Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælper til nattevagt på hybelinstitutionen Brorson

Er du god til at lytte og vejlede unge?
Så læs videre her.

Københavns Kommunes hybelinstitution søger en pædagogmedhjælper til fast nattevagtsstilling 20,5 timer om ugen. 

Hybelinstitutionen er et socialpædagogisk tilbud til 98 unge mellem 15-17 (25) år med behov for anbringelse efter servicelovens § 66 eller efterværn efter § 76. Tilbuddet er forankret i Center for Fleksible Indsatser og Boformer, FIBO. Tilbuddet henvender sig til en bred gruppe af unge, som har forskellige behov for en socialpædagogisk indsats.

De unge er anbragt i en vifte af forskellige boformer, som institutionen råder over, fordelt i fire lokalenheder. Den ledige stilling er knyttet til hybelinstitutionens lokalenhed Brorson – Nørrebro, hvortil der er knyttet 12-13 selvstændige boliger i lokalområdet og et bofællesskab for en gruppe på otte-ni unge. Nattevagterne i lokalenheden er pt. tilrettelagt som sovende rådighedsvagter.

Om lokalenheden Brorson – Nørrebro
Det overordnede formål med den socialpædagogiske indsats er, i samarbejde med den unge og deres forældre, at drage omsorg for den unges trivsel, udvikling og læring med henblik på at styrke den unges evne til at mestre et selvstændigt voksenliv.

Institutionens socialpædagogiske medarbejdere støtter de unge socialt, følelsesmæssigt og praktisk i dagtiden. Vi arbejder med inddragelse af de unge, så deres indsigt i egne vanskeligheder er med til at målrette den pædagogiske indsats. De unge har forskellige udfordringer i deres liv, og det er vores opgave at støtte dem individuelt og kollektivt til at kunne mestre udfordringerne. Samtidig er det vores opgave at støtte de unge i deres relationer i forhold til familie og andet netværk.

Nattevagternes opgave er at bidrage til udviklingen og omsorgen for de unge, og understøtte den primære pædagogiske indsats ved at stå til rådighed mellem kl. 22-07.30 med støtte og vejledning til de unge og deres familier i pludseligt opståede situationer.

Dine kompetencer/kvalifikationer er, at du

  • har et anerkendende syn på dine medmennesker og er empatisk, rummelig og forstående i din tilgang til de unge
  • kan sætte dig ind i og har respekt for unge og deres forældre i svære livssituationer
  • bevarer overblikket, er god til at lytte og vejlede unge og deres netværk i en presset situation
  • har styr på egne grænser, er tydelig som person, og kan tage fagligt kvalificerede vurderinger af behovet for yderligere handlinger
  • arbejder værdibaseret ud fra fælles vedtagne mål for den unges udvikling
  • trives i et job, hvor du er meget alene

Vi tilbyder, at du bliver del af en dynamisk og udfordrende arbejdsplads i stadig udvikling, hvor vi tillægger den enkelte høj ansvarlighed i det daglige arbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi ønsker, at du kan starte den 1. august 2020 eller hurtigst muligt derefter. Arbejdstiden tilrettelægges i ni-ugers rul primært som sovende rådighedsvagter, hvor du sover på institutionen mellem kl. 22-07.30 og enkelte aftenvagter fra kl. 14.00. Der vil være weekendarbejde hver tredje weekend. I forbindelse med ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest.
Du vil indgå i et team på tre nattevagter i lokalenheden, der samtidig er en del af den samlede institutions nattevagtsnetværk. Vi ser gerne, at du er interesseret i merarbejde ved kollegaers fravær ved ferie og sygdom.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere information om stillingen ved at kontakte afdelingsleder Lisette Petersen på 5140 9098 torsdag den 2. juli 2020 mellem kl. 13-14.00.

Ansøgning vedlægges udførligt CV og relevante bilag.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 7. juli 2020
Vi holder ansættelsessamtaler mandag den 13. juli.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.