Pædagogisk nattevagt til Mozarts Plads

Har du erfaring med at arbejde voldsforebyggende og konfliktnedtrappende, og har du en personlighed, der kan skabe en positiv og rolig atmosfære omkring borgerne?

Mozarts Plads søger en ny kollega til en nattevagtsstilling til besættelse fra 1. august 2020 eller snarest muligt herefter.

Om Mozarts Plads og vores arbejde
Bostedet Mozarts Plads er beliggende i Sydhavnen og er et døgndækket botilbud for borgere med betydelig og varigt nedsat psykisk funktionsevne. Bostedet har 18 pladser for beboere i alderen 18-74 år, fordelt på to etager. Den ene etage er primært målrettet unge beboere. Nogle af beboerne har udover psykisk funktionsnedsættelse desuden psykiatriske diagnoser.

Beboerne har i forskellig grad brug for støtte til personlige og praktiske gøremål samt til at strukturere deres hverdag. For at fungere og være trygge i hverdagen har beboerne brug for nærværende og psykisk robuste medarbejdere, der mestrer tydelig kommunikation, opretholdelse af en daglig struktur og en individuel pædagogisk tilgang i samarbejdet med den enkelte beboer.

Det er vigtigt for os at tage udgangspunkt i den enkelte beboers ressourcer og tilrettelægge støtten ud fra den enkeltes behov. I arbejdet vil du møde mange forskellige udtryksformer hos beboerne, og må være indstillet på at selvdestruktiv og udadreagerende adfærd kan forekomme. Som ny medarbejder vil du naturligvis få en grundig introduktion til beboerne samt måden, vi arbejder på.

Organisatorisk er Mozarts Plads en del af botilbuddene i Center Campo, som tæller fire bosteder/afdelinger på forskellige adresse i København. Du kan læse mere om Mozarts Plads og Center Campo på www.centercampo.kk.dk.

Vi søger en nattevagt, der:

  • har erfaring med det specialiserede socialområde og også gerne den specifikke målgruppe
  • har mod på at arbejde i et miljø, hvor beboerne til tider kan være udadreagerende i deres adfærd
  • har en personlighed, der kan skabe en positiv og rolig atmosfære omkring borgerne
  • har erfaring med at arbejde voldsforebyggende og konfliktnedtrappende
  • er fortrolig med IT, da vi arbejder med dokumentation af den pædagogiske praksis i vores dokumentationssystem CSC Social
  • er indstillet på, at forefaldende rengøring og diverse praktiske opgaver er en del af jobbet

Du får

  • en arbejdsplads, hvor der altid er fokus på at skabe et højt fagligt niveau med læring og udvikling
  • mulighed for høj grad af indflydelse på din arbejdsplads
  • kollegaer som vægter kollegial omsorg, respekt og anerkendelse højt
  • en alsidig arbejdsplads, hvor to dage sjældent ligner hinanden

Det praktiske
Stillingen er til besættelse 1. august 2020 og er på 32 timer ugentligt. Arbejdstiden ligger i lige uger og er 7/7, dvs. syv dages arbejdsuge og syv dages fri.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Marianne Helt på 2686 7564 eller botilbudsleder Jacob Christensen på 2328 3713 mellem kl. 9-16.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.

Søg via nedenstående link senest søndag den 19. juli 2020
Vi forventer at afholde samtaler i uge 31.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.