Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælper til Børnehuset Støberigade (barselsvikariat)

Vi søger en barselvikar til en af vores børnehavegrupper. Barselvikariatet er fra den 1. marts 2018 til barslen slutter og er på 35 timer ugentligt. 
 
Børnehuset Støberigade er en integreret 0-6-års institution, der blev åbnet den 1. januar 2012. Vi har syv børnegrupper: tre vuggestue- og fire børnehavegrupper, hvoraf de to børnehavegrupper er i vores udflyttedel, Skovbo, der dagligt kører til Brøndby, hvor vi har vores eget hus. 
 
Børnehuset er en del af Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave Klynge F og er beliggende i et nyt boligområde i Københavns Sydhavn. I institutionen tager vi i det pædagogiske arbejde og i forældre- og personalesamarbejdet afsæt i en anerkendende tilgang og i relationen mellem børn, forældre og kolleger. Vi ser forandringer og udvikling af pædagogik som en naturlig del af vores pædagogiske arbejde. Ligeledes ser vi det som en styrke at kunne navigere rundt i dette. Vi har meget fokus på "sprog i samspil", hvor vi bruger det børnene imellem og i barn/voksen kontakten. 
 
Vi søger dig, der
  • har erfaring indenfor daginstitutionsområdet og meget gerne med børnehavebørn 
  • er fagligt funderet og reflekterende, nysgerrig og samarbejdsorienteret 
  • kan indgå i arbejdsfællesskabet, er initiativrig og igangsættende  
  • kan bidrage og indgå i de faglige og pædagogiske forandringer 
  • kan indgå i stuen og husets daglige rutiner og pædagogik. 
I de to børnehavegrupper hjemme er der et meget tæt samarbejde. Dette gælder både i forhold til fælles aktiviteter og sparring/refleksioner de ansatte imellem. Ligeledes er der alle børnehavegrupperne imellem fælles pædagogik og fokuspunkter. Både børnehave og vuggestue har et godt og konstruktivt samarbejde i forhold til de fælles børn.    
 
Vi tilbyder dig en arbejdsplads med mange muligheder. En udviklingsorienteret personalegruppe med mange forskellige kompetencer og et hus i stor pædagogisk udvikling. Vi har fokus på kommunikation og trivsel i forhold til projektet ”Arbejdspladsen i fokus”.  
 
Kan du genkende dig selv, hører vi meget gerne fra dig. 
 
Vil du vide mere? 
For yderligere information kontakt pædagogisk leder Karina Petersson på 2374 4854.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 20. februar 2018. 
Vi afholder samtaler mandag og tirsdag den 26. og 27. februar i dagtimerne. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her