Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogiske vikarer til Bofællesskabet Langebjerg

Bofællesskabet Langebjerg er bolig for borgere med kognitive udfordringer.

Om jobbet
Bofællesskabet yder individuel socialpædagogisk støtte til borgere der bor i selvstændige lejligheder. Det er borgere med særlige behov. Nogle har psykiske funktionsnedsættelser, andre har udviklingsforstyrrelser, f.eks. indenfor autismespekteret. Mange af borgerne har et aktivt hverdagsliv med arbejde i beskyttet beskæftigelse eller samværstilbud, samt et fritidsliv i eftermiddags og aftenklub med andre ligesindede. Aldersgruppen er bred, fra 20 til 60 år.

Som vikar forventer vi, at du er med til at sikre at borgerne oplever en tryg og forudsigelig hverdag, i de faste medarbejders fravær. En arbejdsdag kan være mellem 5 og 10 timer, og ligger typisk i tidsrummet mellem kl. 7 og 23. Skulle du være interesseret i natarbejde, så har vi også brug for vikarer der vil det.

Din profil
Du er pædagog eller pædagogstuderende. Du kan også have anden baggrund, fx sosu-området, ergoterapeut, eller omsorgsmedhjælper. Det er en fordel hvis du har erfaring indenfor området. Det falder dig naturligt at arbejde struktureret, selvstændigt ansvarsbevidst.
Det er nødvendigt, at du kan formulere dig på skrift, da vi benytter et internt kommunikationsredskab til, at dokumentere indsatsen.
Der forekommer kørsel af borgerne. Derfor er kørekort B en fordel.

Derfor skal du vælge os
I Bofællesskabet Langebjerg vil du være en vigtig del af det samlede team, med høj faglighed og hvor vi løfter i flok. Du får et spændende job i et samarbejde med borgere, som er bevidste om retten til individualisme og selvbestemmelse.

Løn og ansættelsesvilkår
Vi kan ikke garantere dig et fast antal timer, da der udelukkende er behov for dig, når vi selv er fraværende. Løn efter gældende overenskomst.

Ansøgning

Du søger stillingen ved at klikke på den blå knap.

Vi holder løbende samtaler.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.