Pædagogmedhjælper til udflytterbørnehaven Rosahaven/Vandpytten

Hos os starter og slutter alting med et barn. Vi søger derfor en pædagogmedhjælper, som sammen med os vil skabe de bedste rammer for udvikling for vores børn. Er du den, vi søger?
 
Vil du være med til at fastholde og udvikle vores udflytterbørnehave, hvor vi lægger vægt på tryghed, omsorg og trivsel og hvor de tætte relationer vægtes højt – så børnene har de bedste muligheder for egen læring, og derigennem udvikler sig til at blive en del af fællesskabet.  
 
Er du kort sagt fagligt velfunderet i det gode børnehaveliv? Så er det dig, vi mangler til udflytterbørnehaven Vandpytten.  
Vi arbejder med at understøtte børnenes læringsmiljøer og har i vores praksis fokus på – hvad børnene skal have ud af hverdagspædagogikken.   
 
Rosahaven/Vandpytten er en 0-6 års institution med 132 børn fordelt på 36 vuggestuebørn og 48 stationære børnehavebørn og 48 udflytterbørnehavebørn.   
Vandpytten har opsamling i Rosahaven på Krausesvej 7, 2100 Ø, og kører hver dag kl. 8.15 og retur kl. 16.00 i bus til et naturskønt område ved Køge.   
Da man i en udflytter institution arbejder minimum otte timer pr. dag, har du én ugentlig fridag.  
 
Vandpytten har en komplet institutionsbygning, og en 9000m2 stor naturlegeplads med bålpladser, køkkenhave, hønsegård, skov, fodboldbane, mooncarbane og meget mere. Hovedparten af livet i Vandpytten er udeliv.  
 
Vil du være en af vores nye nysgerrige og visionære kollega, med masser af gå-på-mod, og lyst til at være med til at udvikle Østerbros bedste institution så kan vi tilbyde:
  • Mulighed for at bidrage med dit præg på vores organisation  
  • Være en del af et klyngesamarbejde med mere end 90 fagligt kompetente kolleger.  
I Rosahaven/Vandpytten er vi i konstant udvikling, vi ser på muligheder frem for begrænsninger. Vi har fokus på kommunikation, og anerkendende pædagogik.
Du kan læse om vores pædagogiske principper på www.oe9.kk.dk
 
Vi forventer derfor, at du:  
  • kan arbejde anerkendende og reflekterende  
  • er parat til at lære af pædagogerne  
  • kan tage initiativer, lade dig guide og kan tage ansvar 
  • kan forholde dig undrende og åben til dit arbejde   
  • har lyst til at indgå i faglig udvikling  
  • kan bidrage aktivt i det daglige pædagogiske arbejde og i øvrige projekter 
  • har overblik, er rolig – også i pressede eller uventede situationer og kan overskue en dagligdag, med de opgaver der skal gøres 
  • er fleksibel.  
Rosahaven er den del af Klynge IBØ F, som ligger på Østerbro. Klyngen består af ni enheder med mere end 750 børn i alderen 0–9 år samt ca. 190 medarbejdere. Ledelsesteamet består af otte pædagogiske ledere og en klyngeleder.  
Klyngens samarbejde er velfungerende, og vi arbejder sammen om at fremme og vedligeholde en høj pædagogisk faglighed i vores enheder. Det pædagogiske arbejde er præget af omsorg, engagement, videbegær og har fokus på, den positive effekt vores arbejde skal have for børnene og deres trivsel og udvikling  
 
Kan du genkende dig selv i ovenstående profil, og ønsker du at bidrage aktivt med udviklingen af det pædagogiske arbejde i relation til det gode børneliv, så send os en ansøgning vedlagt CV.  
 
Ansættelsesvilkår
Ansættelsesområdet er København Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning.   
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn.
Arbejdstiden er på 33 timer ugentligt med ønsket tiltrædelse den 1. juni 2018    
Ved ansættelse indhentes der straffeattest samt reference fra tidligere arbejdssted. 
 
Yderligere information
Ønske du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Birgitte Rasmussen på 3538 7739.   
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 30. april 2018
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Pædagogmedhjælpere til Klynge Radius i Vanløse - fordi vores børn er vigtige

Brønshøj/Vanløse Klynge D/Radius

I Klynge Radius i Vanløse søger vi pædagogmedhjælpere til flere af vores enheder. Vi er en fagligt stærk klynge, der arbejder med fokus på effekten for vores kære børn. Livsduelighed er kodeordret for os. Vi mener, at alle børn har ret til at være d...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Super pædagogmedhjælper til Daginstitutionen Himmelblå

Himmelblå

Vi søger en pædagogmedhjælper, der finder stor motivation i at arbejde med børnehavebørn. Himmelblå er en daginstitution med 80 børn i alderen 0 6 år. Vi er organiseret i to teams og er inddelt i fem stuer. Team 1 er organiseret på tre stuer med vug...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Pædagogmedhjælper til lukkevagt til Gullandsgården

Gullandsgården

Gullandsgården søger en lukkevagt seks timer ugentligt. Du skal arbejde hver onsdag og hver anden fredag og timerne er fordelt i tidsrummet mellem kl. 14-20.00. Stillingen er til besættelse den 1. maj 2018 og der vil være mulighed for at få yderlige...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Pædagogmedhjælper børneinstitutionen Kongeriget

Kongeriget

Vi søger en omsorgsfuld og anerkendende pædagogmedhjælper til børneinstitutionen Kongeriget. Stillingen er er p.t. i børnehaven og er på 20 timer ugentlig med mulighed for op til 35 timer efterhånden som stuen bliver fyldt op. Tiltrædelse hurtigst m...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Pædagogmedhjælper og tilkaldevikarer med erfaring fra specialområdet til Det Særlige Dagtilbud Guldregn

Guldregn

Guldregn søger en pædagogmedhjælper til en deltidsstilling på 30 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. juni 2018 eller hurtigst derefter. Vikartimerne er ved kurser, ferie og sygdom, og du skal kunne arbejde det meste af hovedsommerferien. Guldregn...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018