Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælper søges til Frederiksberg Sogns Børnehus

Pædagog medhjælper søges til Frederiksberg Sogns Børnehus.

Vi søger en pædagogmedhjælper til vores vuggestue. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Vi søger en voksen, reflekterende pædagogmedhjælper, der kan tage fat i dagens opgaver med en vis erfaring og viden om vuggestueliv.

Der er en fast pædagog på stuen, som du skal samarbejde med, og 5 medarbejdere i alt, i teamet.

Vi arbejder inkluderende og med effektstyring, som metode.

 

Vi søger:

Dig som pædagog medhjælper, der har været i vuggestue før og som kender vuggestue-livet. Du er glad for struktur og du kan se dig selv i en personalegruppe, hvor gensidighed og ”vi hjælper hinanden” er en naturlighed.

Du kan byde ind med viden og erfaring med hvordan man fanger en gruppe vuggestuebørn, så børnene føler sig trygge og understøttede.

Du kan se hvad der er brug for og du gør det gerne. Du tager fat og viser din interesse i at få tingene gjort. Din interesse dækker både alt det praktiske arbejde og det arbejde der sikrer, udvikling hos de små mennesker. Du er glad for dagens rytmer og rutiner, som du gerne vil være med til løbende, at optimere.

Du vil gerne lade dig lede af pædagogen og du sparrer gerne om egne oplevelser og oplevelser I gør jer i fællesskab. Du er nysgerrig på ny viden og søger fagrelevant viden, når den er tilgængelig i institutionen.

 

Vi holder samtaler løbende. Frist for ansøgning: 19.4.2018

Vi læser ansøgningerne med det samme og vi ringer også til dig med det samme, så jo før du sender din ansøgning, jo før er du i spil til en evt. stilling.

 

Send din skriftlige ansøgning, hvor du uddyber i forhold til ovenstående, Med posten til:

Frederiksberg Sogns Børnehus

Frederiksberg Bredegade 11

2000 Frederiksberg.

Og mærk kuverten med ”Ansøgning”

Hvis du har spørgsmål kan du ringe til Tulle: 29917302

 

OBS: Du skal ikke sende din ansøgning på mail, heller ikke selv om du kan finde en mailadresse på vores hjemmeside. Vi vil gerne have din ansøgning med posten. Du kan også lægge den i vores postkasse eller komme ind med den. Du er velkommen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her