Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk/terapeutisk/sundhedsfaglig personale til Botilbuddet Stokholtbuen

Er du vores nye kollega, der ligesom os, brænder for at gøre Stokholtbuen til Danmarks bedste tilbud til målgruppen?

OM JOBBET
Vi ønsker snarest at kunne byde en ny kollega velkommen i et tværfagligt hus i konstant udvikling. Vi arbejder ud fra et holistisk menneskesyn med en neuropædagogisk referenceramme med borgeren i centrum og er nysgerrige på forskellige faggrupper i forhold til at kunne bidrage til at komme hele vejen rundt om den enkelte borger.

Du vil blive en del af et allerede tværfagligt hus, hvor alle arbejder ud fra vores definerede kerneopgave med fokus på, hvordan vi som ressourcepersoner fagligt og personligt kan bidrage til at understøtte den enkelte borgers liv.

”Vi understøtter den enkelte borgers ønsker for et godt, sundt og værdigt liv. Vi tager udgangspunkt i borgerens ønsker, ressourcer og netværk og finder de bedste løsninger sammen med borgeren”

Dette kræver en mangfoldig og tværfaglig personalegruppe, hvorfor vi søger lige præcis dig, der har særlige kvalifikationer og kompetencer, som du ønsker at sætte i spil sammen med os.

OM DIG
Vi forestiller os, at du har en pædagogisk, terapeutisk eller sundhedsfaglig uddannelse, men andre relevante kompetencer og/eller kvalifikationer vil blive taget med i betragtning. Hvis du ikke har erfaring indenfor denne målgruppe, sørger vi for den nødvendige oplæring.

Du er drevet af at ville udvikle dine kompetencer i takt med de behov, løsningen af vores kerneopgave kalder på.

Du har et nuanceret menneskesyn og er altid nysgerrig i mødet med den enkelte borger og formår at reflektere over egen praksis. Du holder af samspillet med mennesker med særlige behov og arbejder professionelt med både pædagogik, aktiviteter, den daglige pleje og omsorg i forhold til borgerne. Du vægter samarbejde, faglighed og en anerkendende tilgang højt og er klar til at samarbejde med både borgere, pårørende, kolleger og andre faggrupper. Du er som person struktureret, tager ansvar for planlægning af opgaver og dokumentation af praksis samt bidrager aktivt til videreudvikling af hele botilbuddet.

På Stokholtbuen tilknyttes du ved ansættelsesstart en mentor, der de første 3 måneder vil sikre din introduktion og medvirke til, at du hurtigt opnår viden og tryghed omkring Stokholtbuen, vores tilgange, metoder og ikke mindst vores menneskesyn.

Vi forventer at alle fastansatte deltager i et 4 ugers uddannelsesforløb i neuropsykologi og neuropædagogik inden for det 1. års ansættelse. De opnåede kompetencer understøttes desuden af 4-6 årlige fagsupervisioner af de undervisere, som forestår uddannelsesforløbet.
 
Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, hører vi meget gerne fra dig.

HVEM BOR PÅ STOKHOLTBUEN
Stokholtbuen er et helhedstilbud for 36 voksne mennesker mellem 25-75 år med autismespektrum forstyrrelser og andre følgehandicaps herunder moderat/svær mental retardering. Det er således mennesker på et lavt udviklingstrin, der bor på Stokholtbuen og støtteniveauet er derfor omfangsrigt.

LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdstid er som udgangspunkt skiftende tjeneste (dag/aften tjeneste samt hver anden weekend)

Timeantal: 30-37 timer ugentligt.

YDERLIGERE INFORMATION
Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte vores leder Mehdi Esfahani på telefon 4477 6251 på hverdage i dagtimerne eller besøg vores hjemmeside www.stokholtbuen.dk  

Inden du ansøger, ser vi meget gerne, at du læser om os på vores hjemmeside www.stokholtbuen.dk 

Video pædagog 
Video SOSU 
Video Psykomotoriskterapeut 
 
ANSØGNINGSFRIST: 16. maj 2021
Vi holder samtaler løbende.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.