Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælper til Børnehuset Birkemosen, Birkerød

Om jobbet

Du bliver tilknyttet vuggestuegruppen og kommer til at indgå i et team bestående af 2 pædagoger dig. Pædagogerne har det faglige ansvar på stuen og har instruktionsbeføjelser overfor dig, men det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og ansvarsfulkdt.

Du bliver en del af en personalegruppe, der dels består af ansatte, der har været tilknyttet Birkemosen i mange år og dels af ansatte, der har været her i kortere tid. Du kommer til at få medindflydelse på den kultur, der skal etableres i huset.

Birkemosen er et nyrenoveret børnehus, hvor vi i øjeblikket er i gang med at skærpe vores fokus på vores kerneopgave. Vi er opmærksomme på, at pædagogik forandrer sig og derfor tager den udgangspunkt i den aktuelle børne- og personalegruppe. Vi er aldrig bange for at lære noget nyt, hvorfor vi også prioriterer at blive udfordret og få skærpet vores faglighed via faglige oplæg.

Din profil

Du er mødestabil og kan på naturlig vis indgå i samarbejdet omkring at sikre det enkelte barns trivsel, læring og udvikling. Du er nysgerrig på den pædagogiske praksis og kan se dig selv blive en del af en institution der er i udvikling. Du er holdspiller og tør sige din mening, men med respekt for det gode arbejdsmiljø.

Du er en "voksen" og ansvarsbevidst person, som både kan fordybe sig i leg og aktiviteter med børnene, men også kan overskue praktiske opgaver. Du er fysisk frisk og kan indgå i børneaktiviteter, hvor du som voksen optræder som rollemodel. Du har livsglæde, humor og tør bringe dig selv i spil i samværet med børn og voksne. Du kan selvstændigt stå for aktiviteter, have overblik og selv tage initiativ.

Vigtigst af alt brænder du for arbejdet med børn i 0-3 års alderen, og besidder en energi der både kan give anledning til latter, men i den grad også ro og balance.

Derfor skal du vælge os

Du bliver en del af en personalegruppe, der har oplevet en naturlig udskiftning. Du bliver derfor også en del af et team, der skal arbejde målrettet mod udvikling af egen praksis og derfor kommer til at opleve stor indflydelse på den pædagogiske hverdag.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Der vil blive indhentet børneattest og evt. reference. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Ansættelsesstart er senest d. 1. juni 2018 eller snarest derefter.

Du skal regne med, at der er et personalemøde og et stuemøde uden for almindelig arbejdstid om måneden.

Om os

Birkemosen er en 0-6 års institution med 2 vuggestuegrupper og 1 børnehavegruppe med i alt ca. 60 børn. Derudover har vi to dagplejere tilknyttet. Vi er en del af Områdeinstitution Hestkøb som ligger i Birkerød. Vi arbejder på tværs af institutionerne via pædagogiske netværk med aktionslæring som pædagogisk redskab. Birkemosen ligger på Byagervej 217, 3460 Birkerød tæt på både skov og sø.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Ansøgningsfristen er fredag den 20. april kl. 14.00. Vi indkalder løbende til samtale og skulle vi få den rette ansøger, forbeholder vi os derfor retten til at ansætte inden fristens udløb.

Samtaler: Løbende


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her