Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk teamleder til Børnehuset Troldebo (Genopslag)Om jobbet

Børnehuset Troldebo er et integreret dagtilbud, normeret til 12 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn. Børnehuset Troldebo er en ressourceinstitution med 4 visiterede børn, i hhv. vuggestuen og børnehaven, og disse har udløst 2 ressourcepædagogstillinger. Det pædagogiske afsæt er at alle børn i et ressourcedagtilbud, er alles børn - det vil sige, at det pædagogiske personale arbejder med alle børn.

Børnehuset Troldebo er placeret i et stille parcelhuskvarter, ud til grønne områder og egen skov i baghaven. Vi har en meget stor og velanlagt legeplads, med mange muligheder. Vi ser vores kerneopgave som at fremme børns trivsel, læring, udvikling og dannelse. Vi vil også gerne skabe et trygt og legende børnemiljø, hvor det at være barn har en værdi i sig selv.

Vi vægter et sundt og udviklende arbejdsmiljø – hvor vi løfter i flok og værner om plads til forskellighed. Vi har fokus på personlig og fælles kompetenceudvikling, og ser gerne at vi har en leder der kan understøtte den enkelte medarbejders trivsel og udvikling. Der holdes fælles personalemøder i huset, og vi laver fælles aktiviteter på tværs af aldersgrupperne for at sikre fællesskab og fælles retning i vores arbejde. Vi vil gerne løbende udvikle dette arbejde.

En pædagogisk teamleder i Område Syd vil blive en del af et velfungerende ledelsesteam, hvor ledelses- og pædagogfaglige temaer drøftes, og implementerings planer udarbejdes.

I ledelsesteamet er der erfarne og kompetente ledere, der løser opgaverne med en høj grad af selvstændighed. Teamet har en stærk og uhøjtidelig kultur, hvor man vil hinanden, og hvor sikker drift, tillid og professionalisme er i højsædet og engagementet er stort.

Området består af 7 dagtilbud - dagpleje, vuggestuer og børnehaver, med omkring 100 medarbejdere.

Ledelsesteamet står dog også overfor en forandring, idet Kalundborg Kommune er i gang med en reorganisering af dagtilbudsområdet, hvilket vil betyde at ledelsesteamet vil øges.

For at understøtte den interne sammenhængskraft i kommunen, er alle ledere – uanset om de er teamledere, chefer eller direktører – i gang med en fælles uddannelse for at øge sammenhængskraften og det tværgående samarbejdsrum. Forløbet hedder ”Ledelse sammen – Fælles med borgerne”. Forløbet er ganske rigtigt godt i gang, men det er på ingen måde for sent at hoppe ind og være med til at påvirke udviklingen.

Vi kan tilbyde:

 • Et velfungerende ledelsesteam, der arbejder med at anvende alles ressourcer.
 • Et ledelsesteam hvorfra der kan hentes sparring og hjælp.
 • Dialogmøder og sparring med områdeleder.
 • Et stærkt fagligt miljø, hvor vi søger at skabe en stærk kollegialitetskultur.
 • Systematisk pædagogisk arbejde, med udgangspunkt i Den styrkede Læreplan og KLAR pædagogikken.
 • En travl hverdag, med stor arbejdsglæde.

Din profil
Vi forventer:

 • At du har erfaring med ledelse og gerne diplom i ledelse, eller har lyst til at tage en.
 • At du er uddannet pædagog, med et stærkt fagligt fundament og gerne med specialpædagogisk viden, hvor sparring og pædagogiske- og ledelsesmetoder er til refleksion.
 • At du kan balancere mellem ledelse af pædagogiske processer for alle og understøtte og lede alle faggrupper i huset.
 • At du er bevidst om din rolle som kulturbærer.
 • At du er i stand til at skabe et udviklende forældresamarbejde.
 • At du har særlige kommunikative evner, såvel mundtlig som skriftlig, og har gode IT- kundskaber.

Yderligere oplysninger:

Områdeleder Anette Frihed kan kontaktes på telefon 21 64 67 23

Flere oplysninger findes på:

http://kalundborg.inst.dk/Foresides/IntraForeside.aspx?Location=IP.E

Ansøgning sendes til:

Kun ansøgning via sendt via knappen "Send ansøgning" tages i betragtning. 

Ansøgningsfrist:
Torsdag den 13. august 2020.

Der afholdes 1. samtale mandag den 17. august 2020 og 2. samtale torsdag den 27. august 2020.

Imellem de to samtaler skal kandidater der går videre til 2. samtalen, udfylde en elektronisk test som der gives tilbagemelding på i forbindelse med 2. samtale. Ligeledes indhentes referencer mellem 1. og 2. samtale.

Tiltrædelse forventes at kunne ske pr. 1. oktober 2020.

Om os
Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: www.imaginekalundborg.dk  

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Jobnummer: 326.0081962802221


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.