Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til vores nyeste daginstitution Vandkanten i Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave Klynge G

Kan du arbejde med klare mål og forventninger i dagligdagen, så alle medarbejdere arbejder i en fælles retning? Er du fagligt velfunderet og brænder for udviklingsprocesser, som understøtter det gode børneliv, børnefællesskaber og læringsmiljøer? Og har du lyst til at arbejde med et gensidigt respektfuldt forældresamarbejde? Så har vi lige nu brug for dig som vores nye pædagogisk leder. 

Her har du en reel mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk på institutionens pædagogiske retning, de fysiske rammer og læringsmiljøer og personalesammensætningen.

Lidt om Vandkanten
Vandkanten er en nyere integreret institution, der startede op i efteråret 2018. På nuværende tidspunkt har institutionen to vuggestuegrupper og en ny vuggestuegruppe og en børnehavegruppe starter op i løbet af den kommende to måneder. På sigt skal Vandkanten rumme tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper.

Vandkanten bor i øjeblikket i midlertidige pavilloner på Værkstedvej i Valby. I foråret 2021 flytter institutionen i permanente lokaler på Engholmen – den nye del af Sydhavnen.

Vandkanten er i fuld gang med udvikling af den pædagogiske faglighed, organisering og struktur. Vi arbejder bl.a. med faglighandlingsplan, hvor vi med små og sikre skridt arbejder systematisk med udvikling af den pædagogiske hverdagspraksis.  

Lidt om Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave Klynge G (VVK G)
Klynge VVK G er en helt ny klynge, som er startet 1. januar 2020 (vi har tidligere været en del af klynge VVK F, der blev delt ved årsskiftet). Vi er en 0-6-års klynge, der på sigt har seks institutioner i den nye del af Sydhavnen. Lige nu har vi tre institutioner i Valby i midlertidige lokaler, en institution i Sydhavnen i midlertidige lokaler og to fuldt udbyggede institutioner på Teglholmen.

Vi er således også et nyt ledelsesteam, som er i fuld gang med at skabe det bedst mulige ledelsesteam. Vi er næsten i mål med at formulere ledelsesgrundlaget for VVK G og mangler kun at formulere vores fælles vision for ledelsesteamet. Du kan rekvirere ledelsesgrundlaget hos klyngelederen.

Som vores nye kollega og pædagogisk leder forventer vi, at du ønsker at være med til at præge en organisation i forandring.

Vi arbejder tæt sammen som klyngeledelse og vi arbejder målrettet som ét ledelsesteam.

Vi er særligt optagede af, hvordan vi kan udøve mere nærværende faglig ledelse i vores praksis. Gennem nærværende ledelse og styrkelse af arbejdsfællesskabet ønsker vi at skabe højere faglighed og kvalitet i vores dagtilbud med kerneopgaven som omdrejningspunkt.

På ledelsesniveau har vi et tæt og udviklende samarbejde med et fælles fokus på at udvikle klyngens vision: Sammen skaber vi det gode børneliv i Sydhavnen.

For at vi sammen kan lykkes med vores vision har vi en forventning om, at du vil arbejde aktivt med klyngens værdier:  mod, fællesskab, fordybelse, vedholdenhed og nysgerrighed og vores fælles kerneopgave: At udvikle trygge, nysgerrige, livsduelige børn i tæt samarbejde med forældrene.

Din profil
Du har en høj pædagogisk faglighed, gerne ledelseserfaring og bred viden om dagtilbudsområdet. Det er væsentligt, at du kan arbejde målrettet med kerneopgaven og arbejdsfællesskabet så det understøtter en reflekterende og motiverende praksis, som skaber trivsel og udvikling omkring børnene og udvikler dine medarbejderes faglige og personlige kompetencer. Herudover er det vigtigt, at du har et ønske om at være med til at opbygge en organisation med alt hvad det indebærer. Ansættelse af pædagogisk personale og indkøb af inventar bliver også en del af arbejdsopgaverne, særligt i det første år af ansættelsen.

Derudover er det en fordel, at du

  • kan omsætte relevant forskning og teori til praksis
  • er nytænkende og løsningsorienteret, kan skabe struktur og udvikle klyngens pædagogiske praksis
  • kan analysere faglige og ledelsesmæssige udfordringer og facilitere faglige dialoger
  • mestrer dialog og forstår betydningen af god kommunikation med børn, forældre, medarbejdere og ledelseskollegaer samt tværfaglige samarbejdspartnere
  • kan lede personalet gennem retningsvisende dialog, involvering og medbestemmelse

Arbejdspladsen tilbyder
Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads i en klynge under opbygning med fokus på høj pædagogisk faglighed, hvor du har stor mulighed for indflydelse på den faglige og strukturelle udvikling.

Som pædagogisk leder vil du indgå i et tæt samarbejde med det øvrige lederteam i VVK G om at implementere klyngens fælles vision og ledelsesgrundlag. Et ledelsesteam, der er i gang med at udvikle organisationen i klyngen således, at vi arbejder smartere og hele tiden med fokus på kerneopgaven.  

I ledelsesteamet støtter vi hinanden og vi arbejder forpligtende sammen som ét ledelsesteam, både i form af sparring, men også konkret i forhold til at arbejde sammen i ét ledelsesrum.

Kan du se dig selv i ovenstående, er du meget velkommen til at besøge os.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem LFS og Københavns Kommune. Vi indhenter referencer samt straffeattest og børneattest ved ansættelse.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte klyngeleder Henrik Nielsen på 2336 9691. Kontakt også Henrik Nielsen, hvis du ønsker at rekvirere ledelsesgrundlaget og/eller få en rundvisning i Vandkanten. Stillingen er til besættelse den 1. april 2020.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest fredag den 21. februar 2020.
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 9.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.