Pædagogiske assistentelever til Vejle Kommune

Vi søger 15 nye engagerede elever, der fra 6. august vil være med til at gøre en forskel på det pædagogiske område.  
 
Om jobbet 
Er du under 25 år, varer uddannelsen 2 år og 1½ måned. Er du over 25 år, vil uddannelsens varighed afhænge af din RKV (Realkompetencevurdering). Efterfølgende har du mulighed for at læse direkte videre på professionsbacheloruddannelsen til pædagog. Har du taget EUX talentspor giver det dig adgang til flere videregående uddannelser.  
 
Tiltrædelse pr. 6. august 2018 hvis du er ordinær elev under 25 år. Er du over 25 år, kan tiltrædelsen være senere, afhængigt af din RKV.  
 
Adgangskrav 
For at blive optaget på uddannelsens hovedforløb, skal du have bestået Grundforløb 2 eller tilsvarende. De specifikke adgangskrav i forhold til fagene kan du finde på SOSU skolens hjemmeside. Det er et krav, at du både har et elementært brandbekæmpelseskursus og et førstehjælpsbevis på mellemniveau.  
 
Der bliver tilrettelagt et særligt uddannelsesforløb for dig, der er over 25 år.  
Se mere information på SOSU skolens hjemmeside www.sosufvh.dk.    
 
Vi forventer af dig 
Som elev hos os er du nysgerrig, servicemindet, samarbejdsorienteret, aktiv og du er en teamplayer og kan indgå i relationer med andre. Du er ansvarlig og forpligtiger dig og derfor er du mødestabil.  
  • Du skal have lyst til udfordringer og kunne trives i et travlt og engageret miljø. 
  • Du har lysten til at arbejde med børn og unge, både inden for normalområdet og inden for specialområdet.  
  • Du skal kunne håndtere lange skoleperioder, hvor du suger den teori til dig, som du bliver udfordret på, i dine praktikker hos os.  
  • Du er selvfølgelig god til kommunikation, har humor og har en ambition med denne uddannelse.   
 
Vi tilbyder dig 
  • En spændende uddannelse, der veksler mellem teori og praksis. 
  • To forskellige praktikpladser. 
  • En praktikvejleder, der planlægger praktikforløbet sammen med dig. 
  • Løn under hele uddannelsen.  
  • Afvikling af ferie følger uddannelsens turnusplan. 
 
Når du søger hos os 
Når du søger jobbet som elev hos os, skal du oplyse om transportmuligheder og vedlægge dokumentation for bestået GF2, udtalelser fra tidligere ansættelser og andre beviser fx frivilligt arbejde. Desuden skal du vedlægge RKV, hvis du er over 25 år.  
Sidst men ikke mindst skal du sende ansøgning om voksenelevløn med ansøgningen, hvis du er over 25 år og ved ansøgningen kan dokumentere mindst 1 års relevant erfaring inden for de sidste 4 år. Du skal udfylde ”Arbejdsgivererklæring m.h.p. voksenelevløn PAU” og den finder du her
Vi kan kun modtage Word eller PDF filer. Saml gerne alle dokumenter i en fil, inden du vedhæfter dem.  
Vejle Kommune har et tæt samarbejde med Social- & Sundhedsskolen i Vejle og derfor vil der blive udvekslet oplysninger med skolen i ansættelsesproceduren. 
 
Om os 
Læs mere på www.vejle.dk/elev - her bliver du klogere på uddannelsen, hvad vi står for, og du ser Sarah i vores nye elevfilm, hvor hun fortæller om det at være pædagogisk assistent elev hos os.  
 
Flere oplysninger 
Flere oplysninger kan du få ved at kontakte Mette Kim Bjerre på tlf.: 76 81 50 57 mail: mekbj@vejle.dk.  
 
Ansøgningsfrist 
Vi skal have din ansøgning med bilag senest 27. april 2018.  
 
Børne- og straffeattest  
Vi indhenter både straffe- og børneattest i forbindelse med ansættelse.   


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagog til Højen Skole og SFO

Højen Skole

Positiv, engageret og faglig dygtig pædagog søges til barselsvikariat på Højen Skole SFO Om jobbet Vi søger en skolepædagog til et barselsvikariat på 32 timers, med tilknytning til både indskoling og SFO med tiltrædelse 1. juni 2018. Blandt meget an...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Pædagoger til Daginstitution Langmark

Daginstitution Langmark

Daginstitution Langmark søger pædagoger. Daginstitution Langmark er placeret i et lokalområde der består af almennyttige boliger og villakvarterer. Der er i alt 115 vuggestuebørn og 170 børnehavebørn fordelt imellem Rytterkildens børnehus og Flinteb...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Pædagog til Børne og Unge Center Vejle Fjord

Børne og Unge Center Vejle Fjord

Hedensted
Afdeling Kærnehuset søger snarest muligt eller senest 01. juni 2018 en pædagog på 37 timer til en fast stilling. Om jobbet Børn og Unge Center Vejle Fjord er en selvejende institution, med driftsoverenskomst med Vejle Kommune og tilknyttet KFUM Soci...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:19. april 2018

Pædagog til Vindmøllen

VindMøllen

Om jobbet VindMøllen, Vinding afd. søger en engageret pædagog med blik for fællesskab og læring til vores nye vuggestuegruppe. Stillingen er fast og på 30 timer ugentligt. Tiltrædelse: 1. maj 2018 eller snarest muligt. Vi forventer af dig At du bræn...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Pædagog til Krystallen

Integreret Krystallen

Vejle
Om jobbet Vi søger en vuggestuepædagog til en fast stilling med 37 timer ugentligt ved Krystallen i Børkop. Tiltrædelse: 1. juni 2018. Vi forventer af dig, at du: Er glad for mindre børn og har kreative evner i forhold til læreprocesser. Er åben og ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:19. april 2018