Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælper til Børnehuset Skovlyhuset

Om jobbet

Som pædagogmedhjælper i Skovlyhuset, er du med til at tage ansvar for børnenes trivsel og udvikling. Du har base i vuggestuen, men samarbejder også med kollegaer i børnehaven. Som pædagogmedhjælper deltager du i planlægning, udførelse, refleksion og evalueringsprocesser.

Din profil

Du har en interesse for at skabe en dag hvor leg, bevægelse og børnefællesskaber er i centrum. Du må meget gerne have erfaring med børn. Du har en anerkendende tilgang til børn og voksne. Du kan planlægge og udfører idrætspædagogiske aktiviteter og kan lide at arbejde på tværs af vuggestue og i børnehave. Du har et positivt syn på mennesker og er rummelig. Du prioriterer personale & forældre samarbejde. Du motiverer til bevægelse & leg og er medskaber af relationer og fællesskaber.

Ansættelsesvilkår

Vi søger en pædagogmedhjælper snarest muligt på 35 timer ugentligt.

Om os

Skovlyhuset er et idrætscertificeret børnehus. Vores praksis tager udgangspunkt i de tre elementer: Idræt, leg og bevægelse.

Vi arbejder struktureret i en hverdag, der er genkendelig for børn og voksne. Vi har ugentlige faste aktiviteter og rutiner, som tager udgangspunkt i bevægelse. Børnene er delt op i team og i mindre børnegrupper. Vi har en anerkendende tilgang til børn og voksne og bruger begrebet ”at øve sig” og tænker læring for nærmeste udviklingszone ind i hverdagen.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.