Pædagogisk/Sundhedsfagligt uddannet medarbejdere til Søndersø

Har du lyst til at få nye udfordringer, arbejde neuropædagogisk i et tværfagligt team, med mennesker der er hjerneskadede og har svære fysiske handicaps, så er et arbejde på Søndersø måske noget for dig.

Søndersø er organisatorisk tilknyttet Center for Socialpsykiatri, Rusmiddel og Neuropædagogisk indsats i Social- og Arbejdsmarkedssektoren, og er som sådan et team som er en del af en stor arbejdsplads med ca. 200 medarbejdere fordelt på 15 selvstyrende team. Teamet på Søndersø består af 49 medarbejdere.
Søndersø er et længerevarende botilbud jf. SEL §§107 og 108, hvor der ydes neuro- / socialpædagogisk støtte samt specialpleje til bevarelse og udvikling af færdigheder til borgere der har behov herfor, grundet en hjerneskade, eller progredierende lidelse og som følge heraf, betydelig nedsat kognitiv og fysisk funktionsevne.
 
Tilbuddets indhold
Den overordnede pædagogiske referenceramme tager udgangspunkt i neurofaglig viden, idet personer med hjerneskade typisk har vanskeligt ved tænkningen samt opfattelsen og bearbejdning af sanseindtryk dvs. kognitive og perceptuelle vanskeligheder. Det skaber problemer med at forstå og udføre hverdagens mange opgaver.
Derfor er den hjerneskadede borger i høj grad afhængig af at blive mødt med de rette krav og den rette støtte. Målet er at skabe positive hverdagsrutiner dvs. rutiner med den rette mængde støtte til at den hjerneskadede borger oplever succes.
I dagligdagen arbejdes der med sanseintegration, identitet og handlemuligheder på en positiv og respektfuld måde i tæt samarbejde mellem borgeren og personalet. Der er fokus på den enkelte borgers ressourcer og mindre på borgerens begrænsninger.
 
Jobbet
Vi har ledige stillinger med primært dagvagter samt med blandede dag- og aftenvagter, alle med weekendvagt hver 2. uge.

Vi søger pædagogisk/sundhedsfagligt uddannet personale. Ikke nødvendigvis ”erfarne” medarbejdere, men derimod personer der har lysten, evnerne og ikke mindst personligheden til at være ansat på Søndersø.
På Søndersø arbejder vi ud fra en Neuropædagogisk referenceramme med høj grad af selvstændighed og initiativ. Vi har en positiv tilgang til nye udfordringer og er ikke styret af regler men sund fornuft, og ser humor som et vigtigt element i det daglige arbejde. Kommunikationen er uformel og åben og vi lægger stor vægt på at man hele tiden udvikler sig fagligt og personligt.

Vores forventninger
Som medarbejder skal du medvirke til at vedligeholde en kultur hvor tillid, respekt, anstændighed, inddragelse og anerkendelse er bærende elementer. Har du evnen og lysten til at løfte vores opgaver, så kan du være den vi søger, men det kræver, at du er klar til at gå på tværs af faggrænser og arbejdsopgaver. Til gengæld har du i samarbejde med teamet indflydelse på at sætte dit præg på opgaverne.
Vores nye medarbejder skal være en selvstændig team-player og et menneske med stort M og hjertet på rette sted. Vi forventer, at du er i besiddelse af et kørekort B og indstillet på at køre i vores busser. Hvis du kan noget, som vi endnu ikke har opdaget vi mangler, er det netop sådan en person som dig, vi vil snakke ansættelse med.                                                                                                                                         
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Teamleder Susanne Krøll på telefon 21 36 34 40.
 
Ansættelsesprocedure
Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.
Tiltrædelse 1. maj 2018 eller snarest derefter.

Ansøgning med relevante bilag skal være os i hænde senest d.26 februar 2018.
Der afholdes ansættelsessamtaler d. 21. og 22. marts.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her