Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk personale søges til botilbud - vær med til at skabe et godt liv for borgere med autismespektrum-forstyrrelser

Om os
HabitusHuset Elbækvej er vores nyeste botilbud i Habitus – en stor ejendom på landet, som har plads til 11 borgere inddelt i flere huse på matriklen. Med flere borgere på vej arbejder vi målrettet med at tilpasse indretningen til hver enkelt beboers behov. Vi har luft omkring os, og der er masser af plads til aktiviteter og dagsbeskæftigelse.

Vores borgere har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad. Vi er vedholdende med at skabe resultater for de borgere, som andre ikke er lykkedes med at skabe livskvalitet og udvikling for. En af ingredienserne, til at vi lykkes, er nærledelse til vores dygtige pædagoger.

"Jeg trives når jeg, sammen med beboerne og mine kollegaer, har mulighed for at bidrage til en hverdag med nærvær, tryghed, trivsel, udvikling og livskvalitet. Derfor er jeg ansat i Habitus og har været det i snart 9 år” - Medarbejder i Habitus

Faglig tilgang
Vi er opdelt i små dedikerede teams og primært tilknyttet en bestemt beboer typisk med 1:1-normering i dagtimerne. Indmøderne er typisk på 14-36 timer, hvilket betyder at vi er der, når borgerne står op, og vi slutter dagen af sammen med dem. Derudover har vi ligeledes personale om natten, som sikrer en tryg nat for vores borgere. Vi arbejder struktureret med udviklingsplaner i et årshjul med møder hver 2. uge. Vi sikrer herigennem en fælles tilgang til borgeren, samt at du kan udvikle dig ift. opgaven.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har et stærkt fokus på relationel tilknytning.

Du bliver en del af et fast team
Vi har lige nu én borger boende, men vi har flere nye borgere på vej. Som medarbejder hos os, vil du derfor blive en del af et helt nystartet team omkring en ny borger. Sammen skal I etablere de rette fysiske og pædagogiske rammer, og der er derfor vigtigt at din tilgang til mennesker er faglig, nysgerrig og nuanceret.

Selvom HabitusHuset Elbækvej er nyt, vil I arbejde indenfor Habitus’ rammer og blive oplært i vores faglige miljø.

Hos os får du:

 • En arbejdsplads, hvor vi vægter kvalitet og udvikling højt
 • Mulighed for at påvirke arbejdsgangene som en del af et nyetableret team
 • En arbejdskultur, hvor vi er nysgerrige på nye og bedre måder at gøre vores arbejde på
 • Løbende supervisioner samt efteruddannelse gennem kurser indenfor fagområdet ASF
 • Grundig introduktion til Habitus, vores arbejdsgange, pædagogiske forståelse og organisation
 • Daglig sparring fra dine engagerede kolleger og ledelse
 • Arbejdsplan, der giver plads til andre interesser og fokus i din hverdag i kraft af de lange og dermed relativt få indmøder pr. måned
Vi lægger vægt på, at du:

 • Er uddannet pædagog, SOSU-assistent, ergoterapeut eller sygeplejerske
 • Har erfaring i arbejdet med autismespektrum-forstyrrelser eller psykiatri
 • Arbejder selvstændigt og struktureret
 • Er en teamplayer, der mestrer teamsamarbejde
 • Har lyst til aktivt at medvirke til at udvikle og gennemføre de aftalte pædagogiske strategier
 • Er robust og har et roligt nervesystem, også i forbindelse med udadreagerende eller selvskadende adfærd
 • Det er et krav at du har kørekort B
Du er etisk funderet og rummelig; moden og nuanceret i din tilgang til andre mennesker. Du har respekt og ydmyghed i forhold til at være en del af et andet menneskes liv. Og du formår at være tydelig i din adfærd og fremstår rolig, ikke mindst fordi du selv har et godt nervesystem.

Information og ansøgning
Stillingerne er som udgangspunkt på 37 timer. Der vil være opstart enten 1. juli eller 1. august, med mulighed for at starte op som vikar inden.

Du er velkommen til at kontakte botilbudsleder Hans Rødkjær på tlf. 25 25 77 39, hvis du har spørgsmål.

Ansøgningsfrist: Vi holder samtaler løbende, så søg gerne allerede nu.

Ansøg via linket og vedhæft en kort beskrivelse af, hvorfor du søger stilling samt dit CV og uddannelsesbevis. Grundet GDPR behandler vi ikke ansøgninger vi modtager pr. mail.
Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Kom med indenfor, når botilbudsleder Hans Rødkjær byder dig velkommen på Elbækvej i videoen herunder


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.