Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælper til eftermiddagstimer i den integrerede institution Jorden Rundt (20 timer)

Den integrerede institution, Jorden Rundt, har brug for en ekstra medhjælper i tidsrummet kl. 12-17. Du vil ikke være tilknyttet en fast stue, men være den fleksible medhjælper, der går ind i de pædagogiske opgaver og alle praktiske funktioner, som findes i hverdagen. Du skal derfor være klar på ændringer, mødeskift og ændrede aftaler med åbent sind.

Vi søger en medarbejder, som kan tage ansvar og handling for både det pædagogiske arbejde og de praktiske opgaver omkring børnene/institutionen. Vi forestiller os, at du har erfaring med hverdagen i en småbørnsinstitution og finder alle opgaver vigtige. At du er en god kollega, som tager det positive med sig, bidrager aktivt til arbejdsfællesskabet og falder naturligt ind på alle stuer.

Hvem er vi?
Jorden Rundt er en integreret institution bestående af fem grupper – tre vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. Personalegruppen er en erfaren gruppe med fokus på høj faglighed, hvor man kan tage initiativ, ansvar og arbejde selvstændigt.

Vi ligger tæt på metroen mellem Islands Brygge St. og DR Byen St. Det betyder, at vi er tæt på Amager Fælled og har åbne vidder med et rigt fugleliv. Vi bor i stueetagen i en beboelsesejendom med egen legeplads. Huset er udført i nyt design og fremstår åbent med højt til loftet og store vinduer. Det er et meget dynamisk miljø, hvor det tydeligt fremgår, at det er børnenes sted, og at der sker en masse.

Jorden Rundt har i hverdagen tilknyttet en pædagogisk leder, men er i klyngefællesskab med syv andre institutioner, hvilket betyder, at vi arbejder med klyngeledelse, ledelsesteam og fælles klyngeværdier og beslutninger, som sætter forventninger og har indvirkning på alle ansattes virke og ansættelsesvilkår.

Jobbeskrivelse for pædagogmedhjælpere 

  • Pædagogmedhjælperen er i samarbejde med den øvrige personalegruppe ansvarlig for det pædagogiske hverdagsliv i Jorden Rundt.
  • Pædagogmedhjælperen skal i praksis indgå i dagligdagen og det pædagogiske arbejde med de samme arbejdsfunktioner som de uddannede pædagoger.
  • Pædagogmedhjælperen er i samarbejde med de øvrige ansatte i enheden ansvarlig for, at dagligdagen fungerer optimalt for børn, ansatte og forældre med de ressourcer, der er til rådighed den pågældende dag.
  • Pædagogmedhjælperens arbejde har stor vægt i det direkte daglige “børnesamvær” og på praktiske opgaver omkring børnene i enheden samt den daglige formidling om dagens liv og hændelser til forældrene.
  • Pædagogmedhjælperen skal udvise initiativ og interesse for at udvikle sine egne arbejdsfunktioner og erhverve sig forståelse for og viden om pædagogikken i enheden.
  • Pædagogmedhjælperen er ansvarlig for med udgangspunkt i barnet at “blande sig” ved uhensigtsmæssigt samspil i mellem et barn og personale.
  • Pædagogmedhjælperen anerkender, at alles indsats er lige nødvendig for arbejdsfællesskabet, hvorfor pædagogmedhjælperen skal forholde sig aktivt og ansvarligt til den almene udvikling af enheden.

Vi forventer, at du som ansat i klyngen er loyal overfor fælles vedtagne beslutninger på alle niveauer.

Stillingen er på 20 timer om ugen. Vi ønsker den bliver besat pr. 1. marts 2021 eller snarest herefter.

Har du spørgsmål, kan du kontakte pædagogisk leder Kirsten Gabelgaard på 3264 0200.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 24. februar 2021
Vi forventer at afholde samtaler i uge 8. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.