Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk personale til Dagtilbuddet Nordlys

Brænder du for at arbejde med borgere med autistiske og psykiatriske diagnoser og give dem en tryg hverdag?
 
Vi søger en pædagogisk medarbejder, som har lyst til et spændende job med masser af pædagogiske udfordringer. Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. marts 2018. 
 
Om Dagtilbuddet Nordlys
På Dagtilbuddet Nordlys beskæftiger vi i alt 51 voksne, udviklingshæmmede borgere med autistiske og psykiatriske diagnoser. Du vil få din daglige gang i et team på fem medarbejdere, som varetager dagtilbud for otte borgere. På dagtilbuddet vægter vi, at medarbejderne har viden om eller er villig til at lære om autisme og psykiatriske forstyrrelser samt arbejdsmetoder, der understøtter beboerne i deres hverdag. 
 
Fælles for borgerne er, at de er psykisk sårbare og har brug for tæt medarbejderstøtte og vejledning for at kunne trives og finde tryghed i hverdagen. Flere borgere har intet verbalt sprog, andre behov for støtte til de helt basale forhold såsom personlig hygiejne. 
 
Nogle af borgerne har tillært sig nogle uhensigtsmæssige handlemønstre, som kan komme til udtryk ved selvdestruktive og/eller udadrettede handlinger. Vi arbejder derfor med low arousal og forsøger at strukturere den enkelte dag efter borgerens mestringsbehov. Borgerne beskæftiges med fysiske aktiviteter såsom gåture, forskellige former for spil og køreture. Alle aktiviteter foregår under grundig vejledning og hjælp fra medarbejderne. 
 
Vi henter og bringer selv en stor del af borgerne fra deres bosteder, derfor er kørekort et krav. 
 
Vi søger en pædagogisk medarbejder, der 
 • kan arbejde i et miljø, der er psykisk belastende, og hvor borgerne kan være udadrettede i deres adfærd 
 • har forståelse for, og gerne erfaring i, at arbejde med struktur, mål og metode   
 • har evner for overblik, tydelig kommunikation og lyst til at arbejde med visualiserede dagsprogrammer 
 • er ansvarsbevidst, nærværende og stabil 
 • er fortrolig med brugen af it 
 • har kørekort 
Vi tilbyder 
 • en grundig indkøringsperiode, hvor spørgsmål og feedback er en del af hverdagen 
 • en organisation i forandring og udvikling 
 • mulighed for videreuddannelse i neuropædagogik 
 • dynamisk og åbent arbejdsmiljø 
 • et center med en sund økonomi 
 • 100 % røgfri arbejdstid 
Organisatorisk er dagtilbuddet en del af Bostedet Nordlys, hvor der bor 12 udviklingshæmmede borgere. Dagtilbuddet Nordlys har eksisteret i syv år og er startet op for at kunne varetage dagbeskæftigelse for udviklingshæmmede borgere, som det ikke tidligere har været muligt at give tilfredsstillende tilbud. Dagtilbuddet er på de syv år vokset fra to borgere til de 51, der er i dag, og vi er et dagtilbud i løbende udvikling og forandring. Der er derfor stor mulighed for at præge udviklingen på dagtilbuddet, da vi stadig befinder os i en fase med udvidelser.  
 
Dagtilbuddet er hjemmehørende på Amager samt en afdeling i Skodsborg og to matrikelløse enheder. Nordlys er desuden en del af Center for Autisme og Specialpædagogik, som består af syv botilbud rundt omkring i København. Du kan læse meget mere på vores hjemmeside www.centercas.kk.dk 
 
Løn- og ansættelsesforhold 
Arbejdstiden er typisk mellem kl. 08.00-15.30 samt p-møde til kl. 18.15 hver fjerde torsdag. Der er fri på helligdage og i weekender. Det forventes, at du arbejder mellem jul og nytår. 
 
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og efter principperne i Ny Løn. 
 
Mere information
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til botilbudsleder Mads B. Hansen på telefon 3530 3349 eller afdelingsleder Pia Vilhelmsen på telefon 2369 4677.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 16. februar 2018
Ansættelsessamtaler afholdes den 26 -27/2 2018 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her