Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogiske vikarer til botilbuddet Fredskovvej, Dianalund

Botilbuddet Fredskovvej, beliggende i Dianalund, søger ansvarsbevidste og dygtige vikarer til at afløse vores faste team af medarbejdere. Og da vi nærmer os sommerferieperioden med hastige skridt, søger vi særligt vikarer, som har mulighed for at tage ekstra timer i sommerferien.  
 
Om Fredskovvej og vores arbejde  
Fredskovvej er et skærmet tilbud beliggende i Dianalund tæt på skov og by. Tilbuddet har 10 pladser og er fuldt besat. Tilbuddets målgruppe er karakteriseret ved varige, svære og komplekse funktionsnedsættelser kombineret med forskellige psykiske problemstillinger som fx autisme, ADHD, OCD, skizofreni, Tourettes syndrom, depression og angst. Borgernes støttebehov er således højt, og de har brug for en specialiseret og særligt tilrettelagt pædagogisk indsats med kontinuerlig støtte for at kunne fungere i hverdagen.
 
Fredskovvej er del af centerfællesskabet Center Campo, som består af fem tilbud beliggende i København, på Lolland og i Dianalund.  
Du kan læse mere om Fredskovvej og Center Campo på www.centercampo.kk.dk
 
Vi søger en kollega, der  
  • har mod på at arbejde i et miljø, hvor beboerne til tider kan være udadrettede i deres adfærd  
  • evner at handle selvstændigt i pressede og stressede situationer  
  • er fortrolig med IT, da vi arbejder med dokumentation af den pædagogiske praksis  
  • kan give kollegial sparring på en konstruktiv og anerkendende facon  
Om jobbet og det praktiske    
Som vikar på Fredskovvej kommer du til at indgå i det daglige arbejde med tilbuddets borgere på lige fod med vores faste medarbejdere. Vi sætter derfor en ære i at give dig en grundig introduktion og gøre dig til en integreret del af vores team.  
Da vi er en døgninstitution, vil der både være tale om dag-, aften- og weekendvagter, og der vil i ferieperioder være mulighed for ekstra vagter.  
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vores tilbud, er du meget velkommen til at kontakte botilbudsleder Lene Mia Christensen på 2494 7791.  
 
Vi glæder os meget til at høre fra dig. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 27. maj 2018  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her