Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk personale til Spurvetoften


Spurvetoften vil være blandt Danmarks bedste inden for autismeområdet. Vi søger lige nu dygtige fagspecialiserede medarbejdere, der vil være en del af holdet hos os.
Du får kolleger, der brænder for deres arbejde, og ledere, der kan og vil noget ekstraordinært.

 

Om jobbet


Du får  et job på 32 timer pr. uge uge, hvor dit engagement og din indsats kommer til at gøre en forskel for nogle af vores dejlige borgere. Du vil få mulighed for at møde beboerne på forskellige tider af døgnet, da vi alle indgår i en fleksibel vagtplan, hvor der både er morgen-, aften- og weekendvagter hver anden weekend.

Vi har brug for medarbejdere, der arbejder ud fra kerneopgaven

Min hverdag er mit liv
  • Et liv med successer
  • Et liv med mening
  • Et liv hvor mine potentialer frisættes
 

Din faglige baggrund

Vi forventer, at du har en faglig baggrund, enten som pædagog, erfaren omsorgsmedhjælper eller lignende. Det er vigtigt, at du har en særlig interesse i at hjælpe andre mennesker, der har behov for din støtte og omsorg.

Vi har brug for dig i teamet lige nu, så hvis du har mulighed for en hurtig tiltrædelse – ser vi gerne dette. Men vi venter også gerne på den rette person til februar 2021.
 

Vi tilbyder dig

Et job, hvor du har mulighed for at udvikle dig igennem undervisning og sparring.

Du får et spændende introforløb med fagkurser og øvrig intern uddannelse. Du vil blive godt ’klædt på’ i forhold til de metoder, vi anvender hos borgerne. Du får ligeledes en grundig oplæring i den pædagogiske praksis, hvilket blandt andet inkluderer en ’føl-ordning’.

Spurvetoften arbejder med faglighed i fokus. Vi prioriterer derfor den faglige sparring højt gennem planlagte teammøder, hyppige personalemøder og ekstern sags-supervision. Vi arbejder også med det faglige fokus gennem IT-velfærd, som pædagogisk værktøj og metode i hverdagen, hvor fokus lægger både på optimering af den faglige dokumentation og selv- og medbestemmelse for borgeren.

Spurvetoften har et Fag Facilitater team. Det er et team, der besidder en enorm viden omkring autisme området, hvilket også er grunden til, vi på Spurvetoften er VISO leverandører.
Vores FagFacilitatore understøtter den interne undervisning med en bred og samtidig specialiseret viden. De kører ekstra supervisions forløb omkring borgerne på Spurvetoften. De kommer med på opdagelse i praksis, og altid er åbne for sparring og feedback. Denne fagkombination og derigennem mulighed for at dygtiggøre sig er ikke noget, man finder andre steder!

På Spurvetoften arbejder vi tæt sammen omkring det gode arbejdsmiljø. Derfor er vi en arbejdsplads, hvor nærværsledelse, medarbejderindflydelse og samarbejde prioriteres højt. Vi spiller hinanden gode i hverdagen.


Vi forventer, at du:

 
  • Har Kerneopgaven i fokus – Du træder ind i andre menneskes liv, hvilket kræver en respekt for det enkelte individ og en vilje til at forstå og sætte sig ind i deres livsvilkår.
  • Trives med at modtage og give feedback og efterfølgende agere løsningsorienteret ind i kerneopgaven – Vi opnår de bedste løsninger for borgerne, når vi igennem spørgsmål stiller os nysgerrige på hinanden og borgerne.
  • Er omstillingsparat i din metodetilgang og i din arbejdsproces, da det er borgerens hele liv vi arbejder med.
  • Sætter pris på det gode arbejdsmiljø, og ved at du har et medansvar for det. Vi tror på, at man smitter med en faktor 4. Det betyder, at det mindset du møder på arbejde med, præger dine kollegaer og borgere - så møder du på arbejde og sender dine kollegaer og borger et smil, har du allerede været med til at bidrage til en god dag og det gode arbejdsmiljø.
  • Stempler ind på følgende værdier: Giv anderkendelse, Spil hinanden gode, Del ud af din viden, brug de frie rammer – og sidst men ikke mindst ’Sig det’, for vi bliver kun klogere på hinanden og borgerne, når vi ved, hvad der er på spil.
 

Om os

Spurvetoften er et bo- og aktivitetstilbud for unge og voksne borgere med autisme og tilsvarende udviklingsforstyrrelser. Der bor 37 borgere på Spurvetoften, fordelt i 6 mindre bo- grupper, hvor hver borger har egen lejlighed.

Den typiske borgerprofil på Spurvetoften befinder sig på de tidlige udviklingstrin, og kan i perioder have udadrettet og selvskadende adfærd.

Spurvetoften har tilknyttet et aktivitets- og læringstilbud Troldehuset, der er etableret på samme matrikel.

Spurvetoften er et førende specialiseret tilbud på voksen-handicap området i Vejle Kommune. Vi er en moderne organisation, hvor velfærdsteknologiens muligheder er medvirkende til et øget fokus på nye veje, tilgange og tiltag til udvikling af fremtidens botilbud til borgere med autisme.
På Spurvetoften har vi høje ambitioner om at fortsætte udviklingen af vores botilbud. Derfor søger vi dig, der sammen med Spurvetoftens ansatte vil videreføre Spurvetoftens ambition om yderligere at kvalificere det pædagogiske arbejde omkring borgerne.
Vi har et fælles mål om at blive en de førende autisme specialiserede tilbud i landet.


Flere oplysninger

Har vi vakt din interesse, er du mere end velkommen til at tage kontakt.
Vi viser gerne Spurvetoften frem og svarer på afklarende spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Vistisen på mobil: 20 30 98 83.
 

Løbende ansættelsesessamtaler

Der afholdes løbende ansættelsessamtaler så længe der er en ledig stilling, men med seneste mulighed første uge i februar.

Vi vil gerne i forbindelse med din eventuelle ansættelse tage referencer på dig, så forbered gerne 2-3 personer, som vi evt. kan kontakte.
 

Ansættelsesvilkår

Løn - og ansættelsesvilkår efter overenskomst med relevant faglig organisation og reglerne for lokal løn.

Du kan læse mere om os på www.Spurvetoften.vejle.dk
 

Ansøgningsfrist

Søndag den 31.01.21

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.