Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog/lærer søges til understøttende læringsmiljø

På Nykøbing Skole i det naturskønne Odsherred er vi på udkig efter en lærer/pædagog til vores understøttende læringsmiljø Kvisten. Er undervisning, understøttende læringsmiljøer, elever, forældre og søde kollegaer noget, der vækker glæde og lyst i dig?

På Nykøbing Skole mærkes pulsen og lysten banker for at skabe det bedste skoleliv for vores elever fra 0.kl – 9. kl fordelt på 2 matrikler. På A. Ladingsvej går 0. - 6. kl. og 500 meter derfra er 7.kl. - 9.kl samlet på Grundtvigsvej.

Vi er et stærkt kollegateam på 40 lærere og pædagoger, som inviterer jer med indenfor i vores fællesskab af faglig sparring og stolthed. Vores skole karakteriseres ved, at vores lærere og pædagoger, besidder en vilje til at ville lykkes og teamet indeholder en stor idérigdom. Vi er i gang med at udvikle en fælles kultur imellem de to afdelinger, hvor omdrejningspunktet er udviklingen af vores profil som Geoparkskole.

Kvisten er et særligt tilrettelagt tilbud på Grundtvigsvej for børn, der arbejder med understøttende læringsmiljøer. På Kvisten mener vi, at Relationsarbejdet og relationskompetencen er vores fornemste pædagogiske redskaber, da vi i skoleregi er børnenes vigtigste omsorgspersoner. Vi ser børnene som værende i og ikke med vanskeligheder!

Vores pædagogiske fundament er bl.a. Bo Hejlskov tænkning, hans elleve principper og Low arousal tilgangen. Vi tror fuldt og fast på, at ”Børn gør det rigtige, hvis de kan”. Bo Hejlskovs teori og principper bygger på neuropsykologisk viden og forskning, systemisk teori og narrativ tænkning. Dette foldes ud i den pædagogiske kontekst og tilgang til børnene personligt, fagligt og socialt.

Vi søger en pædagog/lærer:

  • Med specialpædagogisk undervisningserfaring og viden indenfor ASF og Socioemotionelle vanskeligheder

  • Der er relationskompetent

  • Der er pædagogisk og fagfagligt velfunderet i dansk og/eller matematik

  • Har gode samarbejdsevner ift, kollegaer, elever og forældre

  • Er struktureret, men kan være fleksibel, når det gælder

  • Går nysgerrigt og reflekteret til opgaven

  • Der tror på fællesskab og mangfoldighed

  • Vægter livsduelighed højt

Har du spørgsmål og vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte inklusionsvejleder Ulla Feldthusen på mail: ulfel@odsherred.dk eller tlf. 20 14 55 81 eller afdelingsleder Mikkel Thorsøe Madsen på miptm@odsherred.dk eller tlf. 20 15 86 46.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling, der er ledig pr. 1. oktober 2020 eller før og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.