Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk medarbejder søges til botilbud i Dianalund for borgere med autismespektrum forstyrrelser

Dygtig pædagog til fast team
Vi søger en dygtig kollega til et fast team omkring en borger. Din hverdag vil handle om at øge livskvaliteten og skabe udvikling for borgeren. Dette skaber du primært ved at sikre genkendelig og forudsigelighed et kendskab til arbejdet med visualiseret struktureret pædagogik er derfor vigtigt. Du er nysgerrig på hvordan I som team bedst muligt minimerer problemskabende adfærd og øger livskvalitet for borgeren.

Der kan opstå udfordrende situationer, hvor det er vigtigt, at du har din pædagogiske forståelse på plads og kan yde faglig omsorg i situationen.

Hos os får du:

 • En arbejdsplads, hvor vi vægter kvalitet og udvikling højt
 • En reflekterende kultur, hvor vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi ser forskellighed som en styrke
 • Nærværende og anerkendende ledelse
 • Løbende supervisioner samt efteruddannelse bl.a. gennem kurser inden for fagområdet ASF
 • God og grundig introduktion til huset og til borgeren
 • Daglig sparring fra dine engagerede kolleger
Det er en fordel, at du:

 • Er uddannet pædagog, ergoterapeut, lærer eller social- og sundhedsassistent
 • Har erfaring i arbejdet med voksne med autismespektrum-forstyrrelser
 • Kan arbejde selvstændigt, men være tro mod fælles beslutninger
 • Er fagligt nysgerrig og rummelig i din tilgang til andre mennesker
 • Kan bevare roen i pressede situationer – også i forbindelse med udadreagerende/selvskadende adfærd
 • Har lyst til aktivt at medvirke til at udvikle og gennemføre de aftalte pædagogiske strategier
 • Er ansvarlig, pligtopfyldende og mødestabil
 • Er tydelig i din kommunikation, både mundtligt og skriftligt
 • Har kørekort B
Du har respekt og ydmyghed i forhold til at være en del af et andet menneskes liv. Og du formår at være tydelig i din adfærd og fremstår rolig, ikke mindst fordi du selv har et godt nervesystem.

Om os
HabitusHuset Skellebjerg er et nyere botilbud med plads til 9 borgeres unikke liv og hverdag. Vi har til huse i en gammel, smuk skolebygning, som er gennemgående renoveret med særligt fokus på, at indretningen kan imødegå vores borgeres behov og udfordringer. Du bliver en del af en gruppe dedikerede kolleger, som arbejder målrettet på at skabe gode rammer og liv for borgerne.

Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø og vi gør en dyd ud af at fejre traditionerne og de små milepæle i hverdagen. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø blandt personalet også er med til at skabe et godt miljø for vores borgere.

Fagligt miljø
Vi er opdelt i teams og primært tilknyttet en bestemt beboer med 1:1 normering i dagtimerne. Vi arbejder struktureret med udviklingsplaner i et årshjul med møder cirka hver anden uge. Vi sikrer herigennem en fælles tilgang til borgeren, samt at du kan udvikle dig ift. opgaven.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visualiseret struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vores erfaring fortæller at stress minimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Information og ansøgning
Der er tale om en fuldtidsstilling og vi byder dig helst velkommen snarest muligt, men det er også vigtigt for os, at vi finder den helt rette kollega. Din arbejdsplan følger et 4 ugers rul og på en måned har du typisk 10-11 indmøder og to mødedage. Indmøderne ligger også i weekender og på helligdage.

Du er velkommen til at kontakte botilbudsleder Marion Lomholt på tlf. 22 25 43 53, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Ansøg via linket og vedhæft en kort beskrivelse af, hvorfor du søger stilling samt dit CV og uddannelsesbevis. Grundet GDPR modtager vi ikke ansøgninger pr. mail. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Der vil i forbindelse med ansættelse blive indhentet straffeattest.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.