Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælper søges til SFO Skottegården

Vi søger engageret, selvstændig og initiativrig pædagogmedhjælper, som er frisk på nye udfordringer og kan bevare overblikket i en omskiftelig hverdag. Er du god til at skabe udvikling og aktiviteter, og har du erfaring med at arbejde med børn og unge? og kan du se dig selv i SFO og skole - så er det lige dig vi søger.

SFO'en ligger på skolen i selvstændige lokaler, vi er 190 børn og 14 fastansatte voksne.

Vi har de skønneste lokaler, masser af kvadrat meter, tæt på stranden, skøjtehal og andre udflugtsmuligheder.

Vi har et velfungerende og ligeværdigt samarbejde med skolen, hvor alle ansatte er med i indskolingen.

Din primære arbejdsfunktion er i vores 2 SFO afdelinger, det ene hus er for 0-1 klasse og det andet for 2-3 klasse. Vi arbejder i teams både i SFO og skole. Derudover skal du have understøttende undervisning og ressourcetimer i indskolingen. Du møder derved mange børn, forældre og kollegaer i løbet af dagen, og skal derfor kunne begå dig på forskellige arenaer. SFO´en lægger vægt på leg, kreativitet og nærværende voksne.

I din ansøgning høre vi meget gerne, hvad du brænder for, og ønsker at byde ind med af kompetencer.

Vi søger en fast stilling på 30/37 timer, hvor ca. 7 timer ligges i skolen. Med ansættelse hurtigst muligt.


Vi forventer, at du:
  • Har en legende tilgang til læring
  • Brænder for kreative aktiviteter, sport, udeliv, børns leg eller kan tilføre nye aktiviteter til SFO´en
  • Er nysgerrig og kan reflektere over egen og andres praksis.
  • Vægter gode og respektfyldte relationer til børn, forældre og kollegaer højt.
  • God til at kommunikere- både skriftligt og mundtligt.
  • Du skal kunne træde ind i praksisfællesskabet og bidrage med nysgerrighed og refleksion, for sammen med kollegaerne og ledelse at få øje på handlemuligheder.

Vi kan tilbyde dig:
  • Et kollegialt fællesskab i SFO og Skole, med fokus på arbejdsglæde, hvor vi spiller hinanden gode.
  • En dynamisk arbejdsplads med fokus på udvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med FOA efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til Rikke Nygaard på telefon 2383 1683.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 3.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.