Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælper på 30 t/u

Du kommer til at indgå i et team med dygtige og engagerede kollegaer, der hver dag arbejder for at give alle børn et godt pædagogisk fritidstilbud. Vi er ambitiøse, prøver gerne nye ideer af og har en anerkendende tilgang til børnene i vores pædagogiske praksis. Vi arbejder struktureret i hverdagen og tilpasser vores aktiviteter til de behov, vi ser, børnene har.  
 
Vi har 230 glade og forskellige børn, og 1. april modtager vi 70 nye kommende børnehaveklassebørn, som du skal medvirke til at tage godt imod og gøre trygge ved at skulle i skole.  
 
Vi lægger vægt på, at du aktivt og med godt humør bidrager til at give børnene gode oplevelser, kan navigere i en travl og ikke altid forudsigelig hverdag, er pligtopfyldende og mødestabil. Kan du noget med musik, dans og udeliv vil vi blive glade, men det er ikke en forudsætning for at sende os en ansøgning. Det vigtigste for os er, at du har lyst til at arbejde med børn i fælleskaber.  
 
Vi vil tage godt imod dig, og du vil få al den støtte, du behøver, så du falder godt til hos os.  
 
Send os en motiveret ansøgning og dit CV.  
 
Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 9.  
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her