Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog/lærer til Forårs-SFO på AL-Salahiyah Skolen

Pædagog/lærer til Forårs-SFO på AL-Salahiyah Skolen

I forbindelse med etablering af Forårs-SFO 2018 søger vi en pædagog/lærer. Stillingen er på 32 ugentlige timer, og er tidsbegrænset i perioden d. 26 februar til d. 27 Juni. Der vil evt. være mulighed for at supplere med ekstra vikartimer under og efter ansættelsen.

Al- Salahiyahs Forårs-SFO er en privat Forårs-SFO under friskolens ledelse. Alle vores børn er to / - flersprogede, så vi har et særligt fokus på sprogarbejde. Vi forventer, at du har dette som interessefelt, og at du meget gerne har erfaring indenfor området, men det er ikke påkrævet.

Forårs-SFO’en har egne nyistandsatte lokaler i skoledelen, væk fra klasselokalerne. I vil starte en uge før vi modtager børnene, så I kan nå at sætte jeres eget præg på indretningen, samt nå at planlægge hvordan I sammen vil skabe rammerne for en god overgang fra børnehave til skole. I kommer til at have et tæt samarbejde med børnehavedelen, hvorfra vi ønsker at føre vores pædagogik videre.

Vi ønsker, at vores Forårs-SFO ikke blot skal være et dejligt, omsorgsfuldt og lærerigt sted for børnene, men også for de ansatte, så et godt, inspirerende og tillidsfyldt arbejdsmiljø betyder utroligt meget for os. Vi er meget interesseret i ansøgere, der ønsker integration, forstår og har en åbenhed overfor andre kulturer, og som tør at føre idéer ud i hverdagslivet.

Vi forventer at du/I:

  • Selvstændigt sætter aktiviteter i gang hver dag som er planlagt ud fra læreplanstemaerne.
  • Er stabil og fleksibel
  • Har overblik og kan tage ansvar
  • Vægter forældresamarbejde højt
  • Har fokus på børns læring og udvikling
  • Kan samarbejde med andre faggrupper
  • Trives i en til tider travl og til tider hektisk hverdag

Vi vil gerne modtage ansøgninger med overvejelser og idéer til, hvad du kan byde ind med i arbejdet med vores Forårs-SFO, og hvordan vi kan give vores børn de bedste muligheder for et godt børneliv, og sikre at de bliver parate til at starte et nyt kapitel af deres liv i skolen.

Spørgsmål kan rettes til:

Skoleleder: Ayoub Chahin tlf. 51643695

Vi modtager ansøgninger på mail: al_salahia@hotmail.com Ansættelsessamtaler afholdes i uge 8. Hvis du ikke har hørt fra os inden den 26. februar 2018, kan du gå ud fra at stillingen besat til anden side


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her