Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk og sundhedsfagligt personale søges til Eskilhus og Møllevang

Om Eskilhus og Møllevang
Eskilhus og Møllevang er begge botilbud efter SEL§108 og tilbyder bolig, behandling og beskæftigelse til mennesker med komplekse psykosociale problematikker.
Begge bosteder er målrettet borgere mellem 18 og 70 år, med nedsat psykisk og/eller fysisk funktionsevne.

Funktionsnedsættelserne er af forskellig karakter, og kan stamme fra medfødt eller erhvervet hjerneskade, autismespektrum-, personligheds- eller opmærksomhedsforstyrrelse samt forandret virkelighedsopfattelse. Fælles er, at borgerne har behov for pædagogisk støtte. Nogle vil have behov for hjælp til personlig pleje.

Eskilhus ligger i Kirke Eskilstrup, og består af et hovedhus samt omkringliggende mindre boliger. Eskilhus har plads til 30 beboere.

Møllevang ligger i St. Merløse, og er et nyt botilbud, som åbner foråret 2021. Det har tidligere været kommunalt plejecenter. Her vil der være mulighed for at være med at skabe dagligdagen for beboerne, samt et godt arbejdsmiljø, på et nyåbnet sted. Møllevang har plads til 27 beboere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

 • Pædagogisk støtte og guidning af beboere i ADL
 • Udarbejdelse af sundhedsfaglige og pædagogiske handleplaner
 • Daglig dokumentation af sundhedsfaglige og pædagogiske indsatser
 • Støtte beboerne i de daglige, praktiske opgaver med hus og have
 • Medicinhåndtering
 • Personlig pleje kan forekomme
Vi forventer, at du: 
 • Er pædagogisk eller sundhedsfagligt uddannet, gerne med erfaring fra socialpsykiatrien
 • Kan arbejde respektfuldt og anerkendende
 • Er ansvarsfuld, stabil og tillidsskabende
 • Har vilje og lyst til at bidrage til tværfagligt samarbejde
 • Kan håndtere uforudsigelighed
Vi tilbyder: 
 • En arbejdsplads, der giver mulighed for udvikling af viden og kompetencer inden for psykiatrien
 • Kompetenceudvikling af medarbejderne, kurser og uddannelse har høj prioritet
 • Et udviklende arbejds- og læringsmiljø med inspirerende kollegaer
 • Fokus på faglige ambitioner og engagement
 • Et stærkt værdigrundlag
Ansøgning og ansættelse
Der er samlet 6 ledige stillinger, mellem 32 og 37 timer. Du bliver automatisk taget i betragtning til begge bosteder, når du ansøger.
Der er døgndækning på botilbuddet, der vil blive ansat faste nattevagter. Der er også ledige stillinger som nattevagt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Majbritt Nyholm på mail: many@granhojen.dk  

Vi inviterer løbende til samtale, og afslutter processen, når vi har fundet de rette medarbejdere.


Koncernen Gran Recovery and Health
Gran Recovery and Health skaber helhedsorienterede forløb med fokus på recovery og rehabilitering på det specialiserede socialområde.

Med hvert vores fokusområde bidrager alle virksomheder i koncernen til at støtte mennesker i at skabe en identitet og en fremtid, der rækker ud over deres udfordringer. Det kræver medarbejdere med stor faglighed og menneskelig indsigt, og vi leder derfor efter medarbejdere, som arbejder i overensstemmelse med vores grundlag. Vi arbejder ud fra en systemisk og narrativ tilgang, og vi lægger vægt på samarbejde, arbejdsglæde og anerkendelse.

Bæredygtighed som giver mening
Gran Recovery and Healths vision er bæredygtige fællesskaber. Vores erfaring er, at det virker, og giver noget mere værdifuldt end økonomisk overskud, når vi sætter fokus på miljø, bæredygtig brug af resurser og socialt ansvar. En af de helt store effekter for os og for de mennesker, som bor her, er mening. Det at handle og tænke bæredygtigt skaber en meningsfuldhed – omkring en selv, ens relation til andre og til omverdenen. Vi plejer at sige, at ”sammen kan vi mere”, og det, synes vi, forpligter. Vi har i alt det, vi gør, samarbejde som fællesnævner, helt i tråd med tankerne om bæredygtighed og CSR, hvor vi alle er nødt til at tage del i arbejdet omkring at reducere negative påvirkninger og fremme bæredygtig udvikling.  

Samlet har Gran Recovery and Health omkring 300 medarbejdere, der har deres daglige gang i vores fem virksomheder:

Granhøjen er et af landets ældste, private specialpsykiatriske behandlingstilbud. Vi har tilbud inden for bolig, beskæftigelse og behandling til mennesker med psykiske lidelser og sociale problemer.
På Granhøjen tror vi på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer og diagnoser. Granhøjens personale er uddannet i systemisk og narrativ teori, metode og behandling, som udgør fundamentet i den anerkendende tilgang, der praktiseres på Granhøjen og i resten af koncernen.

Skovhus Privathospital er landets ældste og største private psykiatriske hospital.
Skovhus Privathospital er landsdækkende med hovedsæde i Nykøbing Sjælland og ambulante klinikker i Aalborg og Lyngby. Under Skovhus Privathospital findes Granhus Kvindekrisecenter og vagtfirmaet GTService, som yder akut kriseberedskab på botilbud.

REBOA skaber meningsfuld beskæftigelse for mennesker med psykiske lidelser. REBOA har mere end 10 forskellige beskæftigelsestilbud inden for forskellige faggrupper. Under REBOA ligger de to socialt ansvarlige virksomheder: Hotel du Vest og Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage.

MATOR er en entreprenørvirksomhed, som vedligeholder de fysiske rammer, vi alle arbejder i. MATOR fungerer samtidig som beskæftigelsestilbud.

IS Kilden sørger for hovedparten af det administrative arbejde i koncernen og laver udviklingstiltag for alle virksomheder i koncernen.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.