiljø med høj faglighed i alle skolens faser.  Vi er en ”Udeskole” beliggende i naturskønne omgivelser, og nyder stor opbakning fra både børn, forældre og et super engageret og driftigt lokalsamfund.

Virklund Skole er en arbejdsplads, hvor der er trivsel, imødekommenhed og fælles interesse i at drive god skole. Du oplever det allerede, når du kommer ind ad døren.  
Vi søger en pædagogisk leder, der helhjertet kan støtte op om dette og selv sige: ”Jeg ER med!"  
 
Du bliver en del af et dynamisk ledelsesteam, der er forholdsvist nyetableret. Vi leder efter en pædagogisk leder, der tænker ledelse som et håndværk og som med ideer og gejst vil samarbejdet og sparringen i vores ledelsesteam. Et ledelsesteam, der ønsker at tale om og reflektere over egen ledelsespraksis samt tilbyder et fællesskab med humor og uformel omgangstone. Der er gode muligheder for, at du med dine kompetencer og værdier kan medvirke aktivt og sætte dit præg på samarbejdet i ledelsesteamet omkring den fortsatte udvikling af Virklund Skole.

Vi søger et engageret og tillidsskabende menneske, der har en anerkendende tilgang til ledelse og kommer med en stærk relationskompetence. Et menneske med interesse i og kompetencer til at skabe involverende processer og motivere til følgeskab sammen med resten af ledelsesteamet. Vi lægger vægt på, at du er en robust, struktureret, og handlekraftig person, der trives med et til tider hektisk og travlt miljø blandt herlige børn, forældre og engagerede medarbejdere. Det er væsentligt, at du har både didaktisk og pædagogisk indsigt, kan vejlede og supervisere medarbejdere i opgaveløsningen samt være sparringspartner for forældre.

Vi forventer, at du med dine kompetencer kan:

  • understøtte, videreføre og videreudvikle skolens kerneopgave med pædagogisk og ledelsesmæssig indsigt.  
  • medvirke til at understøtte den faglige udvikling af undervisningsdelens medarbejdere gennem bl.a. pædagogisk sparring og feedback på den enkeltes og teamets professionelle praksis.
  • medvirke til at skabe fælles retning for det pædagogiske arbejde gennem klare forventninger, tydelige værdier og fastlagte mål samt involverende processer.
  • arbejde for et lærings- og arbejdsmiljø, som værdsætter vidensdeling, udvikling og samarbejde i professionelt lærende fællesskaber.
  • samarbejde med relevante interne og eksterne parter omkring enkelte elevers læring og trivsel.
  • være nysgerrig, stille spørgsmål og gøre dig selv klogere på ledelse – herunder have interesse for relevant efteruddannelse.  
  • være i stand til at skabe overblik, prioritere og følge op på dine arbejdsopgaver i en kompleks hverdag.
  • være opsøgende i dit arbejde og have gode kommunikations- og relationskompetencer. 
  • medvirke til et tæt og konstruktivt samarbejde med meget engageret forældrebestyrelse.
  • holde fokus på børnene på Virklund Skole ved at tale ind i deres verden og møde dem i øjenhøjde.  
Dine ledelsesopgaver aftales endeligt i ledelsesteamet, men vil primært være centreret omkring hverdagsledelse tæt på elever, medarbejdere og forældre.

Fakta om Virklund Skole 
Vi har p.t. 470 elever fra 0.-9. årgang, 30 lærere, 2 børnehaveklasseledere, 13 pædagogiske medarbejdere, 3 administrative medarbejdere (kontor og IT) samt 3 i flexjob.  
Vores ledelsesteam består af skolelederen, en pædagogisk leder og vores nye pædagogiske leder, som suppleres og supporteres af to administrative medarbejdere i forkontoret.
Skolen ligger naturskønt lidt uden for Silkeborg i et boligområde, der er i fortsat udvikling. Vi har 300 m til skovene, 100 m til Thorsø og gode cykelstier.  Området har et slags fællesskab i landsbyen, som alle har ret til at være med i.  Du må meget gerne blive lidt forelsket i Virklund.  

Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte skoleleder Vibeke Gaden på 8970 2661 / 2491 2442 og/eller skolebestyrelsesformand Jens Thomsen på 2169 9161. Vi ser gerne, at du som forberedelse til at søge stillingen træffer aftale om at besøge skolen. Kontakt Vibeke Gaden for en aftale.

Læs mere om skolen på: https://virklund.aula.dk/


Grundlag for skoleledelse i Silkeborg Kommune og job- og personprofil for mellemleder og pædagogisk leder kan findes her: https://silkeborgkommune.dk/Kommunen/Job/Bliv-leder-hos-os/Job-og-personprofiler

Tiltrædelse 1. december 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Ansøgningsfrist søndag 18. oktober 2020. Første samtale forventes afholdt mandag 26. oktober og anden samtale torsdag 29. oktober.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.