Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælper til specialklasserækken på Lundehusskolen

Vil du arbejde indenfor det specialpædagogiske område med fokus på autisme og ADHD i skole og KKFO? Ønsker du at gøre en forskel for nogle af de mest sårbare og udfordrede børnegrupper i en skole- og fritidsmæssig sammenhæng? Ønsker du at arbejde helhedsorienteret med alle barnets kompetencer; personlige, sociale og faglige, og ønsker du at være del af et dynamisk tværfagligt arbejdsfællesskab? Så velkommen til vores hverdag, der måske bliver din hverdag.

De profiler vi søger
Fælles nøgleord:

 • Fokus på relationer og anerkendende børnesyn
 • Understøttende ift. fællesskabets pædagogiske praksis
 • Personlig ansvarlighed – opsøgende, initiativrig og loyal
 • Refleksiv teamplayer – at man kan indtænke og engagere sin viden og kompetencer i fællesskabet
 • Overskud og tålmodighed
 • Positiv og løsningsorienteret
 • God til at understøtte struktur og forudsigelighed
 • God til at skabe inkluderende fællesskaber
 • Kan indtænke bevægelse og leg i læring

Pædagogmedhjælperstillingen
Man er som pædagogmedhjælper i Lundehuset ansat i den tilknyttede KKFO. Derfor er man en del af morgentilbuddet fra kl. 7.00-8.00, skoletiden kl.8.00-ca. kl. 14.30 og eftermiddagstilbuddet frem til kl.17.00. Dette fordelt på en fast arbejdstid over en uge.

Du vil komme til at arbejde i et team omkring en børnegruppe bestående af to lærere, to pædagoger og en pædagogmedhjælper. Teamet arbejder tæt sammen om at understøtte skoledagen og skabe et spændende og udviklende KKFO-tilbud om eftermiddagen på tværs af grupperne.

Hvem er vi
Specialklasserækken på Lundehusskolen er et specialtilbud i Københavns Kommune for normaltbegavede børn med vanskeligheder indenfor autisme og ADHD. Vores målgruppe af børn og unge har typisk sociale og kommunikative udfordringer, opmærksomhedsproblematikker, sanseforstyrrelser, kravafvisende og konfliktskabende adfærd samt angstproblematikker.

Lundehusskolen har nogle af Københavns absolut største og bedste udendørs arealer, og hele skolen har lige afsluttet en helhedsrenovering, der betyder moderniserede læringsmiljøer inklusiv en ny multihal. Man bliver en del af en medarbejderstab i Specialklasserækken på ca. 50, og på hele skolen er der ca. 100 ansatte.

Vi arbejder ud fra en narrativ og anerkendende tilgang med fokus på børnenes kompetencer og deres oplevelser af at lykkes. Vi arbejder metodisk og systematisk med opbyggelsen af en fællespædagogisk kultur.

I vores arbejde støtter vi børnene ved at fokusere på trygge og overskuelige læringsmiljøer, trivsel og personlig selvforståelse samt evnen til at kunne indgå i sociale relationer og fællesskaber.

Til at støtte os i den målsætning har vi samarbejde med psykolog, ergoterapeut og logopæd, der fungerer som faglig support og optræder fast på teammøder.

Vi tror på

 • at læring hænger sammen med at børnene er i trivsel – og går hånd i hånd når tingene lykkes
 • at vores børn gør det allerbedste de kan ud fra de forudsætninger de har – hver gang
 • at vores opgave er at vise dem, at vi har tiltro til deres evner og derfor har forventninger til dem
 • at de har betydning for fællesskabet og gør en forskel
 • at vi skal lære dem at lære at lykkes selvstændigt

Løn- og ansættelsesforhold 
Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest.

Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse den 1. juni 2021.

Vi planlægger at tilrettelægge introduktion til arbejdsfællesskabet og kompetenceudvikling i juni måned.

Yderligere information
Vi opfordrer ansøgere til at besøge vores hjemmeside, og læse mere om hvem vi er, og hvordan vi arbejder. Du kan læse om specialklasserækken og Lundehusskolen på skolens hjemmeside https://lundehus.aula.dk

Har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingsleder Michael Navi på 2036 2199 og KKFO-leder Pernille Gersbo Sølling på 2815 0619.

Vi afholder et infomøde for ansøgere torsdag den 15. april kl. 15.00 – ring til skolen og tilmeld dig på 3366 4100, hvis du deltager.

Søg via nedenstående link senest fredag den 23. april 2021
Ansættelsessamtalerne vil blive afholdt den 26.-28. april 2020 på Lundehusskolen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.