Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogiske medarbejdere søges til Stoa Gruppen, herunder Botilbud, Bostøtte og Udgående Team.

Stoa Gruppen søger nye pædagogiske medarbejdere til vores Botilbud, Bostøtte og Udgående Team snarest muligt

I Stoa Gruppen laver vi bo- og behandlingstilbud for mennesker med svære psykosociale vanskeligheder, herunder skizofreni, spiseforstyrrelser og personlighedsforstyrrelser. Vi giver også praktisk og psykologisk hjælp og støtte til mennesker i deres egen bolig og tilbyder forskellige former for aktivitetstilbud og mentorordninger.

Om os

Vores vision er, at være et stærkt forbillede i behandling af mennesker med sindslidelser. Vi ønsker at støtte og give læ for menneskers proces med at finde egen mening i tilværelsen, og understøtte, at mennesker får succes med de aktiviteter, de ønsker at fylde deres liv med.

Vi arbejder efter nedenstående værdigrundlag (forkortet udgave):

  • Vi ønsker at arbejde med os selv, og vi er modige nok til at erkende og arbejde med egne svagheder.
  • Vi vil arbejde med vores relationer indbyrdes. Vi tror på at åbenhed, ærlighed og gensidig omsorg giver det bedste forhold mellem medarbejdere og ledelse, medarbejderne imellem og mellem medarbejdere, ledelse og beboere.
  • Vi tror på, at vi alle gør vores bedste ud fra de resurser, vi har.

 Vores ønsker til dine kompetencer:

  1. Du er dygtig til at danne relationer
  2. Du har terapeutisk forståelse
  3. Du har en naturlig autoritet og hviler i dig selv
  4. Du har en social- eller sundhedsfaglig uddannelse

Herudover ønsker vi os en medarbejder som kan arbejde pædagogisk og kan administrere egne og andres grænser.

Du må meget gerne have erfaring med relationsarbejde, miljøterapi, den recoveryorienterede tilgang og pædagogisk arbejde indenfor det psykiatriske felt. Hvis ikke, må du være villig til at sætte dig ind i det teoretiske stof om ovenstående.

Du må have lyst, vilje og evne til at tage Stoa Gruppens værdigrundlag, kultur og socialfaglige metoder til dig og udøve det pædagogiske arbejde og behandlingsarbejdet indenfor dette.

Du må kunne rumme svære emotionelle vanskeligheder, etiske dilemmaer, samt stor forskellighed på flere planer, og være nysgerrig på selvsamme.

Du må have et godt overblik, være fleksibel og kunne arbejde struktureret og fokuseret.

Du må kunne arbejde selvstændigt og alene, samtidig med at du arbejder i overensstemmelse med kollegagruppen. Du må have gode samarbejdsevner og trives i grupper og være villig til at arbejde med dig selv i relation til dit arbejde.

Dine primære opgaver:

Du sørger for at levendegøre Stoa Gruppens faglige tilgang i overensstemmelse med vores vision, mission og værdigrundlag.

Du skaber sammenhæng mellem den måde beboere/brugere har det, de socialfaglige metoder vi anvender og de mål beboerne har for fremtiden og er således med til at bære håb og skabe sammenhæng.

Du er tovholder for en eller flere beboere og har således det behandlingsmæssige overblik over beboeren. I forbindelse med tovholderfunktionen deltager du i forskellige møder med beboeren, enten alene eller sammen med afdelingslederen.

Du leverer dagligt engagement, inspiration og nærvær, gerne krydret med humor og optimisme.

Arbejdet kan bestå af skiftende vagter, samt aftenarbejde og eventuelt vagt hver anden weekend.

Som følge af persondataforordningen, giver du ved at sende os en ansøgning, tilsagn om, at vi må behandle dit CV og din ansøgning. Det tilsendte vil kun være tilgængeligt for de medarbejdere, som er involveret i rekrutteringsprocessen. Al data slettes efterfølgende indenfor et halvt år, med mindre vi laver anden aftale med dig.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så send os en ansøgning snarest og senest d. 27. maj 2020. Der vil sandsynligvis blive afholdt samtaler d. 29 maj.

For mere info se www.stoa.dk og www.stainagaard.dk eller ring til afdelingsleder Jeanette Skjold tlf. 30351505 mellem kl. 9-16

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.