Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk udviklingskonsulent med fokus på sprog til dagtilbuds- og skoleområdet i Greve kommune

Vi søger en pædagogisk udviklingskonsulent, som kan arbejde på tværs af dagtilbuds- og skoleområdet, og som har en bredt funderet faglighed. Samtidig må du gerne have et solidt kendskab til, erfaring med og interesse for arbejdet med børns sproglige udvikling på både dagtilbuds- og skoleområdet.

Du bliver ansat i Center for Dagtilbud & Skoler. Centeret er et af kommunens fagcentre, og vi har ansvaret for drift og udvikling af kommunens dagtilbud, skoler og klubber. Du skal, sammen med alle aktører på dagtilbuds- og skoleområdet, bidrage til at skabe de bedste rammer for læring, trivsel og dannelse i kommunens dagtilbud og skoler.

Hvad bliver din rolle?

Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige konsulenter på området, og du vil have en tæt forbindelse til både ledere og medarbejdere på dagtilbuds- og skoleområdet.

Dine opgaver vil kræve kompetencer som fx:

  • Stærke kommunikationsevner
  • Evnen til at skabe relationer på tværs af fagligheder og forskellige borgergrupper
  • Styr på arbejdet med data – både databearbejdelse og dataanalyse
  • Skabe overblik for dig selv og andre i en hverdag med mange opgaver, netværk, sager og projekter
  • Evnen til at skabe energi og resultater i alle former for projekter og indsatser.
Dine opgaver vil være mange og kan ændre sig løbende. De opgaver, der vil være en del af din portefølje til at starte med er fx at:

  • Inspirere, vejlede og rådgive medarbejderne i dagtilbud og skoler i, hvordan børnenes kommunikative og sproglige tilegnelse styrkes bedst muligt og hvordan forældrene inddrages heri
  • Koordinere og medvirke i arbejdet med sprogvurderinger i dagtilbuddene, vejlede i fortolkning af resultaterne og i udarbejdelse af handleplaner, som understøtter barnets sproglige udvikling
  • Være tovholder på kommunens indsatser i forhold til tosprogede børn i dagtilbud og skoler – herunder arbejdet med modtagerklasser
  • Varetage den opsøgende funktion overfor flersprogede forældre, hvis børn ikke er i dagtilbud og sprogvurdere børnene i hjemmet
  • Være tovholder på indsatser i kommunens arbejde som effektorganisation.
Ud over fokus på det sproglige skal du kunne se dig selv i en funktion, hvor opgaverne spænder vidt og hvor hverdagen rummer en vis uforudsigelighed. Du vil både have opgaver, der kalder på en generalist og opgaver, hvor sproget er det centrale omdrejningspunkt. Ud over de konkrete opgaver, hvoraf de fleste vil være på 0-6 års området, vil du således indgå i forskellige arbejdssammenhænge, hvor du skal arbejde på tværs af fagområder – det være sig skoler, fritid, det sociale o.a.

Hvad er vores forventninger til dig?

Vi forventer, at du har solid erfaring fra området og gerne med at arbejde i en politisk styret organisation. Du skal kunne skabe mening og ejerskab i samarbejde med mange forskellige aktører. Samtidig er du stærk i planlægning, prioritering og organisering.

Du kan kommunikere tydeligt både på skrift og i tale til institutioner såvel som politikere, og du skal kunne indgå i mange forskellige arbejdsmæssige relationer med forskellige faggrupper – både på tværs af centerets områder og på tværs i organisationen.

Du skal kunne bidrage selvstændigt, opsøgende og konstruktivt til den fælles opgaveløsning. Du skal have en glad og positiv tilgang til arbejdet også de dage hvor det går stærkt. Ud over opgaveløsningen, så er det en forventning, at du bidrager til det sociale liv i centret. Vores trivsel er høj og alle har en andel heri.

Center for Dagtilbud & Skoler

Center for Dagtilbud og Skoler er et spændende sted at arbejde, med højt til loftet, høj kadence i opgaveløsningen og høje faglige krav. Vi har godt humør, gode kolleger og lægger vægt på sociale relationer.

Det praktiske

Ansættelsen er på fuld tid og sker efter gældende overenskomst. Forventet tiltrædelse er pr. 1.12.2020. Der afsættes tid til to samtalerunder. Første runde forventes at være d. 22. oktober og anden runde d. 28. oktober.

Ansøgningsfrist

Søndag d. 18. oktober.

Har du spørgsmål til stillingen?

Kontakt gerne souschef Mette Harder på 40 31 05 85.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.