Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk medarbejder søges til Solutio Kongskilde

Solutio Kongskilde søger fuldtid pædagogisk medarbejder til barselsvikariat, der gerne har erfaring indenfor psykiatrien eller socialpsykiatrien.

Barselvikariatet starter hurtigst muligt og løber frem til 11. maj 2021, derefter vil der være mulighed for forlængelse frem til december 2021.

Solutio Kongskilde er et socialpsykiatrisk botilbud for voksne borgere. Solutio Kongskilde er placeret midt i et meget smukt naturområde ca. 9 km syd for Sorø på hovedvej 157 mod Skælskør med sø og en meget stor have.

Solutio beskæftiger flere faggrupper, og alle med baggrunde indenfor arbejdet med mennesker med psykiatriske lidelser, sociale vanskeligheder og særlige behov.
Ansøgere skal være bevidste om egne evner, omkring de udfordringer som arbejdet med svært psykisk syge borgere giver, og samtidigt kunne evne at indgå i nære professionelle relationer med beboerne, med indgangsvinkler som f.eks. støtte og motivation, humor, en rolig og åben fremtoning, at arbejde opsøgende og tilbydende, etc.
På baggrund af den særlige målgruppe stilles der særlige krav til personalet, både mht. personlighed, tilegnede færdigheder, uddannelse og faglighed.

Målgruppen af beboere på Solutio Kongskilde er særligt behandlingskrævende borgere med diagnoser indenfor eksempelvis skizofreni, dobbeltdiagnoser, sociale udfordringer, manglende kognitive kompetencer, begrænsede ressourcer indenfor ADL, og ofte med forskellige typer misbrug.

Forud for ansættelse vil der i ansættelsesprocessen blive taget udgangspunkt i, relevant faglig uddannelse (f.eks. pædagogisk eller sundhedsfaglig) samt personlighed og erfaring ses i en sammenhæng.
En relevant uddannelse er et krav, men står ikke alene.

Der er fast supervision på stedet.
Stillingen ønskes besat snarest muligt.

For yderligere information om Solutio Gruppen, herunder Solutio Kongskilde, henvises der til hjemmesiden: www.solutiogruppen.dk

Interesserede er velkomne til at kontakte leder, Brian Jørgensen på +45 31 32 60 46.

Ansøgninger fremsendes senest d. 9. oktober 2020 via knappen "Send ansøgning".

Vi forventer at afholde samtaler snareste herefter.

Se mere på vores ansøgersite: https://solutio-kongskilde.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.