Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælper til CKR

Da en af vore medarbejdere er blevet headhuntet til en anden stilling, så søger Centerklasserækken på SUNDskolen, snarest muligt efter 1/10 2020 en pædagogmedhjælper. Stillingen er gennemsnitlig på 33 timer pr. uge.

Centerklasserækken er placeret som en afdeling på SUNDskolen og er skole for elever med handicap. Vi dækker Bh. Kl. til 10. klasse. Eleverne kommer fra hele Guldborgsund Kommune, de visiteres hertil og kan have diverse diagnoser inden for et eller flere af områderne: autisme spektrumforstyrrelser, social emotionelle vanskeligheder, gennemgribende udviklingsforstyrrelser, psykomotoriske problemer, cerebral parese, Downs- og andre syndromer m.m. … kort sagt har vi 51 skønne børn, som lærer og udvikler sig hver eneste dag, når vi giver dem de rette udfordringer.

Stillingens nøgleopgaver
Du vil indgå i et samarbejde med de øvrige i teamet som består af lærere, pædagoger samt pæd. med. Der arbejdes tæt sammen om opgaven og alle byder ind med hver deres faglighed. Du vil være sammen med eleverne 31 timer/ uge og skal deltage i møder og forestå praktiske opgaver for resten.

Der samarbejdes endvidere på tværs i afdelingen med de øvrige teams samt med special SFO Regnbuen, hvor du også kan have opgaver. Vi tager udgangspunkt i faglig læring, men har også fokus på elevens alsidige udvikling. I vores pædagogiske tilgang prioriteres Low Arousal højt, ligesom totalkommunikations-tilgang er nødvendigt i arbejdet med vore elever.
Målet med arbejdet er, at eleverne tilegner sig kompetencer, så de senere kan få et godt udbytte af deres ungdomsuddannelse og så vidt muligt mestre eget liv på bedst mulige vis.

Personlige kompetencer
Du er imødekommende, anerkendende, har fokus på vore elever og deres behov. Du er fysisk og psykisk robust, positiv og engageret. Dit engagement og relation til eleverne er afgørende for om vores opgave lykkes.

Faglige kompetencer
Vi søger en person, som kan brænde for udvikling af handicappede børn og unge. Man deltager i personlig pleje, hvorfor viden om fx hygiejne, forflytning, betjening af lifte og andre hjælpemidler er ønskeligt. Det er en fordel med erfaring fra specialområdet og arbejde med udadreagerende elever, men det er ikke en forudsætning, ligesom en PAU uddannelse ikke er et krav.
Vi håber endvidere på ansøgere som medbringer personlige og/ eller faglige kompetencer der kan gavne vores elevers udvikling indenfor ADL, musik, teater, udeaktiviteter med eleverne eller andet.

Vi tilbyder:
En god arbejdsplads med et godt og tæt samarbejde og en god kemi blandt kolleger. Vi lægger vægt på teamsamarbejde, at hver enkelt tager ansvar for helheden ud fra fastsatte mål. Desuden værner vi om at skabe et godt og velfungerende skole/hjem-samarbejde. Vi har en god og imødekommende omgangstone, hvor der er plads til humor. Relation og trivsel er vigtige nøgleord både, når vi taler om personale, elever og forældre.

Skolen arbejder ud fra værdierne anerkendelse, kreativitet og sundhed - en anerkendende tilgang, hvor relationer bygges på gensidig respekt og værdsættelse. Vi ser os selv som en inkluderende skole med plads til forskellighed.
Centerklasserækken, CKR har 51 elever fordelt på 3 klasser, hvor man samarbejder i et team af lærere, pædagoger og pædagogmedhjælpere.

Ud over Centerklasserækken på SUNDskolen, så rummer SUNDskolen en specialpædagogisk- og en almen idræts-SFO samt en almenskole som er distriktsskole for lokalområdet.
Skolen har ansat ca. 95 medarbejdere – lærere, pædagoger, pædagogmedhjælpere og administrativt personale.
Løn og ansættelse: Efter gld. overenskomst.
Ansøgningsfrist: Der er ansøgningsfrist d. 24/9 2020 og der forventes afholdt ansættelsessamtaler i uge 40.
Flere oplysninger:
Afdelingsleder Mikael Rasmussen Tlf.: 25182272 i tidsrummet 10.00– 15.00. Af Coronahensyn arrangeres infomøde, hvis du ønsker yderligere information. Tilmeld til infomøde d. 17/9 kl. 14.00 eller 21/9 kl. 15.30 til Mikael Rasmussen tlf.: 25182272 eller skolens kontor tlf.: 54733360.

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.

Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Centerklasserækken på: https://sundskolen.aula.dk/centerklasseraekken-ckr og
Guldborgsund Kommune på http://www.guldborgsund.dk
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.